Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@03:52:20 GMT

آمریکا سوئد را تهدید کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۳۵۵۳۴

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ تارنمای خبری این شبکه خبری روز شنبه با انتشار این خبر افزود: یکی از روش هایی که دولت آمریکا برای شهروندان زندانی خود در خارج انجام می دهد، نوشتن نامه های دیپلماتیک هشدار دهنده است که این اقدام را در جریان دادگاهی شدن "راکیم مایرز" خواننده آمریکایی در سوئد نیز انجام داد و در آن نامه نسبت به پیامدهای منفی بر روابط آمریکا و سوئد اخطار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل این نامه دیپلماتیک آمریکا و پاسخ آن از طرف سوئدی اخیرا بر روی شبکه اجتماعی توئیتر به بیرون درز کرده و واکنش های زیادی در پی داشته است.

بنابر این گزارش، این نامه هشدار آمیز توسط "رابرت سی.اوبرین" فرستاده ویژه رئیس جمهوری آمریکا در امور گروگان گیری" خطاب به مقامات دادستانی سوئد در مورخ 31 جولای (9 مرداد ماه) نوشته شده بود.

در این نامه که پیش از تصمیم دادگاه سوئد در مورد وضعیت این خواننده آمریکایی نوشته شده، آمده است که "آمریکا مشتاق به حل هرچه سریع تر این قضیه جهت اجتناب از هرگونه پیامدهای بالقوه منفی در روابط دوجانبه سوئد – آمریکا ، می باشد".

"پترا لیند" دادستان کل سوئد در پاسخ به این نامه در مورخ اول ماه اوت (10 مرداد ماه) به دفاع از مستقل بودن سیستم قضایی و دادگاه های سوئد پرداخت و خطاب به طرف آمریکایی نوشت: نه تنها من و نه هیچ دادستان دیگری در هیچ پرونده بخصوصی ورود و مداخله و یا تلاشی برای تاثیر گذاشتن بر مسئولیت دادستان را نمی پذیریم.

لیند در ادامه نوشت: فراتر از آن، زمانی که فردی متهم می شود و پرونده وی در دادگاه قرار می گیرد، تنها دادگاه قادر به تصمیم گیری در این زمینه است، در جریان و یا پس از محاکمه، این دادگاه است که نسبت به آزادی شخص و یا بازداشت وی تصمیم می گیرد.

به گزارش ایرنا، سی ان ان گزارش داد که وزارت خارجه آمریکا به این شبکه گفته است که نمی تواند در باره مکالمات و مراودات دیپلماتیک اظهار نظر کند.

این خواننده 31 ساله آمریکایی به دلیل مشارکت در یک نزاع خیابانی در ماه ژوئن گذشته در شهر استکهلم، درگیر پرونده قضایی است، دیروز از زندان آزاد و قضاوت نهایی در باره پرونده این فرد در ماه اوت صورت گیرد.

تارنمای خبری این رسانه تصویری آمریکایی در ادامه نوشت: این ماجرا نظر رئیس جمهوری آمریکا را به خود جلب کرد به طوری که علنی خواستار آزادی این خواننده آمریکایی شد و حتی این مساله را با "استفان لوفن" نخست وزیر سوئد مطرح کرد.

بنابر این گزارش، مقامات قضایی سوئد به کرات بر مستقل بودن سیستم قضایی این کشور تاکید ورزیده و اعلام کرده اند که دولت اجازه و حتی حق اعمال نفوذ بر روند حقوقی پرونده های دادگاه های این کشور را ندارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: توئیتر رسانه زندان سوئد شهروند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۵۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دستگیری دانشجویان آمریکایی در جریان جنبش اعتراضی در حمایت از فلسطین آن را "به بند کشیده شدن آزادی در آمریکا" توصیف کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ‌ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به  اخبار منتشره در رسانه‌های آمریکایی مبنی بر دستگیری حداقل 900 نفر از معترضان توسط پلیس آمریکا در جریان اعتراضات دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه آن را "به بند کشیده شدن آزادی در آمریکا" خواند.

طبق گزارش "ای‌بی‌سی آریزونا"، از زمانی که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان را در دانشگاه کلمبیا در 18 آوریل دستگیر کرد، تعداد بازداشت‌ها در سراسر ایالات متحده به 1000 نفر رسیده است.

این بازداشت‌ها باعث شده است که دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات حامی فلسطین بپیوندند و اردوگاه‌هایی را برای حمایت از غزه برپا کنند.

فیلم‌هایی از پلیس آمریکا که در کالج‌های مختلف حاضر شده‌ تا تظاهرات‌ها حامیان فلسطین را متلاشی کنند، در سراسر جهان مشاهده شده است که یادآور جنبش اعتراضی است که در طول جنگ ویتنام به راه افتاد.

رسانه آمریکایی گزارش دادند که  پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

دانشگاه فلوریدا هم اعلام کرد که 9 نفر در محوطه دانشگاه به دلیل آنچه نقض قوانین در جریان اعتراضات خوانده شد، بازداشت شدند

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

توسل پلیس آمریکا به زور برای برداشتن حجاب زن مسلمانانتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی ادعاهای تازه بی‌بی‌سی در مورد پرونده نیکا شاکرمی
  • واکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی کنگره آمریکا
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی کنگره آمریکا درآستانه صدورحکم ضداسرائیلی
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی برخی از اعضای کنگره آمریکا
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد