Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری پلدختر با بیان اینکه بعد از گذشت ۴ ماه از سیل لایروبی رودخانه کشکان توسط آب‌منطقه‌ای شروع نشده‌ است، گفت: با وجود قول‌های مسئولان استانی مردم برخی روستاهای پلدختر هم‌چنان مشکل تردد دارند. ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۲ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، علی سیف ظهر امروز در جلسه شورای اداری این شهرستان که در سالن جلسات اداره آموزش‌وپرورش برگزار شد با اشاره به اینکه چند دهنه پل ارتباطی روستاها را مسئولان استانی به مردم قول دادند زودتر اجرایی شوند، اظهار داشت: طبق بازدیدی که ما انجام دادیم هنوز عملیات اجرایی آنها شروع نشده‌است، پل‌های پران‌پرویز، کیان‌آباد، تیمورآباد، زیودار و طاق عباس‌علی پل‌هایی هستند که جزو راه‌های مواصلاتی اصلی بوده و تا راه‌اندازی و نصب نشوند امکان تردد مردم یا اصلاً وجود ندارد و یا به‌سختی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پل ارتباطی روستای پران‌پرویزافزود: سطح آب رودخانه کشکان پایین بوده و یک ماشین ممکن است به‌سختی تردد داشته باشد ولی اگر در اثر بارندگی سطح آب بالا بیاید ارتباط قطع می‌شود و با توجه به اینکه پل شرکت نفت قطع بوده نیاز است که عملیات بازسازی پل انجام بگیرد.

سرپرست فرمانداری پلدختر با بیان اینکه سازه فلزی پل کلات زیودار حدود 2ماه است که به‌حال خود رها شده و نیاز است که با یک دستگاه چرثقیل نصب شود، عنوان کرد: نصب پل کلات زیودار مطالبه مردم منطقه است، مردم روزانه مراجعه می‌کنند و از ما نمی پذیرند که بگوییم مناقصه برگزار نشده یا اعتبار نیست و ما جوابی برای آنها نداریم، استاندار دستور داد منتظر آمدن مناقصه نباشید کار را شروع کنید و هر جا نیاز باشد ما هم کمک می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه مشکلات مردم باید زودتر برطرف شود، نزدیک 2 ماه دیگر بارندگی‌ها شروع می‌شود و تعداد زیادی از پل‌ها یا توسط رسوبات کوهی مسدود هستند و یا دستک‌های آنها توسط آب‌شستگی تخریب‌ شده‌است، بیان کرد: با اولین بارندگی امکان تخریب پل‌ها وجود دارد که ممکن است ارتباط مردم قطع شود.

پروژه‌های راه روستایی لرستان در صورت عدم تامین اعتبار توازن تعطیل می‌شودمسدودی 870 راه روستایی لرستان بر اثر سیل؛ 600 راه استان تخریب شدسیل خسارت جدی به خوسف وارد نکرده است/ آسیب جزئی چند راه روستایی در خراسان جنوبی

سیف گفت: انتظار داشتیم با توجه به مشکلات راه‌های ارتباطی پلدختر مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در جلسه شورای اداری پلدختر حضور پیدا می‌کرد، روز جمعه دعوت‌نامه جلسه برای او ارسال شده و باید 2ساعت وقت برای پلدختر قرار می‌داد.

سرپرست فرمانداری پلدختر با بیان اینکه بعد از چهار ماه سیلاب هنوز لایروبی رودخانه کشکان شروع‌نشده خاطرنشان کرد: شیوع برخی بیماری‌ها مثل سالک و هاری را در سطح این شهرستان داشتیم که با تلاش و همکاری دستگاه‌های اجرایی از انتشار آن جلوگیری به‌عمل آمد.

سیف با بیان اینکه فاضلاب شهر پلدختر در حال ریختن به رودخانه کشکان است که باید تمهیداتی اندیشیده شود تا بتوانیم جلوی انتشار بیماری‌ها را بگیریم، اظهار داشت: انتظار داریم شرکت آب‌منطقه‌ای در اولین فرصت بحث لایروبی رودخانه‌ها را در دستور کار قرار دهد چون هنوز هیچ اتفاقی در حوزه لایروبی انجام نشده‌است، باید زودتر تجهیزات را در بستر رودخانه‌ها مستقر کنند، رسوبات را برداشته و مسیر آب را از خانه‌های مردم دور کنند.

وی با بیان اینکه اداره محیط‌زیست پلدختر تجهیزات ندارد که از مدیران استانی انتظار داریم پلدختر را با نگاه ویژه‌ای ببینند، افزود: مصوبات جلسه شورای اداری باید توسط مدیران اجرایی شود، مدیران شهرستانی باید پاسخگوی مشکلات باشند، مشکلات و مطالبات مردم را پیگیری و تجهیزات را برای این شهرستان جذب کنند.

سرپرست فرمانداری پلدختر در بخشی دیگر از سخنان خود عنوان کرد: در حوزه آتش‌سوزی‌های منابع‌طبیعی که عوامل بیش‌تر آنها انسانی بوده ما مشکل داریم که مدیران باید برای اطفای حریق‌ها همکاری کنند و تمامی دستگاها در زمان وقوع آتش‌سوزی باید در اختیار منابع‌طبیعی برای اطفا قرار بگیرد.

انتهای پیام/ش

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۹۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین

معین الدین سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی در بازدید از مناطق سیل زده جنوب استان  گفت: در ۶ شهرستان حوزه انتخابیه بیش از ۳ هزار کیلومتر راه خاکی و بدون پل و ابنیه فنی وجود دارد که در هر بارندگی راه بیش از ۶۰۰ روستا مسدود می شود. به دلیل حجم بالای ویرانیها و گرفتاری مردم در سیل، به شدت ماشین آلات سنگین نظیر بولدزر، گریدر، لودر، کامیون و سایر ماشین‌آلات راهسازی نیاز است.

معین الدین سعیدی  افزود: اراضی و باغات حاشیه رودخانه‌ها، بندسارها و محصولات کشاورزی به طور کامل از بین رفته است نیاز فوری است تا وزرات راه، بنیاد مسکن، وزارت جهاد کشاورزی و مسوولان سایر استان‌های همجوار سیستان و بلوچستان و همچنین خیران درخواست می شود ماشین آلات مورد نیاز را اعزام و مشکلات را کمتر کنند.

وی گفت: سیل بند و دیوار و دایک‌های حفاظتی در مسیر رودخانه‌های وجود ندارد و مردم بشدت در آبگرفتگی‌ها دچار مشکل شده‌اند. تقاضا داریم تا می‌توانید به این منطقه ماشین آلات منتقل کنید تا بتوانیم برای حل مشکلات مردم گرفتار در سیلاب اقدامی بکنیم این سیل تمام شد ولی در هر بارندگی مشکلات مجددا همینهاست.

وی افزود: در منطقه سواحل مکران مخصوصا در چابهار، کنارک، زراباد، قصرقند، نیکشهر و دشتیاری به دلیل حجم خسارت‌ها باید تعداد زیادی از ماشین آلات سنگین باشد تا بتوان تا حدودی این میزان از خسارت‌ها را جبران کرد.

وی خاطر نشان کرد: من از وزیر کشور، استاندار و تمام مسئولینی که در سیل کنار مردم بودند و در منطقه حضور داشتند تشکر می‌کنم و قدردان حضورشان هستیم اما تنها با این رفت و آمدها مشکلی حل نمی‌شود و باید زیرساخت‌های لازم تامین شود.

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: روستاهای پایین دست سد خیرآباد در نیکشهر، مجموعه روستاهای مجتمع فضل الهی و مجتمع حمیری در قصرقند، بخش مرکزی چابهار، بخش باهوکلات و حوزه بریس جاهایی هستند که بیشترین چالش را در تامین آب دارند. مردم تانکرهای آب را ۲ تا ۳ میلیون تومان خریداری می‌کنند و باید تدبیری اندیشیده شود و عملیات اجرایی فوری انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: حجم خرابی‌های سیل به گونه‌ای است که عزم ملی و اعتبارات ملی می‌خواهد تا بخشی از این چالش‌ها برطرف شود. در کنارک منازلی را دیدیم که هنوز آب ناشی از سیلاب در داخل آن‌ها تخلیه نشده است.

وی افزود: در بخش بیرها و بخش کهیر بسیاری از خانه‌ها تخریب شده‌اند و هنوز آب در داخل آن‌ها وجود دارد. این مسائل را نمی‌شود نادیده گرفت و باید هر چه سریع‌تر مشکلات مردم سیل زده برطرف شود.

سعیدی خاطر نشان کرد: از وزارت راه، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مجموعه بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، خیرین، گروه‌های مردم نهاد درخواست دارم کمکی در حوزه تامین ماشین آلات بکنند تا بتوانیم بخشی از مشکلات زیرساختی را حل کنیم.

وی افزود: من از تمامی خیرین، رسانه‌ها و کسانی که در سیل اخیر و اسفند ماه در کنار مردم بودند تشکر می‌کنم امیدواریم در این شرایط سخت هم ما را در حوزه تامین ماشین آلات یاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم
  • فیلم | طغیان آبشار «آب تاف» در پلدختر
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار