Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، همایش بررسی راهکار‌های عملی پیشگیری از بازگشت مجدد زندانیان در محل سالن سینما آزادی زرند با حضور علی صادق زاده فرماندار، اعضای شورای تامین و جمعی از مسئولین اجرایی شهرستان برگزار شد.

حجت الاسلام محمود محمدی؛ رئیس دادگستری زرند در این مراسم گفت: جرم یک پدیده و واقعیت اجتماعی است و زندان راهکار تنبیه مجرم میباشد که مجموعه زندان باید در راستای ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی، آموزشی، معارف و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. برای زندانیان اهتمام ورزد.

او افزود:متاسفانه سوءپیشینه برای زندانیان بعد از ترخیص از زندان، عامل بسیار مهمی برای عدم بازگشت زندانیان به جامعه است که این موضوع نیازمند فرهنگ سازی گسترده در سطح جامعه دارد.

حجت الاسلام محمدی اظهار داشت: بسیاری از زندانیان سابقه خطرناک و خشن ندارند و مسئولین ارشد اجرایی نسبت به اشتغال آنان بعد از آزاد شدنشان، برنامه ریزی و مجموعه بزرگ صنعتی و معدنی زرند را ملزم به در نظر گرفتن سهمیه اشتغال برای این افراد کنند.

او تصریح کرد:خیرین زرندی برای کاهش آمار ورودی زندانیان به زندان و بدتر از آن بازگشت مجدد آنان به زندان، پا به عرصه کارآفرینی بگذارند.

در ادامه حجت الاسلام مقبلی رئیس اداره خدمات اجتماعی و مراقبت از زندانیان بعد از خروج زندانی، اداره کل زندان‌های استان کرمان بیان داشت:برگرداندن زندانیان به یک زندگی زیبا، اصلاح شده، بدون ارتکاب جرم و آبرومندانه، هم به نفع خود زندانی و هم به نفع جامعه است.

مقبلی تصریح کرد: در ماده ۲ قانون وظایف سازمان زندان‌های کشور، یکی از این وظایف برنامه ریزی برای مراقبت از زندانیان بعد از آزادی میباشد که تحقق آن در گرو همکاری و تعامل دیگر دستگاه‌های ذیربط میباشد و عدم هماهنگی و غفلت در این موضوع، زمینه ساز ورود مجدد زندانیان به زندان است.

او اظهار داشت:میانگین بازگشت مجدد زندانیان در استان کرمان بیش از ۴۳ درصد است که این آمار نسبت به میانگین ۲۶ درصدی کشور، آمار خوب و مطلوبی نیست.

او بیان داشت:بیشترین آمار میانگین بازگشت زندانیان در استان کرمان، مربوط به شهرستان سیرجان و کمترین آن با میانگین ۱۷ درصدی مربوط به شهرستان بافت است.

او گفت:متاسفانه شهرستان زرند در رتبه‌های بالاتری نسبت به دیگر شهرستان‌های استان کرمان قرار دارد که این میزان با میانگین بیش از ۵۳ درصدی، بسیار نگران کننده و خطرناک است.

مقبلی یادآور شد: ایجاد اشتغال پایدار و فراگیر برای زندانیان ترخیص شده، بهترین و مهم‌ترین اقدام جهت مراقبت از زندانیان آزاد شده است که در نظر گرفتن تسهیلات و وام‌های کم بهره برای راه اندازی کارگاه تولیدی و ایجاد شغل برای آنان، بسیار مثمر ثمر بوده است.

سید مهدی قویدل دادستان عمومی و انقلاب زرند، از کاهش چشمگیر آمار بازگشت مجدد زندانیان شهرستان زرند در ۴ ماه اول سالجاری با آمار ورودی کل ۲۷۹ نفری نسبت به ۴ ماه اول سال گذشته با آمار ورودی کل ۵۱۲ نفری به زندان زرند خبر داد.

او افزود: در وقوع یک جرم، بحث اصلاح و بازپروری به عهده اداره زندان‌ها با برگزاری کلاس‌های مختلف آموزشی، حرفه آموزی و... است که باید در این زمینه اقدامات فزاینده و برنامه ریزی‌های هدف داری صورت گیرد.

دادستان زرند تصریح کرد: قطعاً شهرستان زرند، تا پایان سال جاری با اقدامات انجام گرفته و در حال انجام در سطح شهرستان با امضا تفاهم نامه‌های مختلفی با سه محوریت پیشگیری، صلح و سازش و حمایت از زندانیان آزاد شده و همچنین معتادان بهبود یافته، شاهد کاهش ورودی زندانیان و کاهش آمار بازگشت مجدد آنان خواهد بود.

انتهای پیام/ح

بازگشت به زندان در زرند، نگران کننده است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زندان دادگستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۳۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد

مدیرکل اشتغال سازمان زندان‌های کشور گفت: توسعه صنعت محور اشتغال در زندان‌ها از اولویت‌های اساسی زندان‌های کشور است و سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد.

مجید احسانی در حاشیه همایش یک روزه اشتغال در زندان نائین به عنوان تنها زندان شرق استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان اظهار کرد: با تعیین شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، توسعه اشتغال مولد با دو رویکرد و راهبرد اشتغال کارگاه و خوابگاه یعنی قرارگیری خوابگاه در کنار کارگاه با هدف توسعه اشتغال و همچنین توسعه صنعت محور اشتغال در زندان‌ها از اولویت‌های اساسی مجموعه زندان‌های کشور قرار گرفت.

وی ادامه داد: با فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی در سطح کشور در سال گذشته، زمینه ایجاد اشتغال حدود ۴۵ هزار نفر زندانی در کارگاه‌های داخل و خارج از زندان فراهم شد.

مدیرکل اشتغال و حرفه آموزی سازمان زندان‌های کشور اضافه کرد: زمینه کارآموزی، حرفه آموزی، مهارت آموزی و صدور مدرک برای ۱۱۳ هزار نفر از زندانیان با زحمات همکاران در مجموعه زندانبانی اسلامی فراهم شد.

احسانی با اشاره به مجموعه زندان شهرستان نائین، گفت: با تدبیر فرماندار نائین و مسئولان قضائی، مجمعی با حضور کارآفرینان و صاحبان صنایع در زندان نائین به منظور تحقق اولویت سازمان زندان‌های کشور در خصوص توسعه امر اشتغال برگزار شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های حوزه اشتغال شهرستان نائین تصریح کرد: امیدواریم در این شهرستان شاهد حضور فعال کارآفرینان برای ایجاد اشتغال در مجموعه زندان‌ها باشیم و امیدواریم سند تحول قضائی در حوزه مربوط به زندانبانی و اشتغال که از سوی رئیس قوه قضائیه ابلاغ شده به خوبی به انجام برسانیم.

مدیرکل اشتغال و حرفه آموزی سازمان زندان‌های کشور خاطرنشان کرد: تشکیل انجمن خیران اجتماعی یکی از مواردی است که در سند تحول قضائی و مورد تاکید قرار گرفته است که زمینه تکمیل این انجمن برای توسعه امر اشغال با حضور تمام صاحبان صنایع، کارآفرینان و خیران صورت می‌گیرد.

احسانی با بیان اینکه هر زمانی که در حوزه‌های مختلف دارای مشکل و نقصان بودیم، کمک و مشارکت مردم بهترین راهکار برای مشکلات و معضلات بوده است، گفت: امیدواریم که با کمک خیران و مردم نوع دوست استان اصفهان و شهرستان نائین بتوانیم زمینه اشتغال زندان به منظور کاهش تکرار جرم فراهم شود.

وی ادامه داد: اشتغال بهترین بستر برای کاهش تکرار جرم و اشتغال و مهارت‌آموزی زندانیان بهترین بستر در فرآیند اصلاحی و تربیتی زندانیان است و امیدواریم با این راهکار و راهبرد بتوانیم زمینه توانمندسازی زندانیان، کاهش تکرار جرم در جامعه و کمک به خانواده زندانیان از طریق درآمدزایی برای زندانیان را محقق کنیم.

مدیرکل اشتغال و حرفه آموزی سازمان زندان‌های کشور با اشاره به تاکید رهبر انقلاب در شعارهای سال بر محوریت تولید و اشتغال، گفت: شعار جهش تولید با مشارکت مردم، کامل‌ترین عنوان و شعار در حوزه اشتغال در چند سال اخیر است زیرا مردم نیز در این موضوع مهم حضور دارند و برای توسعه امر اشتغال به صورت کلان‌، نیاز به حضور مردم است و زمانی که در هر موضوعی مردم حضور داشتند، کار به خوبی پیش رفت.

کد خبر 750232

دیگر خبرها

  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • آزادی ۱۵۵ زندانی از زندان های هرمزگان
  • آزادی ۱۵۵ زندانی در هرمزگان
  • شرایط تحصیل زندانیان البرزی مهیا شد
  • ادامه تحصیل زندانیان البرزی در تمام مقاطع تحصیلی
  • کمک های خیرین زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد ۳۸ درصد رشد یافت
  • مشکلات و مسائل زندان و زندانیان قابل انفکاک از دستگاه قضائی نیست
  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • تلاش دستگاه قضایی برای تحقق شعار سال
  • خیران برای آزادی ۲۴۷ زندانی جرائم غیر عمد در کرمان پیش قدم شوند