Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش     گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،جلال‌الدین محمودی رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صنعت و معدن کشور در نشستی که امروز (۸ مرداد) با حضور فعالان اقتصادی کرمانشاه برگزار شد، از جنگ اقتصادی سختی که با آن مواجهیم یاد کرد و گفت : این جنگ از زمان جنگ تحمیلی دشوارتر است، زیرا آن زمان دشمن مشخصی داشتیم، اما امروز برخی به ظاهر با ما دوست هستند، اما در باطن و گاهی ناخواسته دشمنی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : البته آنچه که بیشتر از دشمنان خارجی در این شرایط به ما فشار وارد می‎کند مشکلات داخلی است که عمدتا هم از عدم آشنایی مردم و فعالان اقتصادی نسبت به حقوق شهروندی، حقوق تکنیکی و حقوق اقتصادی منشا می‌گیرد.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صنعت و معدن کشور معتقد است، فعالان اقتصادی نیز بیشترین آسیب را از این ماجرا می‌بینند.

محمودی با بیان اینکه همکاری خوبی با کمک قوه قضائیه برای آشنایی فعالان اقتصادی با قوانین و مقررات از چند سال قبل آغاز شده، گفت: این همکاری در برخی از استان‌ها پیشرفت خوبی داشته و برخی از استان‌ها مانند کرمانشاه هنوز بهره کمی از این همکاری برده اند.

به گفته وی، تمرکز این همکاری‌ها بر آشنا کردن فعالان اقتصادی با قوانین و مقررات مربوطه و همچنین شناسایی قوانینی است که اجرا نمی‌شود.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صنعت و معدن کشور اظهار کرد: خواسته اصلی فعالان اقتصادی اجرای مُر قانون است، به گونه‌ای که کمترین آسیب متوجه واحد‌های تولیدی و صنعتی بشود.

محمودی از اثرگذاری خوب دستگاه قضایی در طول مدت این همکاری هم یاد کرد و افزود: دستگاه قضا می‌تواند در جز جز امور اقتصادی، مالیاتی، بانکی و ... موثر باشد.

وی نمونه این اثرگذاری‌ها را جلوگیری از تعطیلی تعدادی از واحد‌های تولیدی بزرگ با اشتغالزایی ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر در کشور دانست که از طریق اجرای دقیق قوانین جلوی تعطیلی آن‌ها گرفته شده است.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صنعت و معدن کشور معتقد است، برای حل مشکلات اقتصادی کشور، همه بخش‌های دیگر نیز باید پای کار بیایند.

محمودی گفت: رویکرد بخشی‌نگری و اینکه هر بخش راه خود را برود برای کشور بسیارخطرساز است.

 فرهاد مرزی دبیر خانه صنعت و معدن کرمانشاه نیز از خانه صنعت و معدن این استان به عنوان یکی از قدیمی‌ترین خانه صنعت و معدن‌های کشور با قدمت ۲۰ سال یاد کرد.

وی با بیان اینکه این تشکل نقش بسزایی در کمک به رفع مشکلات واحد‌های تولیدی استان دارد، اضافه کرد: جزو معدود خانه‌های صنعت و معدن کشور هستیم که برگزاری جلسات ستاد تسهیل به ما سپرده شده و اکنون با برگزاری حداقل دو جلسه در هفته مشکلات چندین واحد را بررسی می‌کنیم.

به گفته مرزی، در این جلسات ۹۰ درصد مشکلات واحد‌های تولیدی و صنعتی رفع می‌شود و ۱۰ درصد مابقی نیز به ستاد تسهیل استان ارجاع خواهد شد.

دبیر خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه از دیگر اقدامات خانه صنعت و معدن استان شامل راه‌اندازی نمایشگاه دائمی توانمندی‌های تولیدی استان با حضور ۸۰ غرفه، راه‌اندازی مجتمع قضایی اقتصادی و ... هم یاد کرد و افزود: برنامه داریم به زودی صندوق رفاهی برای واحد‌های تولیدی و صنعتگران ایجاد کنیم.

مرزی از مهترین مشکلات صنعتگران هم یاد کرد که مسائل بانکی، عدم اجرای برخی مصوبات ستاد تسهیل و ... از جمله آن‌ها است.

 سیروس کوهستانی عضو هیات مدیره خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه نیز از عدم اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار پس از هفت سال انتقاد کرد و گفت: اینکه به دلیل عدم اجرای این قانون کشور ایران از برخی کشور‌های دیگر غرب آسیا مانند گرجستان از نظر رتبه اقتصادی و فضای کسب و کار عقب مانده اصلا مناسب نیست.

وی ادامه داد: قرار بود این قانون تا پایان سال ۱۴۰۰ اجرا شود، اما اکنون هفت سال است که خاک می‌خورد و برخی به شکست خوردن این قانون اذعان دارند.

عضو هیات مدیره خانه صنعت و معدن کرمانشاه از برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر که مشکلاتی را برای بخش تولید و صنعت استان ایجاد کرده نیز انتقاد کرد .

 

 

انتهای پیام/د

جنگ اقتصادی دشوارتر از زمان جنگ تحمیلی

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۸۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه بعدازظهر سه‌شنبه در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با حضور وزیر صمت اظهار کرد: نمایندگی وزارت امور خارجه در استان مرکزی در آینده‌ای نزدیک ایجاد می‌شود و جانمایی آن نیز انجام شده است.

وی افزود: هنرستان‌های جوار صنعت از سال گذشته در راستای اجرای طرح سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و افزایش سهم آموزش فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گرفته و بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی راه اندازی شده و هنرستان‌های دیگر نیز در حال پیگیری است.

استاندار مرکزی تاکید کرد: محصولات واحد تولیدی هپکو کیفیت دارد و معادن و بخش خصوصی به این شرکت سفارش تولید می‌دهند و نیاز است بقیه مصرف کنندگان ماشین آلات هپکو نیز از محصولات این شرکت بازدید داشته باشند و باید اذعان کرد هپکو برای نخستین بار پس از سال‌ها قرارداد صادراتی خود را با یکی از کشورهای منطقه منعقد کرده است.

مخلص الائمه تاکید کرد: در استان مرکزی آب سنگین کیلویی ۸۰۰ دلار تولید می‌شود و از طرفی نفت خام تولیدی بشکه‌ای ۸۰ دلار به فروش می‌رسد که این اقدام در استان ظرفیتی ویژه محسوب می‌شود.

استاندار مرکزی بزرگترین بحران کشور را ناترازی انرژی عنوان کرد و گفت: این ناترازی به محیط زیست لطمه زده و یکی از راهکارهای این مهم، توسعه صنعت ریلی است.

وی در خصوص واگن پارس نیز ادامه داد: شهرداری تهران و دیگر شهرهایی که در حوزه مترو نیازمندی دارند باید از ظرفیت واگن پارس مپنا در اراک استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه سی و دومین کنگره بین المللی انجمن مهندسان مکانیک کشور امروز در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد، افزود: کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی امروز در دانشگاه صنعتی اراک رونمایی شد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: انتظار است انجمن یا شرکت‌هایی که عضو این کنسرسیوم نیستند، به این کنسرسیوم ملحق شوند تا از تمامی ظرفیت‌ها بتوان بهره گیری کرد.

رتبه نخست مرکزی به لحاظ تنوع تولید

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز بیان کرد: مرکزی استانی است که بواسطه تنوع بالای صنعت در کشور و در دنیا شناخته شده و به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست کشور را دارد و صنعتی صنعت ساز است.

علی جودکی افزود: استان مرکزی می‌تواند هزاران بخش اقتصادی را راهبری کند از این رو به عنوان ناوبندر کشور مطرح است.

کد خبر 6099685

دیگر خبرها

  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی