Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از بزرگ‌ترین آرزوهایی که از دوران خردسالی ملکه ذهن کودکان و نوجوانان علاقمند به تلاوت قرآن می‌شود، داشتن صدای خوش است. عده‌ای بر این باورند که قاری قرآن شدن کاری سخت و طاقت‌فرساست که حتی نفس کشیدن را نیز تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد. اینکه چگونه این صدای خوش حاصل می‌شود و اینکه راه یک قاری بین‌المللی شدن از چه مسیری می‌گذرد یا برای اینکه بتوانیم به درجه رفیع قاری قرآن شدن از نوع بین‌المللی نائل شویم باید چه کار کنیم؟، عنوان سؤالاتی است که خبرنگار ایکنا جواب‌های آن را از حامد علیزاده قاری بین‌المللی جویا شده است:
حامد علیزاده، نفر اول مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، با اشاره به اینکه بهترین زمان برای ورود به دنیای تلاوت رده سنی بین هفت تا 10 سال است، اظهار کرد: اگر از زمان طفولیت رد شدیم بعد از دوران بلوغ در رده سنی 19 تا 23 سالگی می‌توانیم وارد عرصه تلاوت و قرائت قرآن شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اعلام اینکه بهترین قاریان جهان از بین حافظان قرآن بیرون آمده‌اند، تأکید کرد: یک قاری قرآن باید سعی کند که ابتدا حافظ قرآن شده و بعد وارد دنیای تلاوت شود چراکه این امر موفقیت فرد را در این عرصه بیشتر خواهد کرد.
علیزاده بیان کرد: بهترین رده سنی برای حافظ کل قرآن شدن نیز همان رده سنی هفت تا 10 سالگی است و اگر از این سن گذشتیم حفظ قرآن برای ما خیلی سخت می‌شود چراکه یادگیری و آموزش در خردسالی، بسان کندن نقش روی سنگ پایدار است.
آنالیز مسابقات بین‌المللی قرآن
این قاری قرآن خطاب به راه یافتگان به مسابقات بین‌المللی قرآن عنوان کرد: فردی که به مسابقات بین‌المللی قرآن راه می‌یابد باید آنالیزی از مسابقات قرآنی در کشور برگزار کننده داشته باشد و آیین‌نامه مسابقات قرآنی آن کشور را مرور کند و براساس همین آیین‌نامه قرآن را تلاوت کند.
وی اعلام کرد: یکی از ایرادات قاریان ما این است که براساس آیین‌نامه جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن به تلاوت می‌پردازند و همین امر موجب می‌شود که در مسابقات بین‌المللی موفق نشوند.
علیزاده بیان کرد: فرد قاری قرآن در زمان مسابقات قرآنی نباید به مقایسه تلاوت خود با دیگران بپردازد بلکه سعی کند بهترین تلاوت خود را داشته باشد و همین امر زمینه‌ساز موفقیت فرد خواهد شد اما بیشتر قاریان ما سعی می‌کنند که تلاوتی در حد فلان قاری برجسته داشته باشند و این امر نتیجه عکس را برای فرد خواهد داشت.
60 دقیقه تلاوت در روز
وی با اشاره به اهمیت تمرین برای یک قاری قرآن گفت: یک قاری قرآن دو تایم در هر روز، بعد از نماز ظهر و بعد از نماز مغرب باید با گرم کردن صدا بین 45 تا 60 دقیقه به تمرین و قرائت بپردازد و بلا استثناء نباید این تلاوت قطع شود مگر اینکه مریضی صوتی داشته باشد.
این قاری قرآن ادامه داد: برای ازدیاد نفس یک قاری قرآن باید به ورزش‌های هوازی مانند شنا و دو بپردازد چراکه در زمان تلاوت یک قاری قرآن برای هنر حبس نفس ماهیچه شکم تنها ماهیچه‌ای است که اکسیژن را نگه می‌دارد و به کمک فرد می‌آید و دیگر هنر در تلاوت قرآن هنر خرج نفس است که این امر فقط با تجربه کسب می‌شود.
ملازم قرآن بودن وجه خوبی به قاریان داده است
وی در بخش دیگری از سخنانش به جایگاه قرآنیان در کشور اشاره کرد و افزود: در کشور اسلامی ایران جایگاه قرآنیان یک جایگاه متفاوتی است چرا که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) جایگاه ویژه‌ای را برای این قشر تأثیرگذار جامعه قائل هستند و هر سال در اول رمضان با جامعه قرآنی دیدار خواهند کرد و هموار ه بر این موضوع تأکید می‌فرمایند که: «چهره‌های قرآنی را تکریم کنید» هر چند گوش مسئولان ذیربط به این امر بدهکار نیست و اهتمامی برای حفظ جایگاه جامعه قرآنی ندارد.
علیزاده در پایان یادآور شد: ما جامعه قرآنی زمانی که بین مردم ظاهر می‌شویم نه به خاطر شخصیت خودمان اما به خاطر ملازم قرآن بودن از جایگاه خاصی برخودار هستیم و وجه خوبی بین مردم داریم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کردستان فعالیت های قرآنی مسابقات بین المللی قرآن حامد علیزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۹۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴

تین نیوز

رویداد چهار روزه هاکا مستر همزمان با سیزدهمین نمایشگاه بین المللی اینوتکس در پارک فناوری پردیس برگزار می شود. در این رویداد با ارائه ۸ کارگاه آموزشی و ۴ پنل تخصصی در زمینه های مختلف، شرکت کنندگان با مفاهیم کلیدی و ابزارهای پیشرفته برای تبدیل ایده به واقعیت در زمانی کوتاه، آشنا می شوند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس امسال شاهد برگزاری نخستین رویداد هاکا مستر است؛ رویدادی که با هدف یادگیری سریع برگزار می شود.

هاکا مستر فرصتی برای یادگیری سریع موضوعات کاربردی است. این برنامه به شرکت کنندگان کمک می کند تا مهارت های جدیدی را کسب کنند، دانش خود را گسترش دهند و برای چالش های دنیای واقعی آماده شوند.

ایجاد شبکه ای از نوآوران بر اهداف دیگر این رویداد است. این برنامه فرصتی برای شرکت کنندگان فراهم می کند تا با دیگر نوآوران از سراسر کشور ارتباط برقرار کنند و از تجربیات و ایده های یکدیگر بیاموزند.

ارائه ابزارهای پیشرفته برای تبدیل ایده به واقعیت از دیگر اهداف مستر اینوتکس ۲۰۲۴ است. در این رویداد به شرکت کنندگان ابزارهای لازم برای تبدیل ایده های خود به واقعیت داده می شود. این ابزارها شامل مواردی مانند نرم افزار طراحی، پلتفرم های نمونه سازی و منابع مالی است.

در این رویداد کارگاه های مختلفی برگزار می شود. ایده پردازی، اعتبارسنجی و تحقیق بازار یکی از کارگاه هاست. در این کارگاه شرکت کندگان با تکنیک های خلاقانه ایده پردازی آشنا می شوند و یاد می گیرند که چگونه ایده های خود را پرورش داده و آنها را به طرح های عملی تبدیل کنند.

بیزینس مدل های برند از دیگر کارگاه های این رویداد است. در این کارگاه با انواع مدل های کسب و کار آشنا می شوید و یاد می گیرید که چگونه مدل مناسب برای ایده تان را انتخاب کنید.

طراحیMVP افسانه ای کارگاه دیگری است که در این رویداد برگزار می شود. در این کارگاه با روش های سریع و کاربردی طراحی محصول و تجربه کاربری (UX/UI) آشنا می شوید و یاد می گیرید که چگونه محصولاتی کاربر پسند خلق کنید.

بازاریابی برای ایده هایی که به دنیا نیامده اند، عنوان کارگاه دیگری از هاکا مستر است. در این کارگاه با تکنیک های جذب مشتری آشنا خواهید شد و یاد می گیرید که چگونه با استفاده از روش های خلاقانه و نوین، مشتریان را به ایده تان جذب کنید و ریسک استارتاپ خود را کاهش دهید.

پنل انتقال تجربه مدیران محصول و مارکتینگ نیز در این رویداد برگزار می شود. در این پنل، مدیران محصول و مارکتینگ شرکت های موفق تجارب و چالش های خود را با شما به اشتراک می گذارند و درس هایی ارزشمند از دنیای بازاریابی به شما می آموزند.

آشنایی با مهمترین روش های توسعه سریع برنامه نویسی سرور، پنل انتقال دانش و تجربه مدیران، فرصت ها و قواعد جذب سرمایه، هنر ارائه به داور و سرمایه گذاران، پنل انتقال تجربه مدیران نوآوری صنایع و سرمایه گذاران هم از دیگر برنامه های این رویداد است.

به نقل از ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴، شرکت کنندگان در این برنامه مهارت استفاده از ابزارهای نوآورانه را در تبدیل ایده های خود به واقعیت در زمانی کوتاه آموخته و به انتقال دانش و تجربه با یکدیگر می پردازند. همچنین محتوای آموزشی این برنامه با مشارکت اساتید و افراد صاحب نظر ضبط و منتشر شده و دراختیار دیگر علاقه مندان در شبکه نوآوری قرار می گیرد.

اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه دار، ۱۵۰ سرمایه گذار استارتاپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب وکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن سیما
  • هجدهمین جلسه استماع قرآن به یاد معلمان فقید برگزار شد
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • مهمدی با برتری بر قاتل چنگیز، مدعی قهرمانی المپیک 2024 شد
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه رمضانی تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • حمیدرضا نصیری و محمدرضا زاهدی نمایندگان ایران در مسابقات قرآن مالزی