Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه گفت: محصولات کشاورزی در آذربایجان‌غربی شرایط بسیار ناگواری دارند و این مساله به‌دلیل عدم رفع موانع صادراتی است و به مرور زمان خودنمایی می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهنام تاج‌الدینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اروم‌نیوز، در خصوص شرایط و بازار کشاورزی، اظهارداشت: موانع صادراتی آثار خود را در بخش کشاورزی و صادراتی نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با بیان اینکه امروز شرایط صادرات میوه‌های تابستانی در شرایط بسیار تاسف‌باری به سر می‌برد، ادامه داد: میوه‌های اعلای تابستانی قیمت‌های بسیار پایینی در بازار به خود اختصاص داده و عملا با هزینه‌های بالای برداشت محصولات کشاورزان ضرر‌های بسیار بالایی را متوجه هستند در صورت ادامه شرایط فعلی ضرر‌های بیشتری را شاهد خواهیم بود.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه، با اشاره به موانع صادرات محصولات کشاورزی، تاکید کرد: صادرکنندگان دلایلی همچون ترس از مالیات، عدم توانایی برای ارز‌آوری، نبود بازارهای صادراتی و بندهای تعهد پیمان‌سپاری ارزی را دلیل رغبت خود برای عدم صادرات می‌دانند.

وی، با اشاره به اینکه سیاست‌های مصوبی برای بخش صادرات کشاورزی نداریم، افزود: برخی افراد سود‌جو با سوء‌استفاده از شرایط فعلی از کشور‌های همسایه همچون عراق به ایران آمده و با کاهش قیمت‌ها و ایجاد شرایط بحرانی در بازار میوه و تره‌بار اقدام به خرید محصولات کشاورزی با قیمت‌های بسیار پایین کرده و به نفع خود از بازار آشفته استفاده می‌کنند.

تاج‌الدینی، در خصوص شرایط سیب در فصل برداشت نیز، تاکید کرد: در سال‌های گذشته سرمایه‌گذارانی از کشورهای افغانستان و پاکستان جهت خرید سیب سر‌درختی در استان حضور می‌یافتند و در بخش سیب، سردخانه، کارگری و موارد مربوط به برداشت سیب سرمایه‌گذاری انجام می‌شد اما با توجه به ممنوعیت‌های سال گذشته، در سال‌جاری این سرمایه‌گذاران از حضور در استان امتناع کردند.

وی، خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاران داخلی نیز به همان دلایل ذکر شده از سرمایه‌گذاری در بخش سیب به شدت خودداری کرده و ترس از بخشنامه‌های لحظه‌ای باعث ایجاد شرایط بسیار نامطلوب و دور از انتظار در بخش سیب خواهد شد.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه، تصریح کرد: صادرات امروز تبدیل به اهرم فشار برای صادر‌کنندگان تبدیل شده در حالی که باید اهرم ارز‌آوری و تشویقی باشد.

وی، در پایان تاکید کرد: عدم رفع موانع صادراتی از جمله نبود زیر‌ساخت‌های ارز‌آوری به‌دلیل انجام معاملات با ریال در گذشته و مواردی از این قبیل که قبلا بارها هشدار داده شده بود آثار خود را نشان داده و صادرکنندگان از سرمایه‌گذاری و صادرات دور می‌کنند.

تاج‌الدینی، گفت: مسئولان به فکر چاره‌جویی برای نجات سیب آذربایجان‌غربی باشند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۶۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ صادقی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان در قالب این نشان صادراتی ، دو شرکت خودروسازی استان سمنان با پارک علم و فناوری این استان تفاهم نامه امضا کردند که تحقیقات تولید محصول سنسورهای اکسیژن را انجام دهند .  در استان سمنان سالانه یک و نیم میلیون دلار واردات سنسورهای اکسیژن انجام می شود .

سمنان با شعار «استان امن برای سرمایه گذاری، قطب فناوری و بهشت گردشگری» در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور  داشت.
این استان در سالن ۴۱ با ۴ کانتر و حضور ۵ شرکت صادراتی در نمایشگاه بین المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داشت.
کانتر شماره یک، اقتصاد خودرو با حضور ۵ خودروساز استان، کانتر شماره ۲، اقتصاد دیجیتال با بهره گیری از تمامی ظرقیت‌های موجود، کانتر شماره ۳، سرمایه گذاری خارجی با بهره گیری از ظرفیت‌های خارجی استان و کانتر شماره ۴ نیز با عنوان کانتر آزاد با بهره گیری از سایر ظرفیت‌های موجود در حوزه‌های مختلف صنعت، تولید، اقتصادی و سرمایه گذاری فعالیت می کرد.
از ۲۷ سال پیش تا سال ۱۴۰۰ در استان سمنان در مجموع ۱۹۹ میلیون دلار قرارداد جذب سرمایه گذاری خارجی صورت گرفته و از سال ۱۴۰۰ تا کنون و طی ۲ سال، ۱۹۵ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی آن هم در شرایط تحریم و تنش‌های منطقه‌ای و بین المللی به ثبت رسیده که می‌توان از آن به عنوان یک جهش نام برد.
استان سمنان پنجمین رتبه حجم صادرات محصولات دانش بنیان را در سطح کشور به خود اختصاص داده و بر اساس گزارش‌ها یک ششم فروش محصولات دانش بنیان کشور مختص استان سمنان است.
نمایشگاه بین المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴ از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با مشارکت ۶۸ کشور دنیا در تهران برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذران ۱۰۳کشور از ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد