Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@06:28:51 GMT

نظام ارجاع ساختار مناسبی جهت اقتصاد سلامت دایر می کند

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۵۰۳۹۱

نظام ارجاع ساختار مناسبی جهت اقتصاد سلامت دایر می کند

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، محمد رضا ظفرقندی روز یکشنبه در نشست توجیهی تخصصی نظام ارجاع در بیمارستان شهید رجایی، با اشاره به اینکه نظام ارجاع یکی از تکالیف قانونی بوده که در برنامه توسعه کشور مکررا ابلاغ شده است، اظهار داشت: اگر بخواهیم ساختار درستی برای برنامه نظام سلامت کشور داشته باشیم؛ یکی از چهار رکن اصلی آن پیاده سازی نظام ارجاع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کل سازمان نظام پزشکی با تاکید بر اینکه نظام ارجاع باید در هر دو بخش دولتی و خصوصی سازمان دهی شود،  افزود: قسمت عمده ای از خدمات درمانی توسط بخش خصوصی به مردم ارائه می شود و نظام ارجاع باید نقش مهم خود را در این حوزه نشان داده و سازمان دهی شود.
وی ادامه داد: این نشست می تواند تعامل ساختارمند و منظمی را بین سطح اول نظام ارجاع و بخش خصوصی چه در حوزه پزشکی عمومی و چه در حوزه پزشکی متخصصین برقرار کند.
ظفرقندی تصریح کرد: سازمان نظام پزشکی زیرساختهایی را در این زمینه تهیه کرده که از آن جمله می توان به زیرساخت سامانه مطب، امضای الکترونیک، کارت هوشمند و پرونده الکترونیک اشاره کرد که نقش عمده ای را درپیاده سازی نظام ارجاع ایفا می کند و از طرفی برای فرهنگسازی نظام ارجاع پتانسیل بسیار بالایی دارد.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به اینکه نظام ارجاع نیازمند آموزش بوده و باید فرهنگ آن در جامعه پزشکی مورد قبول واقع شود، خاطرنشان کرد: با توجه به تعامل سازمان نظام پزشکی با بخش خصوصی، انجمن های علمی تخصصی، نظام پزشکی های شهرستان ها و استان ها، می تواند این تعامل، فرهنگسازی و آموزش و اجرا را پیاده کند. امیدواریم امروز در جهت این هماهنگی گام مثبتی برداشته و برای اجرای نظام ارجاع برنامه ریزی و اقدامات لازم انجام شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نظام ارجاع در دنیا تجربه شده و بسیاری از کشورهای بزرگ با این نظام حرکت می کنند، گفت: قطعا نظام ارجاع ساختار مندی مناسبی را در جهت اقتصاد سلامت دایر و مسیر روشنی را براساس راهنماهای بالینی طراحی می کند. حرکت بر اساس راهنمای بالینی، بردار مشخصی دارد از جمله آن که هزینه ها کاهش یافته و بر اساس این راهنماها بیمار در سطح یک به پزشک خانواده مراجعه و بر اساس سطح بندی و نیازش به پزشک متخصص ارجاع داده می شود.
ظفر قندی یاد آور شد: اجرای نظام ارجاع از هدررفت وقت یک پزشک متخصص برای بیماری که با او ارتباطی ندارد، جلوگیری کرده و بیمار هم  از دوباره کاری و سردرگمی مصون می ماند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان نظام پزشکی کشور بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۰۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار


به گزارش تابناک به نقل از مهر، امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم تجلیل از بانوان فعال عرصه کار و تولید در هفته کار و کارگر انجام شد. زنان نخستین تربیت کننده جامعه به شمار می‌روند و در دولت سیزدهم برای اولین بار کمیته زنان و خانواده ستاد هفته کار و کارگر تشکیل شده که امسال سومین سال فعالیت این کمیته محسوب می‌شود.

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: فعالیت کارآفرینان که به حوزه اشتغال اهتمام ویژه دارند جای بسی خرسندی دارد. کار، تولید اساساً عزت و اقتدار انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده بانوان در مجموعه کارگری از دیگر موفق‌های دیگری است. دنیا می‌داند در فرهنگ و تمدن اسلامی، زنان از جایگاه والایی برخوردارند. بر اساس آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. خداوند می‌فرماید، ما انسان‌ها را از جنس مرد و زن خلق کردیم و برای شناخت. اما گرامی‌ترین انسان با تقواترین است و یکی از جلوه‌های تقوا، کوشش و تلاش و توسعه اشتغال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بوده که بر اساس آمار از ۱۶ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، بیش از ۳ میلیون نفر بانوان کارگر هستند. همچنین سرآمدترین اساتید دانشگاه، پرستار و معلم از جامعه زنان بوده که جای تقدیر دارد.

مرتضوی با اشاره به شعار سال ادامه داد: جهش تولید با مشارکت و همراهی مردم مساله امسال است. اساساً در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ اقتصاد ایران به ۳ دسته دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. اقتصاد مدیون دست‌های توانمند نیروی انسانی است. بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از ۸۰ درصد اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: جهش تولید یعنی حرکت خارق‌العاده که نیاز به کوشش دارد. ما به عنوان کارگزار نظام باید تلاش کنیم برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی کنیم و موانع تولید رفع شود. اگر می‌خواهیم فرمان رهبری جامه عمل بپوشد باید از دولت شروع شود و ما آمادگی داریم دستان کارگران و کارفرمایان را به گرمی فشاریم.

وزیر کار در پایان عنوان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم است اگر تولید با همراهی مردم باشد بسیاری از مفاسد پاک می‌شود زیرا سرمایه برای بخش خصوصی بوده که افراد با انگیزه بیشتر فعالیت خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند