Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت از عضویت ۸۰۰ بنگاه صنعتی، معدنی و تجاری در سامانه طرح تاپ (توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار) خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، برات قبادیان با اعلام این خبر افزود: تاکنون در سامانه طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) که یکی از طرح‌های زیربنایی وزارت صنعت در سال ۹۸ است، بیش از ۷۵۰ پروژه تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سال ۹۸ طرح تاپ به صورت پایلوت انجام می‌شود و براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سال ۹۹، این طرح به صورت ملی اجرا می‌شود.

قبادیان توضیح داد: طرح توانمندسازی تولید و اشتغال پایدار شامل عرضه و تقاضا است که بخش عرضه را وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل می‌دهند.

او با اشاره به سرباز تاپ گفت: بخش اختصاص داده شده به سرباز تاپ‌ها اندک است و شاید ۳ تا ۵ درصد را به خود اختصاص داده باشد که پنجره‌های آن در حال باز شدن است.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت ادامه داد: بنگاه‌های صنعتی، معدنی و تجاری مسائل خود را در این سامانه مطرح کردند و ثبت‌نام آنها هنوز ادامه دارد و در کنار آن پنجره‌های مربوط به استاد تاپ و سرباز تاپ باز شده است و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق جستجوی تخصصی مطلع شوند که صنعت، معدن و تجارت چه نیازهای علمی، فناورانه دارد .

او ادامه داد: تا هر کسی در راستای تخصص خود مسائل خود را به عنوان طرح‌های تحقیقاتی اساتید و مسائلی که در راستای حل نیازهای فناورانه است، به عنوان پایان نامه و رساله توسط دانشجویان ارشد و دکترا انتخاب و تبیین شود و به صورت پروپازل یا طرح تحقیقی درآید.

قبادیان افزود: فرق این طرح با طرح‌های قبلی این است که پایان نامه‌ها و رساله‌ها سه ویژگی خاص خواهند داشت که تا به حال نداشته‌اند و آن مساله محور، ماموریت‌گرا و هدفمند بودن آنها است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۸۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی زلفی گل همزمان با برگزاری آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳) در دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی به این جشنواره گفت: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به خاطر داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند. حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سالهای اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی هست که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود.

وی ادامه داد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی به آن بپردازند. رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم افزود: رونق نشریات دانشجویی در سالهای اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، دغدغه مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

وی ادامه داد: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌نماید.

وی افزود: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاوردهای علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مساله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن داشته باشند.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیرها و هییت های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌نمایم.

کد خبر 6099543

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا شرایط کار میدانی را برای دانشجویان مهیا می‌کند
  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • پانزدهمین نشست کارگروه تغییر اقلیم وزارت نفت برگزار شد
  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری