Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@03:13:38 GMT

راهکار تامین امنیت غذایی جهان در 40 سال آینده

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۱۵۸۷۹

راهکار تامین امنیت غذایی جهان در 40 سال آینده

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز،‌ آموزش در بخش کشاورزی از پایه های اصلی تولید و عوامل تاثیرگذار در تامین امنیت غذایی و ملی به حساب می آید امنیت غذایی در جهان امروز فراتر از تامین غذا است و به عنوان یک حرفه ای سیاسی در مبادلات جهانی محسوب می شود.

طبق گزارش فائو تا ۴۰ سال آینده تامین امنیت غذایی جهان تنها به روش آموزش و تحقیق عملی خواهد شد چرا که دیگر امکان توسعه سطح کشت به دلیل محدودیت‌های منابع آب و خاک وجود ندارد و باید کشاورزان برای افزایش تولید عملکرد و راندمان هکتاری را بالا ببرند که تنها با انجام کارهای تحقیقی و آموزشی میسر است کشاورز باید بذر اصلاح شده استفاده کند و جدیدترین روشهای تحقیقی را که مورد تایید کارشناسان است استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اکبر مؤیدی، رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی کشور در نشست خبری با بیان اینکه مجموعه تولیدات بخش کشاورزی ۱۲۲ میلیون تن در حوزه‌های مختلف است، گفت: «مجموعه بهره‌برداران این بخش بالغ بر ۴ میلیون نفر است و یک میلیون نفر در سال ۹۷ آموزش دیده اند.»

وی آموزش بهره‌برداران را بسیار مهم و اساسی عنوان کرد و افزود: آموزش بهره‌برداران در حوزه ترویج و کشاورزی در سراسر کشور انجام می‌شود.

مویدی با بیان اینکه برای هر پهنه، مروج کشاورزی در نظر گرفته شده است، گفت: در قالب نظام نوین ترویج ۱۳۰۰ مرکز خدمات کشاورزی در قالب ۸ هزار پهنه وجود دارد و برای هر پهنه یک مروج برای ارتباط چهره به چهره با بهره برداران در نظر گرفته شده است.

طی سالهای گذشته بخش کشاورزی از نبودن آموزش بسیار رنج برده است سواد کم و سن زیاد بهره‌برداران کشاورزی باعث شده آنها در زمینه کارهای آموزشی و تحقیقی جدید مقاومت نشان دهند و همچنان به آموخته های سنتی خود ادامه دهند این در حالی است که میزان تفاوت عملکرد کشاورزی سنتی با کشاورزی صنعتی و نیمه صنعتی بسیار زیاد است.

کارشناسان در این زمینه متفق القولند که با منابع آب و خاک محدود فعلی و با روش‌های سنتی دیگر امکان تامین امنیت غذایی عملی نخواهد شد و راهکار این است که آموزش ها و کارهای تحقیقی کارشناسان به مزرعه منتقل شود.

3 دلیلی که کارهای تحقیقی به مزرعه منتقل نمی‌شود

مشکل دیگر در کارهای تحقیقی نیز وجود دارد و این کارهای تحقیقی به مزرعه منتقل نمی شوند چند دلیل در این باره وجود دارد نخست اینکه کارهای تحقیقی و محققان مرتبط با نیاز کشاورزان نیست دوم اینکه بهره برداران کشاورزی در اجرای آنها مقاومت نشان می دهند و سوم اینکه دولت برای اجرای این روش ها و تحقیقات جدید از سوی کشاورزان حمایت نمی شود.

فارس

انتهای پیام/

20 / 20 گزارش فائو تامین امنیت غذایی جهان راهکار تامین امنیت غذایی جهان در 40 سال آینده

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گزارش فائو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۵۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: پروژه تفریحی، گردشگری و غذایی رستوران در بام اصفهان با رویکرد احترام به طبیعت و بهره‌مندی از این فضای بکر به بهره‌برداری رسید.

سعید ساکت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اقدامات ویژه شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان در راستای توسعه ظرفیت‌های ویژه غذایی و گردشگری در اصفهان اظهار کرد: مجموعه کافه و رستوران در بام اصفهان یکی از اقدامات ویژه برای توسعه ظرفیت‌های بکر گردشگری و غذایی در این مجموعه است که با مساحتی بالغ‌بر ۶۳۰ مترمربع در مدت زمان ۳ ماه اجرا و به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: در این مجموعه بیش از ۱۷ هزار نفر ساعت اقدام عمرانی، فنی و تخصصی انجام شده است که پس از ۳ سال تعطیلی به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان تصریح کرد: گردشگرپذیرکردن نقطه ایستگاه دوم تله‌کابین صفه همراه با توسعه خدمات غذایی از مهم‌ترین شاخصه‌های این پروژه است.

ساکت ادامه داد: ارتقای خدمات در بلندترین نقطه شهر، توجه به برند مقصد در نقطه خاص با خدمات متفاوت و استانداردسازی سطوح خدمت در مجموعه صفه حتی در ارتفاع از دیگر ویژگی‌های مهم این پروژه است.

وی با بیان اینکه این پروژه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فعالیت می‌کند، گفت: توجه به اصالت ایرانی در طراحی این مجموعه غذایی و گردشگری مورد توجه قرار گرفته است.

ساکت اضافه کرد: گودبرداری و آواربرداری کف رستوران و کف محوطه بیرونی به متراژ ۴۰۰ مترمربع، تغییر کامل کف رستوران به سنگ فرش کوهستانی به مساحت ۴۰۰ متر مربع، تهیه ۱۵۰ متر کناف و اصلاح وضعیت سقف به مساحت ۲۴۰ متر مربع، خریداری کالای سفارشی لوستر مطابق با طراحی به تعداد ۱۲۰ عدد، کابل‌کشی و سیم‌کشی اتصالات برقی به طول ۲۰۰۰ متر، رنگ‌آمیزی کامل سقف محوطه داخلی از طریق ۴۵۰ کیلوگرم رنگ عایق، رنگ‌آمیزی محوطه‌های سقف، شیروانی، آشپزخانه، محوطه داخلی و خارج با ۱۰۰۰ کیلوگرم رنگ و رنگ‌آمیزی حدود ۲۰۰۰ متر سطوح مختلف از دیگر اقدامات شاخص عمرانی انجام شده در مجموعه غذایی آراکولانژ است.

کد خبر 748805

دیگر خبرها

  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲