Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی رضایی، ظهر امروز در نشست مجمع نمایندگان استان یزد که با محوریت بررسی مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی و دامداری استان یزد برگزار شد، اظهار داشت: خشکی و بی‌آبی یزد موضوعی نیست که مربوط به چند سال باشد بلکه یزد از ابتدا استانی دارای منابع آبی محدود بوده و به همین دلیل نیز مردم این استان از روش های مختلف از جمله حفر قنات برای رساندن آب به یزد استفاده کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکنون هم که تقریبا تمام کشور با بحران کم آبی یا بی آبی دست و پنجه نرم می کند، باید شرایط یزد را مدنظر قرار داد آنگاه نسبت به تولید در بخش های مختلف تصمیم گیری کرد.

رضایی عنوان کرد: لازم است با انجام کارهای کارشناسی، میزان بهره وری دام‌ها مورد ارزیابی قرار گیرد و با توجه به میزان تولیدات نسبت به مصرف آب، نسبت به پرورش دام های کم مصرف اقدام شود.

معاون امور تولیدات دام وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: خوشبختانه حرکت‌های خوبی در استان یزد صورت گرفته و پرورش دام توسعه صنعتی یافته است و اکنون یکی از شاخص‌ترین اقدامات در این زمینه، پرورش صنعتی بز است که برای یزد بسیار مناسب و دارای ارزش افزوده بالا به نظر می رسد.

وی یادآور شد: از چند سال قبل که پرروش بز سانن در یزد آغاز شد، همه فکر می‌کردند این بز در هوای گرم یزد دوام نمی‌آورد اما نه تنها اینگونه نشد بلکه پرورش این گونه به سرعت در یزد گسترش یافت.

رضایی بیان کرد: در حال حاضر هیچ محدودیتی برای تامین ارز واردات بز متناسب با شرایط محیطی مدنظر وجود ندارد و افرادی که امکان واردات ندارند، می‌توانند اقدام به واردات بزهای اصیل برای منشأ پرورش خالص و اصلاح‌نژاد در منطقه کنند.

وی اظهار داشت: یکی از مصوباتی که این جلسه باید مدنظر قرار دهد این است که پرورش دام‌هایی که کمتر نیاز به آب دارند به ویژه بز و شتر باید در یزد به شکل ویژه انجام گیرد.

رضایی با اشاره به تولید محصولات لبنی در استان یزد تاکید کرد: در استان یزد توجه به استفاده از شیر برای تولید محصولات لبنی آنگونه که باید صورت نگرفته در حالی که در استانی که با مشکل کم آبی مواجه است، نباید شاهد توسعه صنایع آب‌بر باشیم یعنی نباید در یزد برای پرورش دام‌های شیرده اقدام شود و باید این بخش محدودتر شود و به اندازه نیاز استان تولید صورت گیرد.

کد خبر 4683567

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد وزارت جهاد کشاورزی مرتضی رضایی استانداری یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۳۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود

به گزارش خبرگزاری مهر، نجم الدین شریعتی مجری و کارشناس رسانه ملی با اشاره به اهمیت بحث فرزندآوری بنا به مصلحت‌های جمعیت شناختی کشور گفت: ما این روزها بیش از هر چیزی نیاز به فراهم‌آوری زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور داریم تا جوانان هم با احساس بهتر و امنیت خاطر بیشتری به بحث ازدواج و فرزندآوری توجه کنند.

وی با اشاره به مناسب بودن چنین طرح‌هایی در عرصه تشویق جوانان گفت: در کنار همه مسائل اقتصادی ما نیاز داریم که به ابعاد فرهنگی توجه شود و دیدگاه‌های مردم نسبت به فرزندآوری مثبت باشد.

وی افزود: البته من خیلی قائل به این نیستم که بگویم تهاجم فرهنگی و نگاه‌های ضدفرهنگی عامل کم‌شدن فرزندآوری در کشور شده اما بی تأثیر هم نیست.

شریعتی با تأکید بر اهمیت تبلیغات مثبت و ایجاد شعارهای مناسب در عرصه فرزندآوری گفت: جوانان ما علاقه مند ازدواج و سپس فرزندآوری هستند، اما در صورتی که امنیت خاطر داشته باشند. این امنیت خاطر از بالا به پایین به جامعه تزریق می‌شود بنابراین نیاز به سیاست‌های صحیح در عرصه فرزندآوری داریم.

وی در پایان یادآوری کرد که کارشناسان زیادی در این عرصه می‌توانند نظر دهند و شرایط جامعه را بررسی کنند.

دولت باید موانع فرزندآوری را رفع کند

همچنین وحید شمسایی سرمربی کنونی تیم فوتسال ایران و بازیگر سابق فوتسال، با تأکید بر تهدیدات میانسالی جمعیت در کشور گفت: این تهدید از خیلی سال‌های پیش شروع شده منتها ما آن را جدی نگرفتیم.

وی گفت: حال این امر تبدیل به یک خطر شده که باید برایش خیلی فکر شود که البته عوامل زیادی هم باعث و بانی آن هستند.

شمسایی با ابراز تأسف نسبت به کسانی که علاقه به تشکیل خانواده و فرزندآوری ندارند، گفت: یک بعد قضیه مالی و اقتصادی است که باید برای زوج‌های جوان و جوانان در شرف ازدواج حل شود تا آنها مسیر درست زندگی خود را پیدا کنند. من همیشه یک مثال فوتبالی می‌زنم آن هم این است که شما ۵۰ سال نمی‌توانید یک تیم ملی را با همان اعضا نگه دارید. بنابراین ما نیاز به تیم نوجوانان، امید، جوان و بزرگسال داریم و اینها مدام باید در این چرخه تغییر کنند.

شمسایی با اشاره به اینکه خیلی افراد متولی هم هستند که سمت تشکیل خانواده و فرزندآوری نمی‌روند، گفت: درست است که این قاعده همه جا وجود ندارد که به خاطر شرایط مالی فرزندآوری کم شده است، من خیلی دوستانم هم هستند که با وجود نداشتن مشکل مالی تمایل به ازدواج و داشتن فرزند ندارند. اما برای آن قشری که نیاز مالی دارند دولت می‌بایست کاری بکند و موانع را از سر راه بردارد.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

کد خبر 6097872

دیگر خبرها

  • بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید بارشی در سیستان و بلوچستان
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • سالن جشن آموزش و پرورش در شأن معلم نیست/ لزوم تکریم توسط جامعه
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران