Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدباقر قالیباف شامگاه پنج شنبه در سومین یادواره کبوتران خاکریز شهر صدرا شیراز در ادامه به شکست آمریکا در بحث تحریم سپاه اشاره کرد و گفت: با این اقدام می خواستند جمهوری اسلامی را در حوزه دفاعی تضعیف کنند اما نتیجه آن را در قضایای اخیر خلیج فارس دیدند. ما دنبال جنگ نیستیم اما هر تجاوزی را با قدرت پاسخ می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت آمریکا چهارشنبه ۳۱ ژوئیه (۹ مرداد) در  یکی دیگر از رفتارهای دوگانه خود، «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرد؛ این اقدام آمریکا که از یک سو تظاهر به تنش زدایی و تمایل به مذاکره می کند و از سوی دیگر بر دردیپلماسی قفل می زند، واکنش ها و بازتاب گسترده ای از سوی کشورهای مختلف و رسانه های بین المللی به دنبال داشت.

حل مسائل اقتصادی، راه حل سیاسی ندارد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین گفت: باید باور کنیم حل مسائل اقتصادی راه حل سیاسی ندارد بلکه مسائل اقتصادی راهکار اقتصادی دارد که این راهکار در درون کشور و با تکیه بر مردم به خصوص جوانان قابل اجراست.
قالیباف افزود: مبارزه ما با ظلم و سلطه گری نشات گرفته از اسلام سیاسی است که امام راحل برای ما تبیین کردند و این همان ادامه مسیر فرهنگ اهل بیت(ع)، عاشورا، غدیر و بعثت است وگرنه ما نه سر جنگ با کسی داریم نه به دنبال کشورگشایی هستیم نه به دنبال آن هستیم که بخواهیم به جامعه ای و ملتی ظلمی کنیم.
قالیباف افزود: بدون شک صلح، امنیت و توجه به جامعه بشری ندای همیشه اسلام و انقلاب اسلامی بوده است؛ وقتی می خواهیم عزت و دین را حفظ کنیم و زیر بار زور نرویم طبیعی است هزینه هایی برای ما دارد.
وی ادامه داد: وقتی انقلاب اسلامی رخ داد می بینیم چگونه آمریکا و همدستانش و پول های رژیم های وابسته به آمریکا و  رژیم صهیونیستی برای از بین بردن انقلاب اسلامی به میدان آمدند اما ملت پاسخ کوبنده را به آنان داد.
وی تاکید کرد: ملت ما نشان داده به خصوص در این مقطع که این حکومت و مردم و نظام در ایران با پرچم اسلام و مکتب اهل بیت نشان دادند به تمام معنا از عزت و شرف این کشور دفاع می کنند.
وی افزود: فشارهای دشمن و نفوذی های داخلی نباید باعث شوند مردم از کشور ناامید شوند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در تاریخ هر زمان اتفاقی افتاد بخشی از کشور را جدا کردند اما پرچم اسلام و مکتب اهل بیت و جوانمردی این ملت بود که توانست با همه فشارهای شرق و غرب اینگونه بایستد و امروز کشور ما جزیره امنی در منطقه خاورمیانه است.
قالیباف افزود: گروه های پلیدی مثل داعش که آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه ساماندهی و به جان کشورهای منطقه انداختند ناامنی آن تا قلب اروپا رفت اما کشور ما در کانون این حوادث در امنیت بسر برد.
وی ادامه داد: نشان دادیم که اگر روی پای خودمان بایستیم و به مردم اعتماد کنیم و اجازه دهیم مردم در همه شئونات کاری و زندگی خودشان تاثیرگذار و تصمیم گیر باشند موفق خواهیم بود همانگونه که در دوران دفاع مقدس اینچنین بود.
وی ادامه داد: امروز اگر در صنعت هسته ای و صنایع موشکی و صنایع دفاع افتخارآفرینی هایی داریم بخاطر حضور روستازادگان است، این ها همان هایی هستند که منطبق بر سنت های الهی حرکت می کنند و حرف خدا را اطاعت می کنند و دست تمنا به سمت کدخدا و ظالم و سلطه گر دنیا دراز نمی کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه بی آنکه مستنداتی ارائه کند، گفت: در حوزه اقتصاد کارنامه قابل قبولی نداریم، اگر از من سوال شود چرا کارنامه قابل قبولی نداریم می گویم در کشور از جهت منطق اقتصادی و علمی همه اتفاق نظر دارند که امکانات مادی و منابع انسانی ما در کشور چند برابر نیاز ماست.
قالیباف گفت: اگر در مسیر تکیه به مردم و جوانان و باور به سنت های الهی حرکت کنیم ثمره آن را در این دنیا می بینیم و تجربه این را در ۴۰ سال گذشته نشان داده است.


کاغذ پاره خواندن تحریم را قبول ندارم
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: بهانه تراشی می کنند و می گویند تحریم باعث این شرایط اقتصادی شده است البته من این را قبول داریم که تحریم به خصوص تحریم های سال های اخیر اثرگذار و سخت است و این حرف را قبول ندارم که تحریم کاغذ پاره ای بیش نیست.
وی گفت: بدتر از تحریم ناکارآمدی اشباع شده و ضعف مدیریت است که ما را به این شرایط رسانده است.
این فعال سیاسی ادامه داد: فکر می‌کنیم راه حل مشکلات اقتصادی راه حل سیاسی دارد که نتیجه این را نیز دیدیم و متوجه شدیم دشمن اهل گفت و گو و مذاکره نیست.

۴ درصدی ها
قالیباف در سفر به شیراز، باری دیگر سخنان خویش درباره چهار درصدی ها را مطرح کرد و افزود: یک وقتی بحث چهار درصدی ها را مطرح کردم که تعبیر غلطی از آن  شد، چهار درصدی ها از نظر من سرمایه گذاران نیستند، اقتصاد سرمایه، امنیت، صادرات، واردات، تلاش و مجاهدت می خواهد.
وی ادامه داد: کسی با ثروتمند و تولید ثروت مخالف نیست، چهار درصدی ها کسانی هستند که در این کار دلالی، قاچاق بری و سوء استفاده می کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همه در خدمت صادرکننده و وارد کننده هستیم که مواد اولیه کارخانه جات را بیاورند و نوکری آن ها را می کنیم و آن ها مجاهد فی سبیل الله می دانیم.
قالیباف با تشکر از قوه قضائیه در برخورد قاطعانه با فساد بدون هیچ ملاحظه ای از رئیس این قوه خواست همانطور که با کسانی که مفسده می کنند برخورد می کند، امنیت را برای سرمایه گذار و وارد کننده و صادر کننده که امروز به مردم خدمت می کنند، فراهم کنند تا سرمایه گذاران ببینند قوه قضائیه از سرمایه گذاران حمایت می کند و نفوذی هایی نیستند که بخواهند آن ها را بترسانند کا احساس کنند کشور با سرمایه گذاری مخالف است.
وی ادامه داد: اگر با همان باورهایی که در فرهنگ‌ جهاد و شهادت بود و براساس آن انقلاب کردیم به عرصه اقتصاد بیاییم با همین تحریم ها و سخت گیری های نظام سلطه تنها با یک برنامه پنج ساله و فرصت دادن به جوانان که قابلیت و خلاقیت دارند، می توانیم اقتصاد را به یک ثبات و آرامش برسانیم.
وی ادامه داد: همه مسئولان باید بدانند موضوع اقتصاد موضوعی است که باید همه دست به دست هم دهیم هرچند به صورت مستقیم حل این موضوع مربوط به دولت است.

۹۲۵۴ /۶۱۱۳/ ۲۰۲۷

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال آمریکا و رژیم صهیونیستی اهل بیت ایران دین آمریکا قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۴۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟

به گفته رییس سازمان هواپیمایی کشوری در حال حاضر ۱۸۰ فروند هواپیمای عملیاتی در ایران وجود دارد؛ در حالی که خود او پیش از این گفته بود که با توجه به جمعیت فعلی کشور نیاز به ۵۵۰ فروند هواپیما داریم.

به گزارش اعتماد، سال گذشته قرار بود تعداد هواپیما‌ها به ۲۵۰ فروند برسد که این اتفاق نیفتاد. اما درباره آمار و ارقام هواپیما‌های فعال کشور نیز نظرات مختلفی وجود دارد.

نمای کلی صنعت هوانوردی ایران در بخش تقاضا به گونه‌ای است که بلیت هواپیما حتی برای آن‌هایی که پولش را دارند به سختی پیدا می‌شود و بدون اتصال به شبکه دلالی پر قدرتی که ظاهرا کسی قرار نیست جلوی آن‌ها بایستد؛ خبری از بلیت نیست. ایرلاین‌ها به واسطه «قیمت گذاری دستوری» بلیت هواپیما با زیان انباشته فعالیت می‌کنند و تحریم‌ها کاری کرده که سوختگیری برای پرواز‌های بین‌المللی به سختی انجام شود و در پرواز‌های داخلی، با وجود تعداد زیاد فرودگاه‌های کشور، بسیاری از آن‌ها فعالیت خاصی ندارند، چون اصولا مسافری ندارند و ایرلاین خاصی حاضر به برقراری پرواز نیست.

فقط ۷ یا ۸ هواپیمای سرحال داریم!

در بخش عرضه، کارشناسان می‌گویند به غیر از ۳ هواپیمای ایرباس برجامی، ۱۳ فروندای‌تی‌آر و چند فروند ایرباس ۳۴۰ ماهان، کل ناوگان کشور باید بازیافت شود. «بازیافت» هواپیما بدین معنی است که بدنه هواپیما که از جنس آلومینیوم است به قطعات کوچک بریده شده و به کارخانه‌های مربوطه جهت ذوب و تبدیل به آلومینیوم نو شود. همچنین سایر قطعات اعم از سیم‌های مسی، قطعات فولادی، پلاستیک‌ها و... نیز تا جای ممکن بازسازی شوند.

کارشناسان حوزه هوانوردی می‌گویند حدود ۲۰ فروند هواپیمای مسافربری در کشور ارزش عملیاتی دارند که ۱۳ فروند آن توربوپراپ با ظرفیت ۷۰ نفر هستند که به دلیل نبود قطعات زمین‌گیر شده‌اند. می‌ماند ۷، ۸ فروند هواپیما که باید پرواز‌های داخلی و خارجی را به صورت همزمان انجام دهند که البته آن‌ها هم با کمبود قطعات مواجه هستند. به عبارت دیگر، در حالی که کشور‌های امارات، قطر و ترکیه در مجموع بالای هزار فروند هواپیمای سرحال دارند، تعداد هواپیما‌های قابل اتکای ایران ۷ یا ۸ فروند است و باقی هواپیما‌های کشور شدیدا فرسوده شده‌اند.

کاهش پرواز‌های داخلی

در بخش شاخص «نشست و برخاست» که میزان تردد هواپیما‌ها در فرودگاه‌ها را به تصویر می‌کشد نیز شرایط مشابهی طی سال ۱۴۰۱ حاکم بوده و البته بیشتر نشست و برخاست هواپیما‌ها به سمت پرواز‌های بین‌المللی رفته که عمدتا توسط «ایرلاین‌های خارجی» انجام می‌شود. به گفته وزارت راه و شهرسازی، میزان نشست و برخاست هواپیما در پرواز‌های داخلی در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ ریزش ۹ درصدی داشته و از ۳۰۵ پرواز به ۲۷۸ پرواز کاهش پیدا کرده است. در مقابل، نشست و برخاست‌ها در پرواز‌های بین‌المللی ۶۴ درصد رشد کرده است.

ریزش پرواز‌ها در دهه ۹۰

آمار‌های وزارت راه و شهرسازی به وضعیت شاخص‌های بخش هوانوردی در دهه ۹۰ نیز پرداخته که در نوع خود آمار‌های جالبی ارایه می‌کند و شاید بتوانیم پاسخ سوالی که ابتدای گزارش پرسیدیم را در این بخش بیابیم. تعداد نشست و برخاست در پرواز‌های داخلی در حالی طی سال ۱۴۰۱ به ۲۷۸ هزار فروند هواپیما رسیده که در سال ۱۳۹۶ یعنی بهترین عملکرد دهه ۹۰، این رقم ۳۹۶ هزار فروند بوده. در واقع مقایسه این دو رقم از یک کاهش ۲۵ درصدی خبر می‌دهد. در پرواز‌های بین المللی نیز این وضعیت تکرار شده است. بهترین عملکرد دهه ۹۰ در این شاخص مربوط به سال ۱۳۹۳ است که ۲۹ هزار فروند هواپیما نشست و برخاست داشته‌اند. اما در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۲۳ هزار فروند رسیده که ۲۱ درصد کاهش یافته است.

در شاخص اعزام و پذیرش مسافران داخلی نیز بهترین عملکرد برای سال ۹۶ است که ۴۴ میلیون و ۲۷۳ هزار نفر جابه‌جا شده‌اند. عددی که با کاهش ۲۸ درصدی به کمی بیش از ۳۲ میلیون نفر در سال ۱۴۰۱ رسیده است. در بخش مسافران خارجی این وضعیت بدتر است. بهترین عملکرد این بخش مربوط به سال ۱۳۹۳ است که ۴ میلیون و ۴۱۲ هزار نفر در پرواز‌های بین‌المللی اعزام و پذیرش شده‌اند و در سال ۱۴۰۱ با کاهش ۳۷ درصدی این عدد به ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار نفر رسیده است.

۵۰ هواپیمای وارداتی کجا هستند؟

در یکی- دو سال گذشته صنعت هوانوردی ایران با شدیدترین تحریم‌های ظالمانه علیه ایران روبرو بوده و در کنار آن قیمت‌گذاری دستوری بلیت هواپیما، بسیاری از ایرلاین‌ها را زیان‌ده کرده است. اما مثلا به جای مدیریت این شرایط که پیش از این به هنگام امضای برجام صورت گرفت؛ ادعا‌های عجیبی مانند «واردات ۵۰ هواپیما» در دو سال گذشته مطرح می‌شود و در کنار آن با طعنه به دولت قبلی گفته می‌شود که «این دولت به دنبال عکس یادگاری با هواپیمای برجامی نیست!»، اما واقعیت این است که صنعت هوایی ایران که تجربه اضافه شدن ۱۶ هواپیمای برجامی را در مدت دو سال و تاثیر آن را بر صنعت هوایی حس کرده، اثرات اضافه شدن ۵۰ یا ۶۰ فروند هواپیما در دو سال گذشته قاعدتا چیزی نیست که فعالان این صنعت و مردم نتوانند آن را حس کنند؛ بنابراین اینگونه اظهارات چندان درست به نظر نمی‌رسد.

نمای کلی صنعت هوانوردی ایران نشان می‌دهد که مدیریت هوانوردی در کنار توان رایزنی‌های مقتدرانه سیاسی در بالاترین سطح ممکن، نیازمند به کارگیری تخصص و علم است و دیر یا زود مجبور خواهیم شد بالاخره در برابر این قاعده سر تسلیم فرود آوریم.

دیگر خبرها

  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم