Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@18:29:31 GMT

نشانه‌های ابتلا به "آنسفالوپاتی"

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۱۷۲۱۱

یک متخصص گوارش و کبد درباره بروز بیماری کبدی که ناشی از اختلال مغزی است، توضیح داد. ناطقان: سید محمد صادق  غفوری متخصص گوارش و کبد و عضو انجمن کبد ایران درباره آنسفالوپاتی کبدی اظهار کرد:  آنسفالوپاتی کبدی یک  اختلال مغزی است  که  بر اثر  بیماری شدید کبدی اتفاق می‌افتد و این امر باعث ناتوانی کبد در دفع سموم  از خون خواهد شد که در نهایت به مغز فرد حتما   آسیب خواهد رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یک اختلال مغزی که موجب از کار افتادن کبد می شود
وی با اشاره به اینکه آنسفالوپاتی کبدی ممکن است در  طولانی یا کوتاه مدت اتفاق بیفتد، افزود: این بیماری در مواقع حاد سطح  هوشیاری  فرد را  پایین  آورده  و حتی فرد را  به کما می برد.

متخصص کبد درباره علائم و نشانه های آنسفالوپاتی کبدی گفت: از علائم این نوع بیماری می‌توان نداشتن تمرکز، تغییر رفتارهای شخصی، مشکل در نوشتن یا از دست دادن توانایی برای انجام سایر حرکات کوچک دست؛ همچنین گیجی و فراموشی هم از نشانه های این نوع بیماری هستند.



متخصص کبد درباره عوامل اصلی این نوع بیماری گفت: عواملی که موجب آنسفالوپاتی می‌شوند، شامل هپاتیت ویروسی حاد و سندرم ری، می‌شود البته علت اصلی  آنسفالوپاتی کبدی هنوز شناخته نشده است همچنین در این بیماری انباشته شدن  مواد شیمیایی سمی در کبد  باعث می شوند که  آمونیاک از  بدن دفع نشود.

وی ادامه داد: این سموم از متابولیزم پروتئین‌هایی که روزانه استفاده  می‌کنیم ایجاد می شود و موجب شده تا بدن  پروتئین لازم را دریافت کند، پروتئین ها  این سموم را به موادی تبدیل می کنند که از  طریق ادرار دفع شود.

متخصص کبد متذکر شد: زمانی که کبد فرد دچار اختلال شود دیگر  قادر به دفع کردن  تمام این سموم  نخواهد شد و در این بین توکسین ها  مهم ترین عواملی هستند که  در مسیر جریان  خون  قرار می گیرند و به مغز آسیب وارد می کنند. در حالی که این سموم می توانند به دیگر اعضای بدن هم آسیب برسانند.


وی درباره تشخیص این نوع بیماری گفت: برای تشخیص این نوع بیماری برخی آزمایشات روی آمونیوم  مورد نظر  بدن انجام می‌شود تا  نوروتوکسین  که  باعث انسفالوپاتی کبدی  شده است، شناسایی شود.


یک اختلال مغزی که موجب از کار افتادن کبد می شود
متخصص کبد درباره درمان آنسفالوپاتی اظهار کرد: برای درمان فوری این نوع بیماری فرد باید  به پزشک مربوطه مراجعه کند تا بتواند به موقع مانع عوامل تاثیرگذار بر بیماری شود.

وی گفت: اگر درمان ابتدایی جواب ندهد؛ فرد باید مورد اکسیژن‌تراپی و تهویه مکانیکی قرار بگیرد البته  می توان از داروهای تحریک کننده متابولیسم هم  برای رفع این نوع بیماری استفاده کرد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: آنسفالوپاتی ، اختلال ، مغز

منبع: ناطقان

کلیدواژه: اختلال مغز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۷۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش فدراسیون کبدی برای ادامه همکاری با «مازندرانی»

به گزارش خبرنگار مهر، اسامی سرمربیان تیم‌های ملی کبدی مردان و زنان اعلام شد. نواب تازه قلعه به عنوان سرمربی تیم ملی کبدی سالنی مردان و ماهرخ دانشی به عنوان سرمربی تیم ملی کبدی سالنی زنان قرار است در مسابقات پیش رو هدایت تیم های ملی را به عهده داشته باشند. ششمین دوره بازی‌های آسیایی داخل سالن آسیا در هر ۲ بخش زنان و مردان از مهم‌ترین رویدادهای ملی پوشان کبدی است.

این بازی‌ها قرار است طی روزهای ۲۱ لغایت ۳۰ نوامبر ۲۰۲۴ (۳۰ آبان لغایت ۱۲ آذر ۱۴۰۳) بطور مشترک در دو شهر بانکوک و چونبوری برگزار شود ورزشکاران آسیایی در ۳۶ رشته اصلی و ۲ رشته نمایشی و در قالب ۳۶۵ رویداد به مصاف هم خواهند رفت.

علی رشیدی در گفت وگو با خبرنگار مهر درخصوص آخرین وضعیت تیم ملی برای حضور در این دوره از بازیها اظهار داشت: به تازگی سرمربی تیم‌های اعزامی ما به بازی‌های داخل سالن آسیا مشخص شدند و از ۱۵ خرداد تمرینان هر دو تیم برای حضور در این مسابقات آغاز خواهد شد.

وی افزود: از آنجایی که هنوز اردویی برگزار نشده تا شرایط بازیکن ها را بسنجیم نمی‌توان خیلی دقیق در مورد آنها صحبت کرد اما از آنجایی که اکثر این ملی پوشان در یک سال گذشته درگیر مسابقات داخلی بودند از نظر بدنی آمادگی مطلوبی خواهند داشت. بازیهای داخل سالن هم از یک آذر برگزار خواهد شد خوشبختانه فرصت کافی برای آماده سازی تیم ها وجود دارد.

دبیر فدراسیون کبدی در ادامه با اشاره به نتیجه احتمالی تیم های ملی ایران در این دوره از بازیها گفت: هدف هم در بخش مردان و هم در بخش زنان حضور در فینال مسابقات است. کبدی ایران پتانسیل خوبی دارد هر چند در بازیهای آسیایی هانگژو نتوانستیم به آن نتیجه دلخواه مان دست پیدا کنیم ولی در بخش مردان موفق شدیم در فینال حاضر باشیم. تلاش مان در بازیهای داخل سالن هم ابتدا حضور در فینال و سپس کسب عنوان قهرمانی است.

او در مورد نحوه انتخاب ملی پوشان اعزامی به تایلند گفت: سال گذشته مسابقات کشوری داشتیم که در همان رقابتها نفرات دعوت شده به تیم را انتخاب کردیم در حقیقت آن مسابقات انتخابی تیم ملی بود. البته کادر فنی هم زمانی که تمرینات آغاز شود می تواند در این رابطه که چه کسی به بازیها اعزام شود تصمیم گیری کند.

رشیدی در مورد تکلیف کادر فنی تیم ملی بزرگسالان و ادامه همکاری با مازندرانی توضیح داد: ابتدا بگویم ما چهار سبک در تکواندو داریم. کبدی استاندارد که همان تیمی است که در هانگژو حضور داشت، کبدی سالنی که ۷ نفره است و همین تیمی است که قرار است در بازیهای داخل سالن شرکت کند و کبدی ساحلی و چمنی هم از دیگر سبک های این رشته هستند.

وی افزود: از آنجایی که در کبدی استاندارد در یک سال پیش رو هیچ رویدادی نخواهیم داشت هنوز برای کادر فنی ان تصمیم گیری نشده است و در زمان درست حتما در جلسه کمیته فنی گزینه های مورد نظر بررسی خواهند شد. مازندرانی هم یکی از گزینه‌های ماست که در بازیهای آسیایی هم کنار تیم حضور داشت و موفق شد تیم را تا فینال بالا ببرد.

دبیر فدراسیون کبدی در پایان درخصوص دیگر برنامه‌های این فدراسیون در سال ۱۴۰۳ عنوان کرد: شهریورماه مسابقات جهانی کبدی ساحلی را خواهیم داشت که به میزبانی ایران برگزار خواهد شد. اردوهای این تیم هم زیر نظر کیانوش نادریان به عنوان سرمربی از ۱۵ اردیبهشت آغاز خواهد شد. علاوه بر این مسابقات جهانی جوانان در بخش زنان را داریم که این رقابت ها به میزبانی هند است و سعی خواهیم کرد تیم آماده ای را راهی این مسابقات کنیم.

کد خبر 6087293

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • هیچ مربی‌ای در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • هیچ مربی در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • تلاش فدراسیون کبدی برای ادامه همکاری با «مازندرانی»
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال