Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  تشکیلات خودگردان فلسطین که برآمده از توافقنامه اسلو بود پس از تشکیل تاکنون بر مذاکره با رژیم صهیونیستی برای رسیدن به توافقنامه نهایی پایبند بود. براساس توافق نهایی باید دولت فلسطینی در مرز‌های سال ۱۹۶۷ تشکیل می‌شد. صهیونیست‌ها طی ۲۶ سال مذاکره هر روز تعهدات خود را کاهش دادند تا جایی که با روی کار آمدن ترامپ تشکیل دولت فلسطینی را امری محال اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معامله قرن ترامپ نشان داد تصمیم صهیونیست‌ها قرار است با کمک ترامپ اجرایی شود.

کارگاه اقتصادی بحرین تیر خلاص را زد و حکومت خودگردان پس از ۲۶ سال متوجه شد حالا عملاً از فلسطین اخراج شده است و می‌خواهند با موافقت خودش این کار را اجرایی کنند. در همین نقطه بود که همسو با ملت فلسطین و گروه‌های مقاومت، با آمریکایی‌ها مخالفت کرد و در نشستی مشترک در لبنان، کارگاه اقتصادی بحرین را محکوم کرد.

گام دوم مخالفت حکومت خودگردان که پس از سرشکستگی ابومازن اتفاق افتاد زمانی بود که ابومازن با تشکیل جلسه‌ای از رهبران ساف، فتح و فرماندهان دستگاه امنیتی تشکیلات خودگردان، اعلام کرد تمامی توافقات موجود با رژیم صهیونیستی و همکاری امنیتی را لغو خواهد کرد.

نخستین اقدام اجرایی

پس از جلسه‌ای که قریب ۱۰ روز قبل ابومازن تشکیل داد، در پی بلوکه کردن درآمد‌های حکومت خودگردان توسط رژیم صهیونیستی، این هفته طی دستوری، انتقال بیماران فلسطینی به بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی را متوقف کرد. این بدان معنا است که از این به بعد بیماران فلسطینی برای درمان به بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ منتقل نخواهند شد و همگی در بیمارستان‌های فلسطینی قدس شرقی و کرانه باختری درمان خواهند شد.

نگرانی صهیونیست‌ها

این اقدام ابومازن موجب نگرانی مسئولان عالی رتبه بخش بهداشت رژیم صهیونیستی شد. این مسئولان هشدار دادند این اقدام بیش از آنکه برای بیماران فلسطینی ایجاد خطر کند اثر اقتصادی منفی بر بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی خواهد گذاشت.

ضعفی در پس پرده قلدری

طی ۲۶ سال مذاکره سازمان آزادی بخش فلسطین با رژیم صهیونیستی همواره این صهیونیست‌ها بوده‌اند که با تهدید فلسطینی‌ها به قطع برخی خدمات و امور ضروری مربوط به فلسطینی‌ها، ساف را وادار به قبول امور تحمیلی رژیم صهیونیستی کرده‌اند. طی یک دهه محاصره نوار غزه، صهیونیست این اقدام را به شکل‌های مختلف انجام داده‌اند و فلسطینیان را در تنگنا قرار داده‌اند.

حال این برای نخستین بار است که مقابله با صهیونیست‌ها نه تنها آن‌ها را مستأصل کرده، بلکه به حکومت خودگردان یاد می‌دهد که این سلاح را طی این سال‌ها می‌توانسته در مقاطع مختلف به کار گیرد.

تشکیلات خودگردان یک بار سال ۲۰۱۲ این مقابله را آزموده است. در آن دوره پس از مخالفت آمریکا با عضویت فلسطین به عنوان عضو رسمی سازمان ملل که با وتوی اوباما انجام شد، تشکیلات خودگردان اعلام کرد در پاسخ به این اقدام صهیونیست‌ها، عضویت در سازمان‌های تابعه سازمان ملل از جمله دادگاه جنایات بین‌الملل را در دستور کار قرار خواهد داد. در آن مقطع نیز صهیونیست‌ها به شدت به صرافت افتادند و از بلوکه کردن درآمد‌های تشکیلات خودگردان کوتاه آمدند.

تصمیم ابومازن هنوز اجرایی نشده فریاد مقامات بخش بهداشت رژیم صهیونیستی را بلند کرده است که با اجرایی شدن این دستور ابومازن بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی از نظر اقتصادی به مشکلات عدیده برخورد خواهند کرد. این نشان می‌دهد ملت فلسطین می‌تواند با اقداماتی از این دست صهیونیست‌ها را به شدت تهدید کند و حتی موجودیت آن‌ها را که جانشان به مسائل اقتصادی بسته است به خطر اندازد.

لزوم بررسی شرایط مشابه

واکنش مقامات بخش بهداشت رژیم صهیونیستی می‌تواند به عنوان یک الگو در دستور کار فلسطینی‌ها قرار گیرد. آن‌ها باید بخش‌ها و دستگاه‌هایی را که بدین صورت وابسته به حضور فلسطینی‌ها هستند شناسایی کرده، با تحریم یا بایکوت کردن این دستگاه‌ها و بخش‌ها به ورشکستگی بکشانند هر چه تعداد این ورشکستگی‌ها بیشتر شود فشاری که به رژیم صهیونیستی وارد می‌شود بیشتر خواهد شد با آگاهی بر این امر که رژیم صهیونیستی به شدت از کسری بودجه رنج می‌برد و اقداماتی از این دست می‌تواند با هزینه‌ای پایین فشاری مضاعف را بر آن‌ها وارد کند.

جمع بندی

اقدام ابومازن در تحریم بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی آنقدر مهم و حیاتی بود که هنوز اجرا نشده صدای مسئولان بخش بهداشت این رژیم را درآورد. این همان سلاحی است که تا کنون فلسطینی‌های ساکن کرانه باختری از آن بهره نگرفته‌اند. حالا بهترین موقعیت برای شناسایی موقعیت‌ها و شرایط مشابه است تا بدان وسیله بتوانند صهیونیست‌ها را به چالش بکشانند و موجودیت آن‌ها را به نابودی نزدیک کنند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی ها اخبار بین الملل فلسطین رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۳۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه

از بامداد امروز تاکنون ۲۷ فلسطینی در حمله به منازلی در مرکز و جنوب نوار غزه به شهادت رسیدند. بر اساس این گزارش، ۱۰ نفر از این شهدا، کودکان هستند.

وزارت بهداشت نوار غزه نیز امروز جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه را منتشر و اعلام کرد که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون، ۳۴ هزار و ۳۸۸ نفر در نوار غزه به شهادت رسیده اند.

طبق این گزارش، رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته مرتکب چهار مورد کشتار شد که در نتیجه آن ۳۲ نفر شهید و ۶۹ نفر نیز مجروح شدند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲ برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

مخالفت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندان‌های این رژیم را سلب کرده است و شماری از اسرای صهیونیست بر اثر بمباران وحشیانه مناطق مختلف نوار غزه توسط رژیم تل آویو کشته شده اند. این امر باعث اعتراض گسترده خانواده‌های این اسرا در سرزمین‌های اشغالی شده است. در حالی که آنها خواستار توافق با حماس برای آزادی اسرای صهیونیست هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • حمله نظامیان صهیونیست به کرانه باختری
  • حمله نظامیان صهیونیست به کرانه باختری+فیلم
  • بازداشت ۸ هزار و ۵۰۵ فلسطینی در کرانه باختری طی ۲۰۶ روز
  • سابقه سیاه تشکیلات خودگردان از «انتفاضه فلسطین» تا «طوفان الاقصی»
  • تیراندازی نظامیان صهیونیست به سوی خودرو فلسطینی در کرانه باختری
  • هشدار تشکیلات خودگردان درباره پیامدهای حمله صهیونیست‌ها به رفح
  • شهادت اسیر فلسطینی ۱۰ روز بعد از بازداشت توسط نظامیان صهیونیست
  • شهادت ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • مقام صهیونیست: اگر نتانیاهو نبود ظرف چند روز به توافق می‌رسیدیم