Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهریار کشاورز معاون صنایع کوچک  شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین روز پنجشنبه در نشست هماهنگی این رویداد، گفت: این نمایشگاه از تاریخ ۲۴ تا ۲۵ مرداد سال جاری در محل  دائمی شرکت نمایشگاه های قزوین برگزار خواهد شد.

این مسئول گفت: برگزاری این رویداد نمایشگاهی در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تکیه بر توان داخلی و از طریق رفع نیازهای فناورانه با تکیه بر توان داخلی و رسیدن به خودکفایی در بلند مدت و اهداف فرعی آن تقویت ارتباط علمی صنعت و دانشگاه و به کارگیری تمام مولفه های اکوسیستم نوآوری و فناوری در راستای رونق تولید می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به استفاده از فناوریهای جدید در عصر رقابت پذیری تصریح کرد: تغییرات و پیشرفت سریع فناوری، تغییر گرایش های جهانی و سلیقه مصرف کنندگان، نیاز به به کارگیری فناوریهای جدید و ارتقا و اصلاح فناوری های موجود، بیش از پیش دستیابی به مزیت رقابتی پایدار را ضروری ساخته و این مزیت رقابتی در بسیاری از موارد رابطه مستقیم و تنگاتنگی با فناوری مورد استفاده در هر یک از مراحل زنجیره ارزش دارد، از این رو برای دستیابی به سهم بازار کامل در داخل کشور، سهم قابل قبول در بازار کشورهای همسایه در بازار جهانی، شناخت مشکلات فناوری صنایع استان قزوین و استانهای همجوار و دستیابی به راهکار مناسب میتواند در توسعه صنعتی  و رشد آن تأثیر زیادی داشته باشد.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی قزوین افزود: رفع نیازهای فناورانه بنگاه‌های کوچک و متوسط در داخل کشور یک اولویت برای سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران می باشد و  به همین منظور این نیازها به وسیله  این شرکت و استانهای همجوار احصا و  به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و شرکت‌های دانش‌بنیان اعلام خواهد شد و زمینه برگزاری جلسه‌های رودررو بین واحد صنعتی و واحدهای فناور داخلی در غالب نمایشگاه عرضه تقاضای فناوری واحدهای صنعتی متقاضی از طریق فن‌بازارهای منطقه‌ای فراهم می شود.

کشاورز یادآور شد: این رویداد نمایشگاهی یک رویداد مبتنی بر تقاضای نوآوری است که طی آن صنایع کوچک و متوسط ، چالش ها و نیازهای فناورانه خود را معرفی می کنند و حضور واحدهای تولید با نیازهای مشخص می تواند فرصت مناسبی برای مرکز علمی و تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان و شرکت های نوپا و استارپ ها در مراحل رشد باشد.
 

۳۰۱۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۰۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق خیاطیان، ضمن تأکید بر اینکه صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود، گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بیش از  ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود:درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.  خیاطیان درخصوص ترغیب شرکت های بزرگ برای ورود به حوزه دانش بنیان تأکید کرد: یک راهکار این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند و راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است. وی ، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود : صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهاد‌های تخصصی، یکی از راهکار‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است.  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حوزه معدن یکی از بخش‌های است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد چادرو (Chadro 2023) ( رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو) حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. خیاطیان گفت : ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیاز‌های فناورانه را احصا و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.  

دیگر خبرها

  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان