Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نماینده مردم بندرانزلی در مجلس با تاکید بر ضرورت احیای تالاب انزلی، گفت: متاسفانه ورود سالانه ۷۰۰ هزار تن رسوب به تالاب انزلی روند احیای تالاب را سخت می‌کند. تاریخ انتشار: 01:00 - 10 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۷۹۷۵

حسن خسته بند نماینده مردم بندر انزلی در مجلس در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با اشاره به وضعیت تالاب انزلی، گفت: اخیرا گروهی با حمایت‌های سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان مجری طرح احیاء تالاب انزلی معرفی شده و معتقد بودند با علم نانو می‌توان بستر تالاب را لجن‌زدایی کرده و به مقدار قابل توجهی به عمق آن اضافه کرد در حالی که مستندات این گروه برای اقتاع نسبت به خطرات زیست محیطی این اقدام کافی نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی انجام مطالعات آزمایشگاهی در مقیاس بسیار کوچک و مشخص نبودن اثرات زیست محیطی را از جمله ایرادات جدی طرح مذکور خواند و تصریح کرد: برای احیای این تالاب رقمی در حدود ۸۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده از این رو با توجه به محدودیت منابع نباید این بودجه نیز صرف اموری شود که عادیدی نداشته و خطرات زیست محیطی بسیاری نیز به همراه دارد.


خسته بند با بیان اینکه تیم مذکور در جلسات کمیته تخصصی که برای نجات تالاب در استانداری گیلان برگزار شد نتوانست از مزایای طرح بایوجیمی دفاع کند، گفت: در جلسات بعدی که با هدف اقناع نسبت به مزایای این طرح نیز برگزار شد دیگر حضور این افراد را شاهد نبودیم در حالی که رقمی در حدود ۴۰ میلیارد تومان نیز به عنوان پیش پرداخت دریافت کرده اند.


این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: طبق استعلام‌های صورت گرفته از ستاد نانوی کشور و همچنین سازمان برنامه وجود چنین تیم و فعالیت‌های زیست محیطی آن‌ها در این حوزه تکذیب شد.


خسته بند با بیان اینکه اکنون با هماهنگی‌های صورت گرفته جلوی این اقدام با توجه به مضرات محیطی آن گرفته شده است، گفت: با توجه به اینکه تالاب انزلی ماهی‌های بسیاری داشته و وجودش برای محیط زیست نیز لازم است هر نوع اقدامی که به نابودی آن منجر شود با پیگیری‌های مستمر مواجه خواهد شد.


وی با تاکید بر اینکه استفاده از نانو برای احیای تالاب انزلی فقط تا حدودی به حل شدن لجن‌ها کمک می‌کند، افزود: با توجه به اینکه سالانه در حدود ۷۰۰ هزار تن رسوب به تالاب انزلی وارد می‌شود این طرح نمی‌تواند اقدامی در مسیر احیای آن انجام دهد.


خسته بند لازمه احیای تالاب انزلی را آبخیزداری از بالادست خواند و گفت: آبخیزداری و همچنین جلوگیری از ورود رسوبات از اقداماتی است که می‌تواند در احیای تالاب موثر باشد.


عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: استفاده از تجارب کشور‌های موفق در حوزه احیای تالاب‌ها می‌تواند در کشور ما نیز پیاده سازی شود.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تالاب انزلی احیا بایوجمی اعتبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۷۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم

مدیرکل محیط زیست شهرستان ری گفت: از زمستان گذشته تاکنون ۲۴ مورد احکام سبز در شهرستان ری داشته‌ایم و ۴۸ روز در زمینه پاکسازی طبیعت فعالیت کرده‌اند.

محمد رستگاری، مدیرکل محیط زیست شهرستان ری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با معضلات تولید و مصرف پلاستیک اظهار داشت:متاسفانه معضل پلاستیک در سطح کشور همه گیر شده است و در سطح ملی باید برای آن چاره‌اندیشی کرد.

وی افزود: خوشبختانه مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست‌محیطی دارند و در راستای استفاده از احکام جایگزین برای متخلفانی که جرایم زیست‌محیطی مرتکب شده‌اند یا موارد دیگری که قاضی صلاح می‌داند پاکسازی طبیعت را به عنوان جایگزین در نظر می‌گیرند و برخی محکومان  را برای انجام این کار  اداره کل محیط زیست معرفی می‌کنند. امروز هم برخی محکومان با جمع‌آوری کیسه‌های پلاستیکی در حال گذراندن مجازات جایگزین حبس هستند.

وی بیان داشت: از زمستان گذشته تاکنون ۲۴ مورد احکام سبز در شهرستان ری داشته‌ایم و ۴۸ روز در زمینه پاکسازی طبیعت فعالیت کرده‌اند.

رستگاری تاکید کرد: این کار شاید در پاکسازی شهرستان تاثیر چشمگیری نداشته باشد، ولی کار فرهنگی است و محکومان به تبعات ریختن زباله آگاه می‌شوند و گامی به جلو در فرهنگسازی و جلب مشارکت همگانی برای حفاظت محیط زیست محسوب می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • تالاب انزلی، میزبان بیش از هزار پرستوی دریایی
  • آشیانه ساختن پرستو‌های دریایی در تالاب بین المللی انزلی