Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، رانیا احمد امروز در همایش آشنایی با فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تجارت در سوریه که در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، گفت: دولت سوریه برنامه‌ای را برای بازسازی کشور سوریه بعد از جنگ تدوین کرده که در این برنامه همه نهادها، سازمان‌ها، کارشناسان و دانشگاهیان نقش دارند. 

معاون وزیر اقتصاد و تجارت خارجی سوریه افزود: در مرحله اول این برنامه امدادرسانی سپس بهبود و توسعه مطرح است؛ بنابراین در این مرحله وظیفه ما این است که وضعیت موجود را بررسی و چالش‌ها را بشناسیم و برای آینده سوریه پیش‌بینی‌های لازم را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

احمد اظهار داشت: ما به دنبال سرمایه‌گذاری و ترغیب سرمایه‌گذاری در سوریه هستیم و به توسعه متوازن در زمینه اشتغال‌زایی فکر می‌کنیم. 

وی گفت: در مرحله بعد بر اساس برنامه‌ای که داریم به دنبال سرمایه‌گذاری هستیم لذا در این راستا قانون جدید سرمایه‌گذاری را در سوریه تدوین کرده‌ایم تا بر اساس این قانون سرمایه‌های لازم را جذب کنیم.

* چتر واحدی برای سرمایه‌گذاران و سرمایه‌ها ایجاد می‌کنیم

معاون وزیر اقتصاد و تجارت خارجی سوریه گفت: فلسفه ما ایجاد یک چتر واحد برای سرمایه‌‌گذار و سرمایه‌ها در سوریه است و در این زمینه برنامه‌های گمرک، مالیات تدوین شده است و پروژه‌های سرمایه‌گذاری اجرایی شده در سوریه در چارچوب این قانون خواهند بود. 

احمد با تأکید بر اینکه ما باید اهتمام بیشتری به قانون مشارکت که در سال 2016 صادر شد داشته باشیم،‌ گفت: بر اساس این قانون فرصت برای مشارکت سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در سوریه فراهم می‌شود. 

وی افزود: ما به دنبال ایجاد صنایع به جای واردات هستیم و به دنبال تولید و خودکفایی می‌باشیم بنابراین می‌خواهیم تا با بهره‌گیری از نیروی کار خودمان و بخش خصوصی در این زمینه ایفای نقش کنیم. 

معاون وزیر اقتصاد و تجارت خارجی سوریه گفت: بر این اساس دولت درآمدها و نقش‌‌ها را معین کرده و در راستای این برنامه‌ها به دنبال ترغیب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شهرک‌های صنعتی است تا بتوانیم به تولید دست یابیم. 

احمد افزود: لذا ما باید به ایجاد فضای امن سرمایه‌گذاری بیاندیشیم که در قانون سرمایه‌گذاری به آن اشاره شده و همچنین برای ساده‌تر کردن اقدامات اجرایی ثبت شرکت‌ها و سازمان‌های سرمایه‌گذاری در سوریه اهتمام خاصی خواهیم داشت.

* اولویت ما برای جذب سرمایه‌گذاری ایران است

وی بیان داشت: بنابراین در همین جا از شما می‌خواهم تا به عنوان بازرگانان ایرانی برای حضور و سرمایه‌گذاری در سوریه مشارکت داشته باشیم زیرا اولویت ما برای جذب سرمایه‌گذار از بین کشورهای دوست و در رأس آنها جمهوی اسلامی ایران است و این برای ما شعار نیست بلکه اولویت است. 

معاون وزیر اقتصاد و تجارت خارجی سوریه با بیان اینکه هم در زمینه واردات کالا و هم در زمینه سرمایه‌گذاری اولویت برای ما ایران است،‌گفت: ما به دنبال سرمایه‌های سرمایه‌گذاران ایرانی برای بازسازی در سوریه هستیم لذا شرایط را فراهم خواهیم کرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۵۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند

محمدعلی نیکبخت در پایان جلسه هیئت در پاسخ به سؤال مبنی بر کنترل قیمت بازار گوشت و مرغ گفت: «برای تنظیم بازار بسترسازی تولید را دنبال می‌کنیم تا بتوانیم از طریق یکنواختی تولید، نوسانات بازار را از نظر کمی و قیمتی به حداقل برسانیم. عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

به گزارش ایلنا، وزیر کشاورزی با بیان اینکه برخی کار‌های بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالا‌های اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالا‌های اساسی بود و ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت با اشاره به اینکه تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان ۷۰ هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است، یادآورشد: در هیچ میوه فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالا‌ها تامین شده و گرانی برخی کالا‌ها ناشی از کمبود کالا نیست.

وی بیان داشت: وقتی حداکثر سازی تولید اتفاق می‌افتد قطعا بر اساس قانون عرضه و تقاضا، قیمت به تعادل می‌رسد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تک به تک محصولات را رصد می‌کنیم، گفت: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش بینی‌های که صورت می‌گیرد اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم ما بدون هیچ گونه محدودیتی صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

نیکبخت در مورد خرید تضمینی محصولات کشاورزی گفت: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را به سمت صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم در سنوات آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا می‌کنیم، اضافه کرد: صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسئولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد مورد توجه ما است و باید در خدمت تولید کننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: با هماهنگی که با صاحبان صنایع به صورت مرتب انجام می‌شود به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی بروند که محصولات مازاد کشاورزان را بخرند.

نیکبخت افزود: در مورد برخی از محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی سیاست ما بر این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی ورود پیدا نکند تا بازرگانانی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند و یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

دیگر خبرها

  • لیست کالا‌های اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان