Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، قاسم اسدیان،رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان همدان در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه مرکز تحقیقات همدان در ۴۰ گرایش تحقیقاتی پژوهش دارد، اظهار کرد: اصلاح و تأمین بذر، آزمایش غلات، حبوبات و گیاه پزشکی از جمله امور پژوهشی در مرکز تحقیقات کشاورزی استان همدان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    وی با بیان اینکه بیش از ۶۰۰ عامل خسارت زا گیاهان را تهدید می کند، تصریح کرد: ۳۶ درصد عوامل خسارت زا به محصولات زراعی خسارت وارد می کند.  اسدیان با اشاره به تحقیقات چغندرقند در مرکز تحقیقات همدان، ادامه داد: در مرکز تحقیقات همدان کل کارهای اصلاح نژادی و‌ معرفی رقم های مقاوم به بیماری و خشکی و علف های هرز به کشاورزان صورت می گیرد.  وی با تأکید بر اینکه بزرگترین میکروپلات چغندرقند در مرکز تحقیقات همدان وجود دارد، بیان کرد: دو رقم چغندرقند دنا و سینا به تازگی توسط مرکز تحقیقات همدان به عنوان دو گونه مقاوم معرفی شده است.  رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان همدان با اشاره به ایجاد هرباریوم گیاهی در مرکز تحقیقات همدان، خاطرنشان کرد: ۹۹ درصد گیاهان استان همدان جمع آوری شده که ۸۰۰۰ نمونه شناسایی شده است.  وی با بیان اینکه ۱۶۵۸ گونه گیاهی در استان همدان وجود دارد که از این تعداد ۳۱۵ گونه دارویی است، یادآور شد: ۲۰۰۰ گونه گیاه دارویی در کل کشور وجود دارد که از این میزان ۳۱۵ گونه در همدان است.  اسدیان با اشاره به فعالیت مرکز گواهی بذر در همدان و با بیان اینکه سالانه ۲۶ هزار تن بذر در استان همدان گواهی می شود، عنوان کرد: در حال حاضر ۳۶ تا ۳۸ درصد از مزارع استان از بذرهای اصلاح شده استفاده می کنند که باید به ۸۰ درصد برسد.  وی با تأکید بر اینکه سالانه ۲۶ هزار تن بذر در مرکز کنترل و گواهی بذر همدان مورد نظارت قرار می گیرد، افزود: همچنین بیش از یک میلیون نهال در استان همدان لیبل می خورد.  وی با اشاره به حفظ ذخایر ژنتیکی گیاهان، تصریح کرد: ۹۰ هزار گونه گیاهی و جانوری در ژرم پلاسم کشور نگهداری می شود که ۵۴۰۸ نمونه مربوط به استان همدان است.  رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان همدان اظهار کرد: تنها مجموعه ای که ژرم پلاسم گیاهی و جانوری دارد، مرکز تحقیقات استان همدان است که ۵۴۰۸ نمونه در این مجموعه نگهداری می شود.  وی با اشاره به اینکه  انتقال یافته ها در مدت ۳ ماه در دوره های مختلف به کشاورزان صورت می گیرد، گفت: تا کنون بیش از ۱۵۰۰ مقاله ملی و بین المللی در مرکز تحقیقات چاپ شده و ۲۷ رقم جدید و ۲۰ اختراع به ثبت رسیده است. 
انتهای پیام/ا   ثبت ۲۰ اختراع در مرکز تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی استان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۲۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!

جدیدترین ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین، چندین نمونه بذر را به زمین آورده است.

به نقل از چاینا دیلی، با بازگشت فضاپیمای سرنشین‌دار «شنژو ۱۷»(Shenzhou-17)، گروه جدیدی از نمونه‌های آزمایشی علمی از ایستگاه فضایی «تیانگونگ»(Tiangong) چین به زمین رسیدند که شامل بذرهایی برای آزمایش‌های پرورش گیاه هستند.

بذرهای علوفه از جمله یونجه و جو که توسط «مؤسسه دامپروری و علوم دارویی لانژو»(LIHPS) زیر نظر «آکادمی علوم کشاورزی چین»(CAAS) ارائه شده ‌بودند، ۱۱ ماه در معرض پرتوهای فضایی در ایستگاه فضایی تیانگونگ قرار گرفتند.

پس از بررسی‌های اولیه در «مرکز فناوری و مهندسی بهره‌برداری از فضا» زیر نظر «آکادمی علوم چین»(CAS)، بذرها برای بررسی‌های تجربی به یک گروه پژوهشی از موسسه دامداری و علوم دارویی لانژو سپرده شدند.

«یانگ هونگشان»(Yang Hongshan) دانشمند ارشد این گروه پژوهشی گفت: پژوهشگران، آزمایش‌های جوانه‌زنی را روی بذرها آغاز کرده‌اند و آزمایش‌های اصلاحی را نیز انجام خواهند داد تا به محصولات جدید با کارآیی بالاتر، کیفیت بهتر و مقاومت بیشتر دست یابند.

وی افزود: انتظار می‌رود که نتایج این پژوهش، روحیه رقابتی چین را در زمینه علم و فناوری کشاورزی به طور قابل توجهی افزایش دهند و از توسعه پایدار کشاورزی در این کشور حمایت کنند.

گروه پژوهشی، سه گونه جدید یونجه و یک گونه جدید جو را از طریق پرورش در فضا با موفقیت کشت کرده‌اند. این گونه‌ها به طور گسترده در روند تولید استفاده شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود