Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در اولین نشست هم اندیشی و آشنایی با راهبردها، رویکردها، اولویت ها و سیاست های دانشگاه، ویژه روسا و سرپرستان جدید الانتصاب، اظهار کرد: یکی از فجایعی که در ایران اتفاق افتاد این است که یکپارچگی مدارس گسسته و از پیوندهای انسانی جلوگیری می شود؛ این انفرادی سازی مبنای اسلامی ندارد و بدترین شیوه تربیتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اسلام یک دین اجتماعی است؛ لذا نباید رویکرد انفرادی را در مدارس و دانشگاه های خود در پیش بگیریم زیرا که فجایع زیادی را به بار خواهد آورد.

رضایی با اشاره به مولفه های اصلی فرآیند مدیریت جهادی ادامه داد: مدیریت دارای مجموعه مراحل بهم‌پیوسته است و مدیر، کانون این مراحل محسوب می شود؛ ما هیچ مدیر جهادی نداریم که به زیر مجموعه خود از جایگاه بالا نگاه کند. در واقع مدیریت جهادی نوعی علم و یکی از دستاوردهای نرم افزاری انقلاب اسلامی است.

دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: مدیریت جهادی در طول دوران دفاع مقدس مستندسازی شد و سرمنشا آن از مبانی اسلامی است؛ مدیریت جهادی می تواند مدیران دانشگاهی را از فکرگرایی به عمل گرایی سوق دهد.

وی با بیان این که مدریت، فرآیندی میان مدیر، سازمان و محیط است گفت: مدیریت نوعی کار کرد است و فردی که مدیر است، باید ببیند که در مدیریت سازمان، چه مقدار سهم دارد. علامت اصلی نوع مدیریت، پیشرفت یا پسرفت یک مجموعه است؛ در واقع برآیند تاثیر ۳ رکن سازمان، مدیر و محیط، موجب شکل گیری فرآیند مدیریت خواهد شد.

رضایی خاطرنشان کرد: محیط در فضای دانشگاهی به دو بخش دانشجویان و بخش های برون دانشگاهی تقسیم می شود؛ مدیر یک دانشگاه صرفا نباید در چارچوب فضای دانشگاهی عمل کند چرا که اتفاقات بیرونی در روند فعالیت های دانشگاه اثر گذار خواهد بود‌.

دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نوع برخورد مدیریت جهادی با بخش های مختلف متفاوت است، به همین دلیل این مدیریت را می توانیم پنجمین سبک مدیریت قلمداد کنیم؛ سبک مدیریتی جهادی دارای برتری قابل توجهی نسب به سبک‌ های دیگر از جمله سبک مشارکتی است.

وی با اشاره به دستاوردهای مدیریت جهادی تاکید کرد: اگر مدیریت جهادی و انقلابی در کشور نهادینه نشود، رسیدن به پیشرفت بسیار طولانی خواهد شد؛ لذا مدیریت جهادی باید در بخش های مختلف آموزشی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی وارد شود تا به پیشرفت برسیم. دانشگاه آزاد اسلامی اولین نهاد غیر دفاعی بود که توانست مدیریت جهادی را در گسترش کیفی واحدهای خود انجام دهد.

رضایی با تاکید بر این که مدیریت جهادی موجب پیشرفت شتابان کشور با کمترین هزینه خواهد شد اذعان داشت: مدیریت جهادی دارای ۵ هدف است؛ پیشرفت مادی یکی از مهم ترین اهداف مدیریت جهادی است که موجب پیشرفت شتابان‌مسائل مادی خواهد شد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام کادر سازی را دومین هدف مدیریت جهادی دانست و گفت: مدیران باید تا قبل از به پایان رسیدن دوره مدیریتی خود، جانشین خود را تربیت کنند و برای آن کادر سازی انجام داده باشند‌.

وی با اشاره به فرهنگ سازی به عنوان سومین هدف مدیریت جهادی تاکید کرد: رفتن به نماز جماعت و یا دعوت از سخنران مذهبی اقدامات بسیار خوبی است اما مصداق کاملی از فرهنگ سازی نیست؛ مدیران دانشگاهی باید چشمه جوشانی از فرهنگ سازی باشند و برای آن برنامه مدونی تنظیم کنند.

رضایی عنوان کرد: توسعه کمی و کیفی چهارمین هدف مدیریت جهادی است؛ اگر صرفا به ظرفیت سازی توجه شود و مهارت ها و توانایی ها بالا نرود، فقط توسعه کمی اتفاق خواهد افتاد اما باید کیفی سازی به نحو مطلوبی انجام شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، تولید دانایی را پنجمین هدف مدیریت جهادی خواند و گفت: در مدیریت جهادی باید یک شخص صفر کیلومتر، تبدیل به یک نخبه شود؛ در طول دفاع مقدس مدیریت جنگ بر عهده جوانانی بود که تجربه کافی را در عرصه جنگ نداشتند، اما توانستند به فرماندهان مقتدری تبدیل شوند که در برابر کل دنیا بایستند و نگذارند یک وجب از خاک ایران جدا شود. رسیدن به پیشرفت های چشمگیر در حوزه صنایع دفاعی، نمونه مهمی از نتیجه مدیریت جهادی است‌.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از مدیریت جهادی در فعالیت های صنعتی افزود: عدم استفاده از مدیریت جهادی در صنعت خودروسازی، باعث شده است که در این حوزه پیشرفت های زیادی نداشته باشیم. اما پالایشگاه ستاره خلیج فارس که موجب خودکفایی در تولید بنزین شد، الگوی مناسبی از مدیریت جهادی است.

رضایی در پایان تصریح کرد: امیدواریم با مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی، شاهد پیشرفت و پیاده سازی مدیریت جهادی در این دانشگاه باشیم.

انتهای پیام/

108 / 167 محسن رضایی مجمع تشخیص چشمه جوشان فرهنگ مدیریت جهادی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: محسن رضایی مجمع تشخیص چشمه جوشان فرهنگ مدیریت جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۹۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، نشست ویدئو کنفرانسی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در استان ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، حجت الاسلام و المسلمین احمدی رئیس این کمیته و مسئولان کمیته فرهنگی در استان ها روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در تهران برگزار شد.   در این نشست که با محوریت سیاست ها و برنامه های فرهنگی اربعین ۱۴۰۳ و آخرین تحولات در خصوص مراسم پیاده روی اربعین برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین نواب در سخنانی بر لزوم تثبیت معارف دین در اربعین تاکید کرد و بهره گیری از محورهای بیانیه گام دوم انقلاب را در برنامه ریزی های آینده ضروری خواند.   نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، شور و شوق مردم برای حضور در پیاده روی اربعین حسینی را گسترده و وصف ناشدنی توصیف و تصریح کرد: این شور و هیجان باید با معنویت و معارف دینی کامل گردد تا نشاط و لذت همراهی در این مراسم عظیم همچنان در میان مشتاقان حفظ و تقویت شود.   وی در ادامه به تشریح دلایل حضور افراد با دیدگاه‌های مختلف در مراسم اربعین پرداخت و در عین حال تصریح کرد: این همایش عظیم بایستی در جهت خالص سازی انگیزه ها پیش برود و کلاس درسی برای اربعینی ها باشد.   سرپرست حجاج ایرانی افزود: شماری از افرادی که در اربعین حضور می یابند در طول سال به این اندازه وقت برای شرکت در اجتماعات دینی نمی گذارند و این بهترین فرصت است که آنها با معارف و مسایل دینی آشنا شوند و در راستای اهداف امام حسین (ع) محتواهایی که برای اربعین و اربعینیان مفید است به آنها منتقل شود.   نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه به محورهای هفت گانه بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و برخی از آنها از جمله اخلاق و معنویت، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و سبک زندگی را از محورهایی دانست که می تواند در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های آینده اربعین مورد توجه قرار گیرد.   وی افزود: به عنوان خادم فرهنگی اربعین پیشنهاد می کنیم هر یک از این محورها در یک سال در اولویت فعالیت های ستاد مرکزی اربعین قرار گیرد و برجسته شود.   نواب خطاب به حاضران گفت: شما به‌عنوان پرچمدار فعالیت های فرهنگی اربعین در سراسر کشور خدمت و فعالانه در این عرصه ها تلاش کنید، امام حسین (ع) هم افرادی را که در این مسیر گام بر می‌دارند در دنیا دستشان را می‌گیرد و در آخرت هم مورد توجه سیدالشهداء و فرزندانش خواهد بود.   بر پایه این گزارش، در این جلسه، حجت السلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین گزارشی از برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین ۱۴۰۳ ارائه کرد و افزود: پیشنهادها و توصیه های نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در برنامه ریزی ها مورد توجه و استفاده قرار خواهد گرفت.   در پایان این جلسه، آخرین اقدامات، برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین پیش رو ارائه و بحث و بررسی شد و حاضران نقطه نظرات و دیدگاه خود را در خصوص نکات مطرح شده بیان کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند