Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد ملی هفته ازدواج گفت: درخواست ما از قانون گذار این است که خدمات مشاوره‌ای تحت پوشش بیمه قرار گیرد و امر مشاوره قبل از ازدواج در کشور اجباری شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی تندگویان معاون ساماندهی امور جوانان و دبیر ستاد ملی هفته ازدواج صبح امروز (شنبه دوازدهم مردادماه) در همایش هفته ملی ازدواج ضمن تبریک به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) اظهار کرد: ازدواج چیزی است که به خلقت اعطا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه اگر ازدواج درست انجام شود دستاوردش فرزند صالح است، گفت: امسال نگرش جدیدی به حوزه ازدواج شکل گرفت.

تندگویان افزود: دستاورد برنامه‌های هفته ملی ازدواج رونق ازدواج و گرایش جوانان به این‌حوزه است.

وی با بیان اینکه تلاش شد دفاتر مشاوره ازدواج پر رونق‌تر شود، ادامه داد: تاکنون ۴۰۰ مرکز مشاوره در سراسر کشور فعال است.

معاون ساماندهی امور جوانان گفت: در برخی استان‌ها مشاوره‌های قبل، حین و بعد از ازدواج اجباری شده است.

وی با بیان اینکه با رونق دفاتر مشاوره افزایش ۲۵ درصدی ازدواج و کاهش آسیب اجتماعی طلاق را شاهد بودیم، تصریح کرد: از ابتدای امسال ۷۰ مرکز مشاوره مجوز گرفته اند.

تندگویان ادامه داد: درخواست ما از قانون گذار این است که خدمات مشاوره‌ای تحت پوشش بیمه قرار گیرد و امر مشاوره قبل از ازدواج در کشور اجباری شود.

معاون ساماندهی امور جوانان با بیان اینکه بهتر است مشاوره به آموزش و پرورش کشیده شود و مدارس از دانش آموز محور به سمت خانواده محور پیش رود، تصریح کرد: باید علاوه بر مهارت‌های علمی مهارت‌های زندگی و اشتغال نیز به جوانان آموزش داده شود.

وی با بیان اینکه امسال با تغییر نگرش و فرهنگ سازی جشنواره فیلم ازدواج شروع به کار کرد، گفت: دلیل عمده کاهش ازدواج و بالارفتن سن ازدواج موضوعات فرهنگی است.

دبیر ستاد ملی هفته ازدواج با بیان اینکه درحال حاضر جوانانی هستند که با وجود شرایط اقتصادی خوب تعهدپذیر نیستند، افزود: برای اولین بار برای تاسیس و توسعه دفاتر مشاوره اعتبارات خوبی درنظر گرفته شده است.

تندگویان افزود:در این حوزه رسانه، فیلم و سریال باید قوی‌تر عمل کند چرا که کار هنری فاخر در حوزه اجتماعی بعد سال‌ها نیز دیده می‌شود.

او گفت: دفاتر مشاوره ازدواج در مناطق محروم از جمله سیستان و بلوچستان شکل گرفته است.

دبیر ستاد ملی هفته ازدواج با بیان اینکه در این هفته تمام کارگاه‌های مشاوره رایگان است، تصریح کرد: خیرین ازدواج در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کنند، اما شاکله ملی ندارند.

تندگویان ادامه داد: تاکنون در ۱۴ استان مجمع خیرین ازدواج شکل گرفته است و معافیت‌هایی برای این خیرین در نظر گرفته می‌شود.

او با بیان اینکه در سال گذشته به ازای هر ۳ ازدواج یک طلاق وجود داشت، گفت: این آمار برای کشور ما مناسب نیست.

دبیر ستاد ملی هفته ازدواج گفت: با درخواست از قوه قضائیه، خواستار روز بدون طلاق در ۱۲ مرداد ماه شدیم.

تندگویان با بیان اینکه این امر برای قبح زدایی از مسئله طلاق بوده است و‌ای کاش در هفته یک روز بدون طلاق داشته باشیم تا موضوع فرهنگسازی بر روی طلاق انجام شود، تصریح کرد: در سال گذشته ۱۵ هزار میلیارد تومان وام برای ازدواج پرداخت شد و خوشحالیم که پرداخت وام ازدواج در زمان کم امکان پذیر شده است.

او افزود: پیش بینی می‌کنیم که امسال نیز ۳۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پرداخت شود.

دبیر ستاد ملی هفته ازدواج با بیان اینکه شاهد کاهش آمار ازدواج در سال ۹۷ بودیم، تصریح کرد: بیش از ۵۵۰ هزار ازدواج در سال ۹۷ در کشور ثبت شد، اما این آمار نسبت به سال ۹۶ کاهش یافته است.

تندگویان ادامه داد: ما در حوزه ازدواج به غیر از رسیدگی به مشکلات اقتصادی، نیاز به فرهنگسازی داریم و این کار با تولید محصولات فاخر فرهنگی انجام می‌شود.

او با اشاره بر راه اندازی کارگاه‌های آموزشی ازدواج در کشور تصریح کرد: در سال ۹۷ برای اولین بار در کشور ۸ هزار کارگاه آموزشی ازدواج راه اندازی شد که به صورت کارگاه‌های عمومی و تخصصی برای آموزش مشاوران فعالیت می‌کردند. امیدواریم با کمک رسانه‌ها استقبال از این کارگاه‌ها بیشتر شود.

دبیر ستاد ملی هفته ازدواج گفت: در این هفته جشنواره آیین‌های ازدواج به میزبانی استان گلستان و برای ترویج آیین‌های ازدواج ساده برگزار می‌شود.

تندگویان با بیان اینکه امسال کتابی با موضوع آموزش‌های قبل و حین ازدواج تولید شده است، تصریح کرد: در کنار تمامی مسائل مطرح شده، اگر به‌دنبال افزایش نرخ ازدواج در کشور هستیم، باید موضوع اشتغال ایمن و مسکن ارزان برای جوانان محقق شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مشاوره قبل از ازدواج ازدواج درست فرزند صالح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۲۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان

طاهری زاده امروز در همایش روز روانشناس گفت: در حال حاضر ۸۲ مرکز مشاوره تحت نظر بهزیستی در استان آماده خدمت رسانی به تمام شهروندان گلستانی هستند و در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره این مراکز بهره‌مند شده اند.

طاهری زاده از تشکیل ۲۳۰ تیم محب برای حمایت‌های روانی اجتماعی در هنگام وقوع حوادث در استان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • لاپید خواستار اعزام فوری حریدی‌ها به خدمت اجباری شد
  • نصب ردیاب خودرو اجباری شد
  • افزایش ۳۵ هزار نفر به لیست بیمه شدگان اجباری مرکزی
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • جنایت عشقی در خیابان جردن
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • ولیعهد عربستان: با کوچ اجباری فلسطینیان مخالفیم