Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: محمدمهدی زاهدی عصر امروز در جلسه مشترک مسئولان آموزش و پرورش استان مرکزی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات آموزش و پرورش در استان‌های مختلف اظهار داشت: در این دوره و دوره قبل سفرهای استانی را داریم تا از نزدیک با نقاط قوت و چالش‌ها و مشکلات مرتبط با کمیسیون قرار گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این حضور سبب شده تا با یک تلفن مشکل جدی استان‌ها حل شود یا این‌که در بودجه سالیانه نگاهی خاص داشته باشیم.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هدف ما این است که بعد از جلساتی که در استان تشکیل می‌شود در کمیسیون طی جلسه‌ای با حضور مسئولین کشوری، مشکلات را مطرح کرده و در راستای حل آنها اقدامات مورد نیاز را انجام دهیم.

زاهدی بیان کرد: برخی موارد مثل آموزش دانش‌آموزان در کانکس موضوعی است که باید روی آن کارکرد زیرا در استان مرکزی بودن این موضوع شایسته نیست.

وی عنوان کرد: موضوع فرزندان اتباع بیگانه است، حدود 300 هزار نفر اتباع بیگانه وجود دارد که 200 هزارنفر آنها مجاز هستند که این تراکم بسیار عجیبی است.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مذاکراتی با کمیسیون پناهندگان انجام شد که بعد از آن چند مدرسه ساخته شد، بنابراین در این مورد برای استان مرکزی می‌شود از آنها کمک گرفت تا بخش زیادی از مشکلات از این طریق حل شود.

زاهدی عنوان کرد: برخی مسائل مطرح شده مشکلات جدی کشور است، امسال 60 هزار نفر بازنشسته در آموزش و پرورش داریم و حدود 40 هزار نفر از سال قبل کم داریم، حداقل 100 هزارنفر کمبود معلم در اول سال تحصیلی داریم.

وی تصریح کرد: قبل از سال 91 قانونی تصویب کردیم تا افراد زیادی را استخدام کنیم و در این استخدام‌ها سعی در آم داریم تا عدالت‌محوری رعایت شود.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از سال 92 تا 96 جفای بزرگی در حق آموزش و پرورش در‌ دانشگاه فرهنگیان شد، تا سال 91 جمعیت ما در دانشگاه فرهنگیان حدود 30 هزار نفر بود که در سال 96 رسید به 3 هزار و 500 تا که این یک شوک از نظر تامین معلم به آموزش و پرورش وارد کرد که این موضوع درحال ترمیم است و خروجی آن برای سال‌های آینده است.

برخی مدیران صندوق بازنشستگی 50 میلیون حقوق می‌گیرند/حقوق 30 میلیونی بعضی شهرداران

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی و قضایی مجلس از دریافت حقوق 50 میلیونی مدیران صندوق بازنشستگی و 30 میلیونی شهرداران خبر داد.

ابوالفضل ابوترابی، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش مربوط به حقوق های نجومی برخی مدیران و مقامات اظهار داشت: تنها کسی که این پرچم را برافراشته نگه داشته است مقام معظم رهبری است و فقط ایشان هستند که پیگیری این مورد هستند.

وی افزود: واقعیت این است که دولت لیستی به قوه قضائیه در خصوص حقوق بگیران نجومی ارائه نداده است و ظاهرا کار حقوق‌بگیران نجومی قانونی است، متاسفانه این افراد از خلأهای قانونی و یا تفسیر قانونی آن استفاده و حقوق نجومی دریافت کردند و در حقیقت ظاهر کارشان قانونی است.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما انتظار داریم که مراجع ذیصلاح مانند شورای نگهبان یا سایر مراجع به این موارد رسیدگی کند. حالا که دولت و مجلس به این دستور مقام معظم رهبری لبیک نگفتند و دیوان محاسبات هم گزارشاتی به مجلس نمی‌دهد و همچنان افرادی هستند که حقوق های نجومی همچنان دریافت می کنند لذا باید مراجع ذی‌صلاح ورود کنند.

وی ادامه داد: جالب این است که دیوان محاسبات به ما در این خصوص گزارش نداده است و تنها گزارشی که اجمالاً به صورت مختصر به قوه قضاییه آمده است از سوی اطلاعات سپاه بوده است؛ حتی دولت، وزارت اطلاعات و دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور آنچنان گزارشی که حقوق های نجومی تا چه میزان دریافت شده به قوه قضاییه ارائه نداده‌اند.

ابوترابی همچنین عنوان کرد: حرف ما این است که اگر به قوه قضائیه هم اطلاع دهند عنوان می‌کنند که کارشان قانونی بوده است اما شورای نگهبان از آن جایی که اذن رهبری دارد باید این مسائل را در تایید صلاحیت ها لحاظ کند.

وی بیان کرد: براساس گزارشی که دیوان محاسبات درباره حقوق بگیران نجومی ارائه کرده، مشخص شده است که عمده این افراد نماینده نیستند و اتفاقاً نمایندگان در خصوص حقوق‌های نجومی اعلام موضع می‌کنند چرا که حقوق شان مشخص است اما در هر حال ممکن است نمایندگان از رانت استفاده کنند.

وی در ادامه ابراز تاسف کرد که هنوز اسامی حقوق بگیران نجومی به طور مشخص اعلام نشده است اما اخیراً رئیس صندوق بازنشستگی کشور که هیئت مدیره خود را مشخص و معرفی کرده است که چقدر حقوق می‌گیرند دیدیم که مبلغ ۳۰ میلیون، ۲۷ میلیون و ۵۰ میلیون تومان حقوق می‌گیرند.

این نماینده مجلس دهم شورای اسلامی همچنین بیان کرد: شرکتهای زیر مجموعه صندوق بازنشستگی عموماً حقوق‌های فوق را دریافت می کنند، این اطلاعات ما مربوط به دو هفته گذشته است البته بسیاری از شهرداران نیز دیگر هم همین مبالغ را دریافت می کنند.

وی ادامه داد: اکثر شهرداران ما در حال حاضر حقوقشان حدود ۳۰ میلیون تومان است البته این با بقیه دریافتی‌ها است، مهم فقط حقوق نیست برخی از شهرهای ما با سایر دریافتی‌های و سایر مواردی که دریافت می‌کنند حقوقشان حداقل ۲۲ میلیون تومان است که البته این درباره شهرهای متوسط و بزرگ صدق می‌کند.

اخبار داغ ویدئوی چالش بطری هنرپیشه معروف ساختگی از کار درآمد! +فیلم فیلم: توضیح کارگردان «گاندو» درباره سکانس حاشیه‌‌ساز هواپیما فیلم: چالش باز کردن درب بطری به صداوسیما رسید! فیلم: خودرو گرانقیمت منشا به آتش کشیده شد! فیلم: علی ضیا روی آنتن زنده ادای احمدی‌نژاد را در آورد غارت بار تریلی توسط مردم بی فرهنگ! + فیلم

منبع: فردا

کلیدواژه: آموزش و پرورش بازنشستگان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۶۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست تخصصی رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال؛ جهش تولید با مشارکت مردم با حضور سید احسان قاضی زاده، نماینده مجلس شورای اسلامی، حامد فروزان، دستیار مردمی سازی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مهدی شاهدانی، رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع)، مهدی سلیمانی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع)، شهرام محمدی، رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی و مهدی مسکنی، سید سجاد پادام رئیس دبیرخانه تبصره ۱۸ کشور، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به همراه معاونین و مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره هلدینگ‌های تابعه صندوق بازنشستگی کشوری و به همت مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا برگزار شد.

در این نشست که نخستین جلسه از سلسله نشست‌های هم اندیشی صندوق بازنشستگی کشوری در سال جدید است و بر اساس شعار امسال که از سوی رهبر معظم انقلاب” جهش تولید با مشارکت مردم” نام گرفته، موضوع مردمی سازی در اقتصاد و کاربردهای آن در صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت‌های تابعه از سوی صاحب نظران حاضر در جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

این نشست با توجه ویژه نامه شعار سال، “راهبردهای صبا” که توسط مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا تألیف شده است برگزار شد و نویسندگان این ویژه نامه به ارائه ای کوتاه آن پرداختند.

علی زند وکیلی، سرپرست مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا، در ابتدا این نشست تخصصی با اشاره به وظیفه پژوهشی این مؤسسه و بیان نکاتی در زمینه شعار سال ۱۴۰۲، گفت: مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا به عنوان نهاد پژوهشی صندوق بازنشستگی، یکی از اولین مؤسسات علمی است که با توجه به تأکیدات آقای مسکنی در زمینه مشارکت مردم در راستای جهش تولید، پژوهش کرده است و مدلی متناسب با برخی از شرکت‌های صندوق بازنشستگی برای محقق شدن شعار سال ارائه کرده است.

در ادامه محمد سلیمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) به ارائه پژوهش مردمی سازی پرداخت و مدل‌های مختلفی در زمینه مشارکت مردم در تولید را تعریف کرد.

وی با اشاره به مدل‌های موفق و ناموفق جهانی، گفت: اقتصاد حاکم بر ایران تاکنون متناسب با مردمی سازی نبوده و وزنی که باید به حلقه‌های میانی در اقتصاد می داده، را تاکنون نداده است.

وی در ادامه گفت: مشارکت مردم در تولید حاصل نمی‌شود مگر این که شأن و کرامت مردم حفظ شود و احساس کنند که در وضع قوانین هم مشارکت دارند. مردم باید احساس کنند که اگر در فضای مشارکتی شرکت کنند پاداش می‌گیرند و باید ابزارهای متناسب این قضیه طراحی شود.

وی با ارائه‌ای از مدل‌های حکمرانی در زمینه مشارکت مردم افزود: ما در حکمرانی علاوه بر هدف گذاری می‌بایست ابزارهای متناسب با آن را در حلقه‌های پایین‌تر طراحی کنیم تا بتوانیم دستور رهبری را جامه عمل بپوشانیم، ما در تلاش هستیم که با کمک از ابزارهای نوین و دیجیتال بستر مشارکت مردم در شرکت‌ها را فراهم کنیم و برای مردم و بنگاه‌های اقتصادی سود و درآمد به ارمغان بیاوریم.

در ادامه نشست سینا شیخی، معاون دانش و پژوهش مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با اشاره به تحقیقات و مدل سازی هایی که برای برخی از شرکت‌های معروف و با ارزش صندوق بازنشستگی صورت گرفته است گفت: با توجه تجربیات گذشته، اگر در مسیر مردمی سازی و افزایش مشارکت مردم، مجلس شورای اسلامی ریل گذاری درستی انجام ندهد و برخی از اشتباهات گذشته را انجام دهد، قطعاً این هدف محقق نخواهد شد و آسیب جدی خواهیم دید.

احسان قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اتفاقات اخیر مجلس در موضوع مولد سازی و برخی از مشکلات در این موضوع، گفت: باید به شکلی کار کارشناسی و پژوهشی در زمینه مشارکت مردم صورت بگیرد، که در آن تجربیات موفق و ناموفق داخل و خارجی لحاظ شده باشد و در میدان عمل به صورت میدانی اجرا و مورد بررسی مستمر قرار گفته باشد تا مدل متناسب استخراج شود وگرنه با کار تئوری صرف نمی‌توان به نتیجه رسید. در ادامه وی با بیان اقدامات مجلس در دوره‌های مختلف برای بهبود وضع معیشت و رفاه مردم، گفت: ما در مجلس تمام تلاش خود را برای تحقق شعار سال انجام می‌دهیم اما تجربیاتی در اجرای تبصره ۱۶ و تبصره ۱۸ قانون داریم که از ابتدا با آزمون و خطاهایی مواجه بوده است که در آن گاه نقاط ضعف و قوتی حاصل شده است که متأسفانه در برخی از مواقع موجب رضایت روانی مردم نشده است.

مهدی مسکنی، مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: به نظر من از نوروز ۱۴۰۱ مسیر مدیریت اجرایی کشور توسط رهبری مشخص شده است و ایشان فرمودند که “دلسوزان نظام را دعوت می‌کنم راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد را پیدا کنند” و امسال هم شعار سال را جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری کردند که این مشخص می‌کند رهبری نسبت به این موضع دغدغه دارند و وظیفه ماست که در این مسیر قدم برداریم. وی با اشاره به میزان نقدینگی در دست مردم و میزان آن، گفت: اگر مردم این نقدینگی را به سمت هر بازار غیر مولدی سوق دهند باعث آثار ترمی می‌شود و باید در صندوق به راه‌های جذب این سرمایه‌ها بیندیشیم؛ رهبری در سال ۹۳ به مشارکت مردم اشاره می‌کنند و در آن سال بیان می‌کنند که ” اقتصاد مردمی با اراده مردم، سرمایه مردم و حضور مردم تحقق پیدا می‌کند اما دولتی نیست” و این سخن به ما نشان می‌دهد که بنا به نیاز مردم باید پیش برویم، نه مردم بنا بر نیاز دولت؛ این سخن مشخص هست ولی متأسفانه فعلاً مدل کاملی برای این موضوع در کشور موجود نیست و این موضوع باعث عدم واگذاری صحیح شرکت‌های دولتی به مردم شده است.

مهدی مسکنی با بیان تجربیات موفق مشارکت مردم در کرونا و برخی از تجربیات ناموفق خصوصی سازی شرکت‌های دولتی در دولت گذشته، گفت: مدل مردمی سازی و تعاون همخوانی‌های بسیاری دارد و به نظر می‌رسد در این پژوهش ارائه شده این بحث در نظر گرفته شده است، مفهوم تعاون در کشور ما از گذشته بوده است ولی متأسفانه پوسته حقوقی تعاونی در کشور گوشه‌های منفی هم دارد که لازم هست این نکات موضوع پژوهش‌های دیگر قرار گیرد تا بتوان به مدل درست مردمی سازی و ارتباط آن با تعاون برسیم.

حامد فرزوان، دستیار مردمی سازی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان نکاتی نسبت به طرح مردمی سازی ارائه شده در این نشست، گفت: در بحث مردمی سازی بیانات رهبری به ما نشان می‌دهد که باید آحاد مردم مشارکت داشته باشند، نه فقط سرمایه داران؛ همه مردم می‌توانند در تولید مشارکت کنند. در بخش خصوصی مؤلفه سرمایه مهم است ولی در بحث مردمی سازی ما به دنبال سازوکاری باید باشیم که فقط مؤلفه سرمایه لحاظ نشده باشد و همه مردم بتوانند به هر شکلی مشارکت کنند.

در انتهای نشست مصطفی صالحی راد، رئیس هیئت مدیره مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با بیان ظرافت‌های تعامل با مردم و اهمیت برند شرکت در اعتماد مردم برای مشارکت و مردمی سازی، گفت: در طرح‌های مردمی سازی مورد پژوهش این مؤسسه تعاملات و مذاکراتی مفصلی با نهادهای مردمی و خیریه همچون آستان قدس صورت گرفته است. نهادهای مختلفی هستند که دغدغه تحقق شعار سال را دارند و اگر در مدل مردمی سازی شرکت‌ها مشارکت آنها را داشته باشیم، حتی تسهیلات مناسبی جهت مشارکت آحاد مردم می‌توانیم به مردم بدهیم و از ظرفیت این نهادها استفاده کنیم.

کد خبر 6098583

دیگر خبرها

  • صحرایی: اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان اصلاح می‌شود
  • صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟
  • ورود سازمان بازرسی به صندوق ذخیره بعد از ۲۷ سال!
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟