Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی‌سازی در حالی در قالب ۶ کمیته پس از تعطیلات مجلس آغاز می‌شود که نمایندگان از مردم دعوت کرده‌اند اگر اطلاعات و مدارکی در اختیار دارد به دفتر هیئت تحقیق و تفحص از این سازمان در کمیسیون اقتصادی مجلس ارسال کند. ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۰ اقتصادی بازار سهام | بورس نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در فروردین ماه امسال بود که نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان خصوصی‌سازی در هفت محور موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس نیز حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از برگزاری انتخابات هیئت رئیسه تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی‌سازی خبرداد و گفت: با انتخاب اعضای هیئت، کاظم دلخوش  به عنوان رئیس هیئت تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی‌سازی انتخاب شد.

وی همچنین اظهار داشت: قرار است سازمان خصوصی‌سازی دفتری در اختیار هیئت تفحص قرار دهد تا اعضای هیئت بتوانند در صورت لزوم بررسی‌های خود را در این سازمان انجام دهند. ضمن این که اگر  فردی درباره خصوصی‌سازی‌ها‌ و نحوه واگذاری شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی، اطلاعات و مدارکی دارد برای ارزیابی به دفتر هیئت تفحص از سازمان خصوصی‌سازی در کمیسیون اقتصادی پارلمان ارسال کند.

بر این اساس به تازگی سیدمحمدجواد ابطحی، عضو هیأت رئیسه هیأت تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی‌سازی از آغاز به کار این هیأت در قالب 6 کمیته در اولین هفته کاری مجلس بعد از تعطیلات صحن خبر داده است و گفته در مجلس هیأت‌های تحقیق و تفحص از خصوصی‌سازی شرکت‌های مختلف همچون ماشین‌سازی تبریز و... تشکیل شده، اما در این هیأت خصوصی‌سازی به طور عام چه در دوره آقای پوری‌حسینی و چه قبل از آن مورد تحقیق و تفحص قرار می‌گیرد و محدود به یک یا چند شرکت نیست.

ابطحی اظهار داشت: هیأت تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی‌سازی دو دفتر کاری در مجلس شورای اسلامی و سازمان خصوصی‌سازی دارد و مردم هر اطلاع، سند و مدرکی در رابطه با تخلف صورت‌گرفته در واگذاری‌ها دارند، می‌توانند به این دو دفتر در مجلس و سازمان خصوصی‌سازی ارائه کنند.

عضو هیأت رئیسه هیأت تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی‌سازی در پایان گفت: قرار است تا خطوط تلفنی هم برای این دو دفتر درنظر گرفته شود، اما تا آن زمان در مجلس تلفن‌های کمیسیون اقتصادی جوابگوی مردم برای این منظور خواهند بود.

این در حالی است که چندی پیش نیز سیدکاظم دلخوش اباتری، عضو کیمسیون اقتصادی مجلس با دعوت از مردم برای همکاری در این پرونده، تصریح کرد: اگر فردی در سراسر ایران درباره خصوصی سازی‌ها و نحوه واگذاری‌ها اطلاعات و مدارکی در اختیار دارد به دفتر هیئت تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی سازی در کمیسیون اقتصادی مجلس ارسال کند تا مورد بررسی قرار گیرد.

نمایندگان مجلس نسبت به نحوه خصوصی‌سازی‌ها معترض هستندواگذاری ایرلاین 1000 میلیاردی به قیمت 34 میلیارد تومان/ واکنش سازمان هواپیمایی به اقدام خصوصی‌سازیشکایت از سازمان خصوصی‌سازی به قوه قضائیه درباره واگذاری یک ایرلایناعلام آمادگی سازمان خصوصی‌سازی برای شفاف‌سازی در زمینه واگذاری‌ها

انتهای پیام/

R32365/P/S7,77,84/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سازمان خصوصی سازی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی سازمان خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۵۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابراهیم بازیان، سرپرست سازمان خصوصی‌سازی در نامه‌ای به مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، اعلام فروش سهام کنترلی متعلق به دولت در شرکت‌های فرهنگی ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس را اعلام کرد.

در نامه بازیان آمده است:

به استحضار می‌رساند، در اجرای هیات مصوبه هیات محترم واگذاری، بلوک سهام کنترلی شرکت‌های فرهنگی ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس متعلق به دولت (وزارت ورزش و جوانان) در تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳ توسط این سازمان به فروش رسید.

نام شرکت فرهنگی ورزشی استقلال

.............................

درصد سهام واگذار شده ۸۵

............................

قیمت هر سهم (ریال) ۳۰۴۶

.............................

نام خریداران گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس (۵ درصد)

شرکت پتروشیمی پارس (۲۰ درصد)

شرکت پتروشیمی بوعلی سینا (۲۰ درصد)

شرکت پتروشیمی تندگویان (۲۰ درصد)

شرکت پتروشیمی بندرامام (۲۰ درصد)

..............................

نام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس

.............................

درصد سهام واگذارشده ۸۵

.............................

قیمت هر سهم (ریال) ۳۵۸۰

.............................

نام خریداران بانک شهر (۳۰ درصد)

بانک ملت (۲۰ درصد)

بانک تجارت (۲۰ درصد)

بانک صادرات (۵ درصد)

بانک رفاه (۵ درصد)

بانک اقتصاد نوین (۵ درصد)

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • مخالفت با تعطیلی شنبه با استدلال ارتباط با یهودی ها جنبه کج فهمی دارد/ ما عملا سه روز از دنیا عقب هستیم / این لج و لجبازی درست نیست
  • مخالفت با تعطیلی شنبه با استدلال ارتباط با یهودی ها جنبه کج فهمی دارد/ ما عملا سه روز از دنیا عقب هستیم / این لج و لحبازی درست نیست
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران