Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مرکز تفریحی و سرگرمی سیمرغ در شهرستان محمودآباد استان مازندران با حضور رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از میراث آریا، دکتر علی‌اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سفر به استان مازندران، بعد از ظهر سه شنبه 8 مرداد 98، مرکز تفریحی و سرگرمی سیمرغ در محمودآباد را افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر مونسان در مراسم افتتاح این مجموعه با اشاره به اهمیت احداث مراکز گردشگری در استان مازندران به عنوان قطب گردشگری کشور، بر تأمین زیرساخت‌های گردشگری در این استان تأکید کرد.
این مجموعه تفریحی سرگرمی با سرمایه گذاری بخش خصوصی و در زمینی به مساحت 15هزار و 185 مترمربع و با 54 میلیارد تومان سرمایه گذاری احداث شده است.
این مجموعه دارای رستوران، غرفه‌های تجاری، فود کورت، فضای تفریحی و سرگرمی، کتابخانه، عکاسخانه، سینما و... است.
با احداث مرکز سرگرمی و تفریحی سیمرغ در محمودآباد، زمینه اشتغال برای 180 نفر فراهم شده است.

50درصد از طرح های گردشگری مازندران تا 1400 بهره برداری می‌شود
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه اکنون 110 پروژه گردشگری در مازندران در حال ساخت است، گفت: «تا سال 1400 بیش از 50 درصد این طرح ها به بهره برداری خواهد رسید.»
علی اصغر مونسان در حاشیه افتتاح مجموعه گردشگری شهرستان محمودآباد در جمع خبرنگاران گفت: «تمام تلاش دولت شکوفایی اقتصاد محلی با تقویت گردشگری است و در این زمینه استان مازندران با توجه به ظرفیت های گردشگری از اولویت برخوردار است.»
او افزود: «اقدامات موثری برای تقویت زیرساخت گردشگری در استان مازندران انجام شد و تلاش خواهیم کرد مازندران به نمونه ای برای اقتصاد گردشگری و پایدار تبدیل شود.»
رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور همچنین با اشاره وجود زیرساخت های لازم برای گردشگری دریایی در مازندران گفت: «اکنون در این زمینه فقط همت و ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی را می طلبد.»
مونسان با بیان اینکه مازندران از اسکله و بنادر خوبی در خط ساحلی برخوردار است، افزود: «سرمایه گذاری در گردشگری دریای مازندران کم هزینه و کم ریسک خواهد بود.»
وی همچنین اظهار داشت: «ما تلاش داریم در کنار زیرساخت های گردشگری استان، فضاهای سرگرمی و تفریح را نیز به عنوان پیشران های گردشگری تقویت کنیم.»

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: طرح گردشگری مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۳۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان

به‌گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با اعلام این خبر گفت: از سال گذشته بحث بیمه هنرمندان با پیگیری‌های وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و با دستور اکید رئیس‌جمهوری در دستور کار قرار گرفت.   محمدجواد ساوری خاطرنشان کرد: نظر به ابلاغ دستورالعمل وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در خصوص بیمه کردن افراد جدید از شاغلان صنایع‌دستی شناسه‌دار و در اجرای قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع‌دستی مصوب ۹۶/۱۱/۱۸، تعداد ۲۲۴ نفر متقاضی در استان گلستان مورد تأیید وزارتخانه و سازمان تأمین اجتماعی قرار گرفتند.   او یادآور شد: از سنوات گذشته تعداد ۴۲۷ نفر از صنعتگران استان در لیست انتظار بیمه بوده‌اند که از این تعداد ۲۲۴ نفر از سوی وزارتخانه تائید و به استان ابلاغ شدند.   ساوری با اشاره به این‌که فعالان حوزه صنایع‌دستی و رشته‌های فعال در استان گلستان بسیار گسترده هستند و تعدادی از این هنرمندان از گذشته نیز دارای خدمات بیمه تأمین اجتماعی بودند، اظهار امیدواری کرد با شروع روند جدید بتوانیم در ادامه، زمینه بهره‌مندی سایر هنرمندان را نیز برای استفاده از این خدمات فراهم کنیم.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان در ادامه تأکید کرد: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث‌فرهنگی باید کارت فنی حرفه‌ای نیز داشته باشند ازاین‌رو به همه صنعتگران صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی شناسه دار استان تأکید می‌شود در اسرع وقت با مراجعه به اداره فنی و حرفه‌ای نسبت به اخذ کارت مهارت اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • آرامگاه «حمید سبزواری» به بهره برداری می‌رسد
  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • ۵۰درصد واحدهای شوینده‌ کشور در قزوین مستقر هستند
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد