Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، نشست معاونان، مدیران و کارشناسان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مناطق ۲ و ۴ کشور با حضور غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کوروش نوذری سرپرست دانشگاه مازندران، معاونان و مدیران ستادی دانشگاه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه مازندران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامرضا غفاری در این نشست با تاکید بر رونق در حوزه آموزش و پژوهش گفت: اگر امروز ما رونق را در عرصه‌های آموزشی و پژوهشی می‌خواهیم، باید توجه داشته باشیم بخش مهمی از این رونق به حوزه فرهنگی برمی‌گردد. فلسفه تشکیل چنین نشست‌هایی، تعامل فکری در باب مسائل و موضوعاتی است که دانشگاه‌ها آن را تجربه کرده و در پیش رو دارند، این تعاملات باید با نگاه منطقه‌ای به این مسائل بوده و لازم است بر چنین مسائلی تامل بیشتری داشت.
وی افزود: در حال حاضر همه اذعان داریم که حوزه فرهنگ، حوزه بسیار مهمی است. اگر نهاد دانشگاه را در نظر بگیریم، موردی را نمی‌توانید پیدا کنید که فرهنگی نباشد. این‌ها موضوعاتی هستند که عرصه فرهنگی بنابر ذات خود با آن مواجه و با آن زنده است. حوزه فرهنگ حوزه پرموضوع و پرمساله‌ای است، زیرا بخش مهمی از حیات اجتماعی هر نهادی را درگیر خود می‌سازد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر پویایی و سرزندگی حوره فرهنگی گفت: این حوزه به دلیل زنده‌بودنش به گونه‌ای نیست که بتوان پایانی برای آن متصور شد و ما نمی‌توانیم بگوییم مسایل تمام شده است، حوزه فرهنگی و اجتماعی به دلیل ماهیت سرزندگی و پویایی آن، در گرو سر برآوردن موضوعات و مسایل تازه است. یکی از ماموریت‌های حوزه فرهنگی این است که این رویش‌های تازه و پویایی را حفظ کند. ما باید از استعدادهای جوان و خلاق بهره ببریم تا موضوعات متنوع‌تر و مخاطبان جدیدی نیز پیدا کنیم، زیرا اگر ما مجموعه متنوع‌تری داشته باشیم، طبعاً فشارها کمتر خواهد بود و هزینه‌ها نیز کمتر می‌شود.
غفاری در ادامه به آغاز سال تحصیلی جدید اشاره کرد و افزود: در آغاز سال تحصیلی، سه مساله را باید در نظر داشته باشیم. در حوزه فرهنگی، مسائل و موضوعات تمام‌شدنی نیستند و مسائل گوناگونی سر بر می‌آوردند و عرصه‌ها و حوزه‌های دیگر را نیز به کار می‌گیرند. یکی از مهم‌ترین بحث‌ها، مساله حجاب و عفاف است که یک نگاه و اهتمام جدی را می‌طلبد. ما در این حوزه دو بحث داریم. بحثی که عینیت دارد، رعایت پوشش در چهارچوب ضوابط و آیین‌نامه‌ها است و بخش دوم که بخش مهم‌تری است، بحث باورپذیری است که نسبت به این موضوع باید وجود داشته باشد اگر ما در بخش دوم بتوانیم نگاهی که وجود دارد را درونی کنیم، قطعاً مسائل کمتری خواهیم داشت. بحث حجاب، بحث دیرینه‌ایست که شامل حوزه فرهنگی و اجتماعی، سیاسی و امنیتی است. این موضوع نمادی است که مستعد ایجاد انسجام و سازگاری بوده و در عین‌حال می‌تواند زمینه تقابل را ایجاد کند و تمام تلاش مجموعه‌ها باید این باشد که کار به تقابل نرسد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در پایان به موضوع انتخابات نیز اشاره کرد و گفت: در این سال، تلاطم و فعالیت‌های بیشتری هم از داخل و هم از بیرون دانشگاه داریم و باید در این زمینه نشست‌هایی داشته باشیم و از مشورت‌ها بهره ببریم.

انتهای پیام/

31 / 31 غلامرضا غفاری معاون فرهنگی وزارت علوم جوانان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاون فرهنگی وزارت علوم جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۹۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، اکبر پورات در نشست با معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران که با حضور مدیر عامل و کارکنان پتروشیمی بوشهر در عسلویه برگزار شد اظهار داشت: اقدامات فرهنگی و خدمات رسانی پتروشیمی بوشهر در راستای مسئولیت‌های اجتماعی، ارزشمند بوده و امروز هم تعداد ۸۸۸ بسته معیشتی برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی تدارک دیده اند که امیدواریم این اقدامات تداوم یابد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر تصریح کرد: ارتباط و تعامل خوبی توسط مجموعه استان بوشهر با حوزه‌های مرتبط وزارت نفت برقرار است که قطعا این سیاست گذاری‌های وزارت نفت می‌تواند در عمق بخشی به این تعاملات اثرگذار باشد.

پورات عنوان کرد: تاکنون اقدامات مناسبی در راستای مسئولیت‌های اجتماعی صورت گرفته ولی مطالبه استان بیش از این مقدار است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی در بخش فرهنگی نیاز استان بیش از آن چیزی است که تاکنون محقق شده و در کنار آن تسریع در پرداخت‌ها نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

پورات خاطرنشان کرد: تعهدات وزارت نفت در بخش بهداشت و درمان و اقدامات آنان در سطح استان بوشهر نیازمند توجه اساسی و بازنگری جدی است و باید با تلاش و پیگیری ویژه در جهت ایجاد زیرساخت‌های نوین در حوزه بهداشت و درمان و ساخت مراکز درمانی وزارت نفت در استان بوشهر نقش به سزایی ایفاء کند.

وی تاکید کرد: در حوزه اشتغال نیز با توجه به پیگیری‌های مستمر کمیته جذب ۵۰ درصدی نیرو‌های بومی و تاکید رئیس جمهور بر تحقق این موضوع و تلاش‌های استاندار بوشهر، این مصوبه تاکنون محقق نشده است که وزارت نفت باید در این رابطه به تعهدات خود عمل کند.

پورات در پایان با بیان اینکه اقدامات و عملکرد پتروشیمی بوشهر قابل تقدیر است، اذعان کرد: در حال حاضر در این پتروشیمی ۷ هزار نفر مشغول به کار هستند و جایگاه پتروشیمی بوشهر در اشتغال، توسعه منطقه، ارزش آفرینی اقتصاد و اقتصاد ملی بسیار ارزشمند است که امیدواریم در ادامه در بحث مسئولیت‌های اجتماعی و اشتغال نیرو‌های بومی این روند توسعه و تداوم داشته باشد.

دیگر خبرها

  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • یکشنبه‌های الگونمایی؛ این هفته «ایران جوان بمان(جمعیت)»
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • تجلی اقتدار نظامی ایران در عملیات موشکی علیه رژیم صهیونیستی
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور