Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه خمسه صبح پنجشنبه در جلسه امور اراضی که با حضور معاونین و مدیران سازمان برگزار شد اظهار کرد: صیانات از منابع آب و خاک برای رسیدن به توسعه پایدار و تامین امنیت غذا یی و همچنین حفظ محیط زیست لازم و ضروری است.

وی افزود : تغییر غیر اصولی اراضی کشاورزی به نوعی به تولید محصولات کشاورزی ضربه وارد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خمسه خاطر نشان کرد: با استقرار گشت حفاظت اراضی کشاورزی و با همکاری سایر دستگاههای اجرایی و قضایی باید از تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی جلو گیری کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در ادامه گفت : حمایت از تولید و ایجاد شرایط مناسب برای تولید کنندگان از وظایف جهادکشاورزی است؛ لیکن با افراد سودجو که درصدد خردکردن اراضی کشاورزی با قصد و نیت سود بیشتر جلو گیری می شود.

خمسه اضافه کرد : دشت قزوین نقش بسزایی در امر تولید محصولات کشاورزی دارد و به بهانه های مختلف نباید مجوز تغییر کاربری برای اراضی کشاورزی و باغی صادر شود.

وی تاکید کرد: رسالت و وظیفه ما خدمت به تولید کنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی است و نباید از افرادسودجو حمایت کرد.

خمسه یادآور شد : بیشترین دغدغه جهادکشاورزی در مراکز خدمات و شهرستان ها؛ تغییر کاربری غیر مجاز است که باید با نظارت و دقت بیشتر قبل از تغییر کاربری اراضی کشاورزی مانع از اجرای آن شد.

وی افزود : نباید با چشم پوشی و کوتاهی در انجام وظیفه شاهد تخریب اراضی کشاورزی استان باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه در تخریب بناهای غیر مجاز ساخته شده ترس و واهمه ای نداریم و براساس قانون در حال انجام وظیفه خود هستیم گفت : تعامل و ارتباط با دستگاههای اجرایی در راستای پیشبرد اهداف و جلوگیری از تخریب اراضی کشاورزی در این امر می تواند کمک رسان باشد.

وی از تعامل و همکاری خوب دادگستری کل استان و دادستان و مجموعه قضایی استان قزوین در امر حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی تقدیر و تشکر کرد.

خمسه تصریح کرد : در اجرای احکام تخریب نبایستی بی اخلاقی کرد و با سعه صدر، اخلاق و منش جهادی و خوب احکام را بموقع اجرا کرد.

وی اضافه کرد : در صدور مجوز برای فنس کشی و اطاقک کارگری در باغات باید دقت بیشتری شود.

خمسه یاد آور شد : در بحث تغییر کاربری اراضی کشاورزی؛ مسئویت از هیچ کسی ساقط نمی شود و همه باید در صیانت از این اراضی احساس مسئولیت کنند.

کد خبر 4682066

منبع: مهر

کلیدواژه: تغییر کاربری اراضی کشاورزی جهاد کشاورزی قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۰۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: طرح جهش تولید در دیمزارهای استان از کشت در ۳۰ هزار هکتار به ۶۰ هزار هکتار در استان رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر امروز در حاشیه همایش جهش تولید در دیمزارها، اظهار داشت: تولید گندم به عنوان گسترده‌‍ترین‌ساز و کار اقتصادی بخش کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری است.

وی با اشاره به مشارکت 40 هزار کشاورز در تولید گندم در استان، عنوان کرد: 10 هزار ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی، 12 هزار تن نهاده‌های کود شیمیایی و بیش از  15 هزار تن بذر در تولید گندم در استان استفاده می‌شود که باعث شده گسترده ترین فعالیت‌های بخش کشاورزی استان را شامل شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در دنیا بیش از 60 درصد غذای تولیدی خود را از طریق آب سبز و آب باران کشت می‌کنند، ادامه داد: این مسئله در کشور حدود 20 درصد است.

برزگر با بیان اینکه در برنامه الگوی کشت، جهش تولید در دیمزارها با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) از سال گذشته در استان شروع شد، افزود: امسال دومین سال جهش تولید در دیمزارها در استان اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه سطح کشت از 30 هزار هکتار به 60 هزار هکتار در سال جاری در جهش تولید در دیمزارها رسید، خاطرنشان کرد: خدمات فنی و مهندسی باعث مشارکت بخش کشاورزی و کشاورزان در این طرح شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اضافه شدن 65 دستگاه کشاورزی به ناوگان ماشین‌آلات کشاورزی استان، اظهار کرد: تنوع بذری غلات دیم و تخفیفات بیمه‌ای از دیگر ثمرات این طرح در استان بود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند