Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

کارآگاهان در نخستین گام خانواده امیر را شناسایی و به اداره آگاهی احضار کردند. همسر وی به مأموران گفت: شوهرم معتاد بود گاهی اوقات از خانه بیرون می‌رفت و چند روزی نمی‌آمد. این بار نیز وقتی از او خبری نشد چندان نگران نشدم و فکر کردم مانند دفعه‌های قبل بر می‌گردد.

در حالی که کارآگاهان به حرف‌های این زن مشکوک شده بودند تحقیقات از وی را ادامه داده و سرانجام چند روز بعد و در بازجویی‌های تخصصی زن جوان لب به اعتراف گشود و گفت: من از امیر دو فرزند داشتم و نمی‌توانستم از او جدا شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر اعتیاد بسیار شدیدی داشت و مدام در کمپ ترک اعتیاد بستری می‌شد .

کمی که حالش بهتر می‌شد به خانه بر می‌گشت اما به محض اینکه برمی‌گشت دوباره مواد می‌کشید و زندگی را برایمان جهنم می‌کرد. کتکم می‌زد و اذیت می‌کرد. تلاشم برای ترک اعتیاد شوهرم به‌جایی نرسید حتی نمی‌توانستم دیگر با او حرف بزنم. اعضای خانواده‌اش هم این موضوع را می‌دانستند و کاری از دست‌شان برنمی‌آمد. تا اینکه چند روز قبل از حادثه دوباره امیر هرچه پول داشتیم را خرج خرید مواد کرد و حالت‌های روانی‌اش دوباره شروع شد. موضوع را به پسرخاله شوهرم گفتم. از آنجایی که همه اعضای خانواده امیر می‌دانستند من چه قدر سختی می‌کشم وقتی به پسرخاله‌اش گفتم دارو می‌خواهم که امیر را بکشم با من همکاری کرد او مقدار زیادی داروی خواب آور برایم خرید. شب آن را در آبمیوه حل کردم و به شوهرم دادم .داروها زیاد بودند اما اعتیاد شوهرم آنقدر شدید بود که هیچ دارویی به او اثر نمی‌کرد. فقط کمی خواب آلوده شد و بعد هم خوابید به خسرو پسرخاله شوهرم زنگ زدم و گفتم داروها اثر نکرده‌است. وقتی به خانه‌ام آمد از من یک جوراب زنانه گرفت دور گردن او انداخت و شوهرم را خفه کرد بعد به کمک هم جسد را داخل ماشین

گذاشتیم و به‌سمت جوی آب پاکدشت بردیم و در آب انداختیم.

بازداشت پسرخاله

با توجه به گفته‌های این زن، خسرو هم بازداشت شد او گفت: از اینکه می‌دیدم امیر با زن و بچه‌اش چه می‌کند خیلی ناراحت می‌شدم او مدام زنش را کتک می‌زد هرچه پول داشت خرج مواد می‌کرد. زنش کار می‌کرد تا خرجی دو بچه‌اش را بدهد من همیشه دلم برای آنها می‌سوخت و سعی می‌کردم کمکشان کنم. چندین بار خودم با امیر صحبت و او را در کمپ بستری کردم اما از کمپ فرار می‌کرد و همه را عاصی کرده‌ بود.
او درباره قتل گفت: ریحانه گاهی وقتی کار داشت با من تماس می‌گرفت آن شب با من تماس گرفت و گفت همه داروها را به امیر داده‌ است و او هنوز زنده‌ است آنجا بود که متوجه شدم منظورش این بوده که شوهرش را بکشد. وقتی به خانه ریحانه رفتم امیر هنوز زنده بود. برای اینکه مشخص نشود که داروها را من خریده‌ام و همه چیز لو نرود مجبور به همکاری با ریحانه شدم و امیر را به قتل رساندم. تصمیم داشتیم بگوییم او طبق معمول به خاطر مواد بیرون رفته و برنگشته‌ است.

وی گفت: من از کاری که کردم پشیمان هستم و قصدم هم اصلاً این نبود که پسرخاله‌ام را بکشم.

درخواست قصاص

بعد از گفته‌های متهم و صدور کیفرخواست پرونده برای رسیدگی به شعبه 4 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده‌ شد و خسرو به اتهام مباشرت در قتل و ریحانه به اتهام معاونت در قتل محاکمه شدند.
این در حالی بود که اولیای‌ دم مقتول از طرف خود و فرزندان صغیر مقتول درخواست قصاص کردند. سپس دو متهم در جایگاه قرار گرفته و دفاعیات خود را مطرح کردند.

با پایان جلسه قضات برای تصمیم‌گیری در این خصوص وارد شور شدند.

منبع: روزنامه ایران

منبع: آفتاب

کلیدواژه: معتاد قصاص جنایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۴۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزکردستان،معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با انتقاد از عملکرد کمپ های ماده 16 استان و چرخه مالی معیوب آنها از اداره کل بهزیستی استان خواست تا نظارتهای بیشتری بر فعالیت این کمپ ها اعمال شود.

رمضانی غربالگری در کمپ ماده ۱۶ سنندج را ضعیف ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه با جدیت ورود کند تا شاهد انتقال بیماری بین معتادان متجاهر نباشیم.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هم یکی از دغدغه‌ها در بحث مبارزه با مواد مخدر را کودکان بدسرپرست یا بی سرپرست دانست و گفت: این قشر از جامعه به شدت در معرض آسیب هستند و باید اقدامات پیشگیرانه در این زمینه صورت گیرد.

جباری در ادامه تاکید کرد: برخی کمپ‌های ترک اعتیاد از لحاظ مصالح بکار گرفته در ساخت آن، استاندارد نیستند که باید برای اصلاح آن اقدام شود.

در این جلسه عسکری فرماندار سنندج هم با اشاره به راه اندازی سامانه سرا در سنندج در سال گذشته گفت: پارسال 75 نفر سال گذشته بعد از ترخیص از کمپ ماده 16 در سامانه سرا مستقر شدند.

دارابی جانشین فرمانده انتظامی کردستان نیز عنوان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 276 معتاد متجاهر در استان جمع آوری و تحویل کمپ‌های ترک اعتیاد شدند که 22 نفر آنان سابقه سرقت داشتند.

محمد پناه دبیر شورای هماهنمگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این جلسه با بیان اینکه کردستان در صدر استانهای کشور درحوزه مقابله و پیشگیری از مواد مخدر کشور است گفت : سازمان های مردم نهاد ظرفیت خوبی برای اطلاع رسانی و پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر می باشند.

دیگر خبرها

  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • نجات جوان اهل گرمی اردبیل از چوبه دار
  • حکم قصاص قاتل وکیل شاهرودی تایید شد
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران
  • حکم قصاص قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور تایید شد
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان
  • خوک خاکی؛ پسرخاله مورچه خوار (فیلم)
  • فرمانده‌ای که پسرخاله صدام را اسیر کرده بود