Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش     گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه گفت : ۳۴ نوع بلایای طبیعی از ۴۸ بلایای شناخته شده جهان در کشور ما وجود دارد که ایران را جزء ۱۰ کشور بلاخیز جهان قرار داده و سالیانه هزینه هنگفتی به کشور تحمیل می‌کند.

وی گفت : بلایای طبیعی در بسیاری از مواقع قابل پیشگیری و پیش بینی است فقط نیاز به مدیریت بحران در زمان خاص خودش است مثلا اگر ما در کشور زلزله خیزی هستیم باید مدیریت بحران مدیران ما مبتنی بر پیشگیری با ساخت و ساز‌های مقاوم مانند ژاپن باشدتا هر سال هزینه‌های هنگفتی دولت پرداخت نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازوند با اشاره به اینکه زلزله استان کرمانشاه یکی از بزرگترین زلزله‌های کشور از نظر مقیاس ریشتر در ۱۰۰ سال گذشته بود، اظهار داشت: این زلزله بیش از ۱۰ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بار مالی برای دولت در بر داشت.

وی اضافه کرد: از این مبلغ؛ سه هزار و ۵۴۰ میلیارد تومان تسهیلات مسکن، هزار و ۲۴۱ میلیارد تومان اعتبارات زیرساختی، هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان سود ۲ سال امهال سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان وام بانکی مناطق زلزله زده، ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی برای مناطق زلزله زده، چهار هزار و ۱۸۰ میلیارد تومان مابه تفاوت سود چهاردرصد تا ۱۸ درصد بانکی (سود تسهیلات بانکی در کشور معمولا ۱۸ درصد است که در مناطق زلزله زده چهار درصد پرداخت شده مابه تفاوت آن را دولت پرداخت می‌کند) و ۵۴۰ میلیارد تومان هزینه اسکان موقت زلزله زدگان است.

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود مدیریت بحران را برای مدیران به معنای تبدیل تهدیدات بحران به فرصت دانست و گفت: زلزله باعث شد بخش‌های بزرگی از استان کرمانشاه دوباره با نظارت بیش از ۲ هزار بازرس و ناظر ساخته شود طوری که در زلزله ۶.۴ ریشتری سال گذشته قصرشیرین کوچکترین آسیبی به آن‌ها نرسد در حالی که در زلزله‌ای با همین مقیاس چند سال پیش در تبریز فقط بیش از ۳۰۰ نفر کشته برجای گذاشت و این یعنی تبدیل تهدید به فرصت.

بازوند در ادامه با بیان اینکه ۱۰۷ هزار واحد مسکونی روستایی و شهری در زلزله آسیب دید گفت: از این تعداد بیش از ۶۷ هزار واحد تعمیری بود که کار تعمیرات آن‌ها به پایان رسیده، ۴۰ هزار و ۴۶۰ واحد نیز تخریبی ۱۰۰ درصد بود که اکنون بیش از ۳۰ هزار و ۷۰۰ واحد ساخته شده و تا پایان شهریور واحد‌های باقی مانده نیز ساخته می‌شود.

وی در ادامه میانگین طبقات مسکونی مناطق زلزله زده کرمانشاه قبل از وقوع این حادثه به ازای هر واحد ۱/۳ طبقه و بعد از زلزله به ۳/۴ طبقه اعلام کرد و گفت: ما در زلزله پروانه ساخت ۶ هزار و ۴۰۰ واحدی تخریبی داشتیم، ولی بعد از زلزله برای ۱۲ هزار و ۸۰۰ واحد پروانه ساخت صادر شده و این یعنی تبدیل بحران به فرصت، رونق ساخت و ساز و صنایع واحد وابسته به ساختمانی.

وی در ادامه یکی از مهم‌ترین مسائل در مدیریت بحران را مسئله بازتوانی یا بازسازی روحی روانی افراد و خانواده‌های آسیب دیده دانست و گفت: از همان روز اول زلزله بازتوانی روحی روانی مردم زلزله زده با تقاضا برای بازگشایی رستوران‌ها و مغازه‌ها آغاز کردیم و همواره گروه و اکیپ‌های روانشاسی برای اعزام به این مناطق را در دستور کار قرار دادیم.

بازوند در ادامه از مشارکت مردم کرمانشاه برای مدیریت زلزله تقدیر کرد و گفت: مدیریت بحران بدون مشارکت دادن جامعه و مردم غیرممکن است.

استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به روحیه قوی و بالای مردم کرمانشاه در زلزله بزرگ ۷.۳ ریشتری آبان ۹۶ گفت: هشت سال جنگ تحمیلی مردم این استان را برای مقابله با بحران پخته کرده بود و در زمان زلزله، آن‌ها مقاومت و روحیه بالایی داشتند که کمتر جایی این روحیه وجود دارد.

بازوند با اشاره به وقوع هفت هزار و ۴۰۰ پس لرزه و ۱۹ زلزله بالای پنج ریشتری در منطقه گفت: اگر مشارکت و روحیه بالای این مردم نبود چطور ممکن بود ظرف ۲۰ ماه نزدیک به ۱۳۰ هزار واحد مسکونی، تجاری، صنعتی، کشاورزی و زیرساختی با این پس لرزه‌ها ساخت.

 

 

انتهای پیام/د

چهار میلیون و ۲۸۰ متر مربع در مناطق زلزله زده ساخت و ساز شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه ای گفت: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

وی ابراز کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال جاری ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: در حال حاظر میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم نظیر است.

خواجه ای تاکید کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

وی افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان، از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

کد خبر 6098020

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟