Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-05@19:48:12 GMT

اوضاع بغرنج اقتصادی کشورهای اروپایی

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۲۱۳۷۲

اوضاع بغرنج اقتصادی کشورهای اروپایی

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، کاهش رشد اقتصادی در بسیاری از مناطق جهان همه‌گیر شده است اما به نظر می‌رسد برخلاف آمریکا، چین و هند، اقتصاد کشورهای اروپایی نظیر آلمان، انگلیس و ایتالیا نه تنها با کاهش رشد اقتصادی که با خطر وقوع رکود نیز مواجه هستند.

موسسه "پانتئون مکرو اکونومیکس" در گزارشی اعلام کرد که رشد اقتصادی منطقه یورو در وضعیت شکننده ای قرار گرفته است و ریسک‌های موجود بر سر راه کشورهای اروپایی، تولید ناخالص داخلی آن‌ها را تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موسسه اعلام کرده است که از پنج اقتصاد بزرگ اروپایی، سه کشور: آلمان، ایتالیا و انگلیس با خطر رکود و فرانسه و اسپانیا با خطر کاهش رشد خود مواجه هستند.

از اواخر سال گذشته رشد بزرگ ترین اقتصاد اروپایی یعنی آلمان کاملا تحت تاثیر عملکرد ضعیف بخش تولید کاهش یافته است. فایننشیال تایمز نیز در گزارشی اعلام کرده است شمار قراردادهای کوتاه‌مدت در آلمان افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته است که به نوعی بازتاب‌دهنده نگرانی کارفرمایان این کشور از چشم انداز آینده است.

از سوی دیگر در ایتالیا مساله بحران بدهی به یک نگرانی جدی تبدیل شده است و رشد سه ماهه دوم این کشور تنها ۰.۲۱ درصد بوده است. موسسه پانتئون با بیان این‌که ایتالیا بر روی لبه پرتگاه قرار دارد خطر وقوع رکود در این کشور را بسیار جدی ارزیابی کرده است. ایتالیا در حال حاضر ۲ تریلیون یورو بدهی دارد و نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی آن از ۱۳۰ درصد عبود کرده است. جک آلن، کارشناس این موسسه گفت: بحران بدهی ایتالیا از بحران های مشابه قبلی حادتر است و نه تنها اقتصاد ایتالیا که اقتصاد کل منطقه یورو را تهدید می‌کند.

در انگلیس نیز رشد اقتصادی تحت تاثیر فضای نامطمئن چگونگی خروج این کشور از اتحادیه اروپا قرار گرفته است و پیروزی بوریس جانسون در رقابت نخست‌وزیری انگلیس احتمال خروج بدون توافق را افزایش داده است.

موسسه پانتئون پیش‌بینی کرد نرخ تورم انگلیس تا سال‌آینده به چهار درصد برسد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: ایتالیا اتحاديه اروپا انگليس آلمان منطقه یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۱۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • کشور در حوزه اقتصاد نیاز به وعده صادق دارد
  • مرکز عملیات هوشمند و فعال اقتصادی در کشور تشکیل شود