Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا منصوری رئیس کمیته فناوری‌های نوین و هوافضای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با اشاره به شعار سال رونق تولید اظهار کرد: علیرغم اینکه اکثر واحدهای تولیدی مشکل داشتند اما با وجود این بازهم توانستند در عرصه تولید کالای با کیفیت گام‌های مثبتی را بردارند.

رئیس کمیته فناوری‌های نوین و هوافضای مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: با وجود شرایط تحریم سنگین از سوی کشورهای بیگانه خوشبختانه وضعیت تولید در کشور بهبود پیدا کرده است امیدوایم این وضعیت بهبودیافته، نقش موثری در عرصه تولید داخلی و ایجاد اشتغال‌زایی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصوری تصریح کرد: اگر در زمینه تولید محصولات داخلی حداقل‌های استاندارد را رعایت کنیم قطعا می توانیم محصولات صادرات محور را تولید و از این شرایط به عنوان یک فرصت استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: متاسفانه بی توجهی به تربیت نیروهای متخصص سبب شده نتوانیم در حوزه استانداردسازی نیز به خوبی گام برداریم اگر تربیت نیروهای تخصصی در تمامی بخش ها به ویژه واحدهای تولیدی محقق شود تولید کالاهای استاندارد و با ارزش صادراتی امکان پذیر می‌شود.

منصوری با تاکید براین که هر روز شاهد شکل گیری شرکت‌های دانش‌بنیان، استارت‌آپ در بخش‌های مختلف به ویژه در حوزه فناوری های نوین فضایی هستیم، گفت: هم اکنون در این بخش علاوه بر تامین نیاز داخلی به کشورهای منطقه نیز صادر می کنیم. هم‌چنین محصولات تولیدی در عرصه فناوری نانو صادراتی خوبی داریم. اگر این روند در کشور ادامه پیدا کند به طور یقین صادرات این شرکت‌های به کشورهای منطقه افزایش خواهد یافت.

منصوری افزود: آمارها و تحقیقات نشان می دهد که در عرصه فناوری نوین همسو با کشورهای دنیا حرکت می کنیم.

وی ادامه داد: کمیته فناوری‌های نوین و هوا فضای مجلس شورای اسلامی به صورت گسترده پیگیر مسائل نوین شرکت‌های دانش‌بنیان در این عرصه است تا بتواند با حمایت از این شرکت‌ها عرصه را برای اشتغال‌زایی و کسب وکارهای پایدار فراهم کند.

منصوری افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تلاش است که با ارائه تسهیلات و وام های بلاعوض برای واحدهای تولیدی، تولید آنها را به مرحله انبوه و تجاری سازی هدایت کند.

رئیس کمیته فناوری‌های نوین و هوافضای مجلس شورای اسلامی گفت: ارتباط بین صنعت و دانشگاه عامل اصلی مسیر توسعه فناوری نوین در عرصه هوا و فضا است. اگر بتوانیم با تقویت ارتباط این دو مسیر تجاری سازی را فراهم کنیم کمک قابل توجهی به رونق تولید کشور خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: هم اکنون اکثر دانشگاه‌ها در عرصه تولید فناوری‌های جدید رسوخ پیدا کردند و به این نتیجه رسیدند که باید با صنعت ارتباط تنگاتنگی داشته باشند. باوجود اینکه پیشرفت‌های قابل توجهی در تمام بخش‌ها کسب کردیم؛ اما برای رسیدن به سطح کشورهای پیشرفته فاصله زیاد داریم.

منصوری حمایت از جوانان، ایده های نو و پرداخت تسهیلات را از جمله برنامه‌های اولویت‌دار کمیته فناوری‌های نوین و هوافضای مجلس شورای اسلامی عنوان کرد و گفت:سازمان پژوهش های مجلس می تواند در تعامل با پژوهشگاه ICT، از ظرفیت های آن استفاده کرده و با برگزاری جلسات مشترک بین فعالان و تصمیم گیران اصلی، به پیشبرد اهداف پروژه‌های کلیدی کمک کند.

انتهای پیام/

169 / 167 فناوری نانو ایده های خلاق استارت آپ دانش بنیان صنعت دانشگاه نیروی متخصص

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فناوری نانو ایده های خلاق استارت آپ دانش بنیان صنعت دانشگاه نیروی متخصص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۴۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قزوین؛ محمد مهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این برنامه در علت خصوص مهاجرت نخبگان از کشور گفت: وقتی که دانشجویان برای دریافت مدرک دانشگاهی به ما مراجعه می‌کنند کم و بیش در جریان آمار مهاجرت‌ها چه در رشته‌های پزشکی و چه در رشته‌های غیرپزشکی قرار می‌گیریم. مشکل بچه‌های ما مشکل فردا است. حقیقت این است که ما توقعاتی را به وجود آورده‌ایم که بچه‌های ما از سر کلاس درس به آینده روشن فکر می‌کنند اما این آینده پشتوانه‌ای ندارد. ما باید دانشگاه امیدآفرین تولید کنیم.

طهرانچی در مورد موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تولید دانشگاه امیدآفرین گفت: معتقدم ما در دانشگاه آزاد اسلامی ریل گذاری این مسیر را به خوبی انجام داده‌ایم. امروز شما خواهید دید و مردم در پایان برنامه شما قضاوت خواهند کرد که ما توانسته‌ام یا خیر.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر کم شدن تعداد دانشجویان در واحد دانشگاه آزاد مجلسی بیان کرد: واحد مجلسی یکی از بهترین واحدهای آموزشی بود اما به مرور تعداد دانشجویان این واحد کم شد به گونه ای که وقتی ۵ سال پیش من به دانشگاه آزاد آمدم این واحد جزو واحدهای زیان‌ده بود بنابراین ریل دانشگاه عوض و این واحد به سایت فناوری تبدیل شد.

وی ادامه داد: امروز در دانشگاه گام دومی قدم می‌زنیم که از نسل آموزش جدا شده و نسل فناوری را در آن می‌بینید و به جایی رسیدیم که دانشگاه آزاد اصفهان با مجموع فعالیت‌هایی که در این برنامه خواهید دید توانسته ۲ ماه از حقوق کارکنان را خودش تأمین کند.

طهرانچی تصریح کرد: واقعیت این است که دانشگاه مدرن و نسل جدید همین دانشگاه است و نه ساختمانهایش! یک اندیشمند اروپایی می‌گوید دانشگاه‌های جهان اگر به همین شیوه پیش بروند به موزه تبدیل می‌شوند و هوش مصنوعی از ما بهتر تولید می‌کند.

طهرانچی در ارتباط با آزمایشگاه فناوری واحد اصفهان گفت: اینجا آزمایشگاه فناوری است. زندگی علمی گسترش پیدا کرده و فناوری و نوآوری زنجیره‌ای شده است که دانشگاه باید این امتداد را داشته باشد. اینجا گوجه و خیار انبوه تولید نمی‌شود بلکه بحث بذر و بوته های بذری است که سرمایه ملی کشور است. سلامت غذایی و امنیت غذایی دو بحث جدا از یکدیگر هستند در واقع استقلال سیاسی، استقلال غذایی می‌خواهد و اگر لاین مرغ، گوجه و...نبود از ابزار تحریم مردم را محروم می‌کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص شرکت دانش‌بنیان معیار دانش پارس خوراسگان هم گفت: ضروری است تا در کشور مواد استاندارد تولید کنیم و دانشگاه آزاد اسلامی توانست ماده استاندارد که همیشه از خارج از کشور وارد می‌شد را خود ایجاد کند. تعداد آزمایشگاه‌ها مهم نیست بلکه باید مولد دارایی برای دانشگاه باشد و دانشگاه به جای تکیه صرف به درآمدهای شهریه‌ای، از این محل کسب درآمد کند. در همین استان و مجموعه‌هایی که امروز بازدید خواهید کرد ۲ ماه حقوق کارکنان از مبلغ کار همین شرکت‌های دانش بنیان تأمین شد.

طهرانچی در پایان با اشاره به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری خاطرنشان کرد: در کل کشور امسال بالای هزار میلیارد تومان می‌توانیم از محل صرفا فناوری درآمد داشته باشیم و افقی که در این حوزه و برای سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳ متصور شده‌ایم؛ درآمدزایی ۲ هزارمیلیارد تومانی است.

رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به برنامه ۵ ساله دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: در این برنامه سال به سال مشخص شده که طرح‌هایی همچون پویش از لحاظ عددی چقدر باید باشد و امسال که طرح پویش وارد سال سوم می‌شود باید ده درصد از ورودی‌های کارشناسی وارد طرح پویش شوند. بالغ بر ۳۰۰ هزار ورودی لیسانس داریم که با این حساب ۳۰ هزار نفر باید وارد طرح پویش شوند.

محمد مهدی طهرانچی در پایان تاکید کرد: در سالی که گذشت ۱۲ هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از شهریه داشتیم. هزار میلیارد تومان تنها در حوزه فناوری درآمدزایی داشتیم و مجموع درآمد دانشگاه آزاد اسلامی در سالی که گذشت ۱۸ هزارمیلیارد تومان بود. در گذشته ۹۰ درصد درآمدهای دانشگاه آزاد اسلامی از محل شهریه‌ها و ۱۰ درصد غیرشهریه‌ای بود در صورتی که تا پایان امسال(۱۴۰۳)، ۶۰ درصد درآمدهای دانشگاه آزاد اسلامی از شهریه‌ها و ۴۰ درصد درآمدزایی غیرشهریه‌ای خواهد بود.

خبرنگار: نیلوفر معصومی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228781 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • رایزنی ایران و افغانستان بر تقویت ترانزیت از مسیر چابهار
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است