Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی دوره نهم مجلس با اشاره به اقدامات اقتدارگونه نیروهای مسلح در ساقط کردن پهپاد آمریکا و توقیف نفتکش انگلیسی در خلیج فارس گفت: طبق نظرسنجی‌های اخیر رضایت مردم افزایش یافته و اقتصاد بهبود پیدا کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد صالح جوکار عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دوره نهم مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، درباره تاثیر افزایش اقتدار جمهوری اسلامی ایران در فرایندهای داخلی اقتصاد و بهبود روند بازار گفت: دشمن ما امروز تنها زبان زور را می‌فهمد و منطق دشمن منطق زورگویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: در برابر منطق زورگویی دشمنان باید منطق مشابهی از سوی جمهوری اسلامی اتخاذ شود ضمن اینکه گفتمان و مذاکره با چنین دشمنی نتیجه‌بخش نخواهد بود.   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم گفت:‌ دشمنان اگر در جایی حرکتی علیه منافع جمهوری اسلامی کردند باید مشابه آن علیه‌شان اقدام صورت گیرد.   جوکار گفت: وجود اقتدار و عملیات علیه دشمنان به انسان آرامش می‌دهد ضمن اینکه طبق نظرسنجی‌های صورت گرفته از سوی برخی نهادها و ارگان‌ها مشخص شده است بعد از ساقط کردن پهپاد متجاوز آمریکایی و همچنین توقیف نفتکش قانون گریز انگلیسی رضایتمندی در مردم افزایش پیدا کرده است و مردم نشاط و سرور بیشتری پیدا کرده‌اند.   وی افزود: بعد از اقدامات اخیر نیروهای مسلح علیه آمریکا و انگلیس جامعه دچار غرور خاصی شده است که ناشی از عملکردی است که نظام جمهوری اسلامی در قبال بیگانگان اتخاذ کرده است.   عضو کمیسیون امنیت ملی دوره نهم مجلس  تصریح کرد:‌ وقتی مردم عزیز ایران اسلامی که با انگیزه و با شور و نشاط انقلابی بنا دارند تا خودشان را به عرصه دنیا نشان دهند و وقتی فضا در حالتی باشد که به دنبال ایجاد فضای ناامیدی در بین ملت هستند که متاسفانه توسط کارگزاران این عطر در جامعه پیچیده می‌شود مردم به دنبال آن هستند که دارایی خود را حفظ کنند.   جوکار گفت:‌ در دوران دفاع مقدس شعار جنگ جنگ تا پیروزی از سوی مردم سر داده می‌شد زیرا فضای جامعه فضای ایستادگی بود.   وی گفت: متاسفانه در سایه این تفکر که غرب برای ایران اقتصاد و معیشت و رفاه ایجاد کند در جامعه دل مردگی ایجاد کرد و ثباتی هم در جامعه حکمفرما نبود و قیمت‌ها هر روز نوسان داشت. ولی با چند حرکت اخیر علیه دشمنان مردم کشورمان احساس غرور کرده و اوضاع اقتصادی ارز ثبات و بهبود پیدا کرده و علائم ارتقاء‌ معیشت را مشاهده می‌کنیم.   عضو کمیسیون امنیت ملی دوره نهم مجلس  گفت:‌ در طول سال‌های گذشته درگیر نوسانات اقتصادی و معیشتی زیادی بودیم. که متاسفانه کارگزاران دنبال مذاکره با دشمن بودند و ما مرتب عقب نشینی می‌کردیم و بیگانگان هم به دنبال امتیازگیری از جمهوری اسلامی بودند که بخش عمده‌ای هم از آن محقق شد. که در بحث هسته‌ای شاهد چنین رویه‌ای بودیم.   جوکار افزود: عقب نشینی در برابر دشمنان تاثیر مستقیم و ناامید کننده‌ای در جامعه دارد و مردم آن رانمی‌پسندند چرا که مردم انقلابی ایرانی اسلامی به دنبال ایستادگی مقتدرانه در برابر بیگانگان هستند ضمن اینکه در برابر کشورهای دوست هم باید به گونه‌ای عمل کنیم که آنها را همراه خود کنیم و نباید به آنها احساس شراکت و رفاقت دست دهد.   وی گفت: نباید جایگاه دوست و دشمن در عرصه سیاست خارجی تغییر کند و اگر این کار را انجام دادیم موجبات بروز ناامیدی و سرشکستگی در جامعه تزریق فساد به کشور فراهم آورده‌ایم.   به گزارش خبرگزاری فارس، مخاطبان گرامی با ثبت سوژه‌ای در بخش «فارس من» با عنوان «باید اقتدارمان را به رخ جهانیان بکشانیم» خواستار پیگیری این موضوع شدند.    انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۳۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر آشتیانی: راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا،  امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح به مناسبت ۱۰ اردیبهشت «روز ملی خلیج فارس» پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

دهم اردیبهشت‌ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه ازخودگذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیرو‌های متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است؛ تمدنی که بر شالوده فرهنگ هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین اسناد حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است، بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان‌شناسی و مردم‌شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است.  در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری شش هزار ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن‌ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی و زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تأکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ یاد کرده‌اند.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متأثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متأثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان‌خواران و دست‌نشاندگان آنها بر این منطقه متمرکز شده بود، شاهد مجاهدت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیرو‌های مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

ایران بزرگترین و مهم‌ترین کشوری به شمار می‌رود که همواره نقش مهمی را در تعاملات مناسبات منطقه و فرامنطقه‌ای به خصوص در منطقه خلیج فارس بر عهده داشته و اکنون نیز دارای جایگاه ویژه‌ای در منطقه غرب آسیا به ویژه در حوزه خلیج فارس است؛ بنابراین خلیج فارس در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی اهمیت وافری برای ایران دارد و تصمیمات راهبردی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره با در نظر گرفتن جایگاه این منطقه اتخاذ و تدوین می‌شود که در این میان راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دنیا از توان نظامی ایران متحیر شده است
  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • امیر آشتیانی: راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است
  • راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • پاسداران خود را در راه امنیت مردم فدا می‌کنند
  • نیروهای امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند
  • استقرار تیپ مستقل ارتش در ایلام از مطالبات دیرینه مردم است