Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدور انقلاب و مبارزه با استکبار و استعمار، به عنوان بدترین نوع بردگی و جنایت علیه حقوق و کرامت انسانی، شاه بیت حرکت و تفکر انقلابی امام خمینی (ره) در شکستن هیمنه پوشالی قدرت‌های سلطه گر و روحیه بخشی و هویت بخشی به همه قربانیان استعمارزده در سراسر جهان بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، نزدیک به دو دهه از تصویب بیانیه «حقوق بشر در اسلام» توسط سازمان کنفرانس اسلامی در سال ۷۳ می گذرد؛ پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری و تحت زعامت امام خمینی (ره) در بهمن ۵۷ منادی و فریادگر آزادی، استقلال و توجه به حریت، شرافت، کرامت و حقوق بشر اسلامی و انسانی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدور انقلاب و مبارزه با استکبار و استعمار به عنوان بدترین نوع بردگی و جنایت علیه حقوق و کرامت انسانی، «شاه بیت حرکت و تفکر انقلابی امام خمینی (ره)» در شکستن هیمنه پوشالی قدرت های سلطه گر و روحیه بخشی و هویت بخشی به همه قربانیان استعمارزده در سراسر جهان بود.

۱۴ مرداد در تقویم رسمی کشور، روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی نامگذاری شد و این مولفه مهم با همراهی و همفکری اندیشمندان، سیاستمداران و قلم به دستان متعهد مسلمان و آزادی خواه، حرکتی مبارک و پرثمر برای جهان تشنه حقیقت و خسته از ظلمت و بشریت شد.

حق الله، حق الناس و حق النفس تاکید شده در تعالیم و آموزه های دینی، منتهی به امنیت و آرامش و آسایش و تامین جامع حقوق انسان ها خواهد شد که در فرهنگ سکولار غربی پی ریزی شده بر مادیگرایی و سودجویی دیوانه وار مدعیان حقوق بشر و تفکر امانیزم هیچ جایگاه، اهمیت و رسمیتی ندارد.

به خدمت گرفتن ماشین علم و تکنولوژی منهای معنویت، تولید روزافزون، مصرف گرایی بی رویه و مسابقه در به بردگی گرفتن انسان ها و چپاول ثروت ها و منابع سایر کشورها، وسایل و اسماء مختلفی را برای گول زدن و فریب افکار عمومی ایجاد می کند و خروارها بیانیه حقوق بشری را از طرف غربی ها بر قلم می آورد که فرسنگ ها با واقعیت ها فاصله دارد.

امروزه دموکراسی و حقوق بشر در لسان مستکبران عالم مشت آهنینی است بر فرق ملت ها و کشورهایی که می خواهند حداقل حقوق بشر در حق حیات و حق تعیین سرنوشت خود را داشته باشند.

هر روز فریادهای کودکان زیرخروارها خاک و آوار در غزه و یمن و گرسنگی و فقر و احتیاج حیاتی در این کشورها و فلسطین و سوریه و کشورهای گرفتار جنگ آفریقایی و فروش میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات جنگی به سلاطین حق گریز و جلاد عربی، اشک تاسف بر چشمان انسانیت جاری می کند و سیاست های یک بام و دو هوای کشورهای بالانشین در سازمان کنفرانس اسلامی و سکوت معنادار رسانه های اسلامی و در غلاف شدن قلم ها را به سخره و تعجب می گیرد.

دین مبین اسلام پیوند و اتصال حقیقی و واقعی با حق و حقیقت دارد و به فرموده امام (ره) تا یک اتکای معنوی نباشد بشر اصلاح شدنی نیست و نمی تواند حقوق خود را احصاء و اعاده کند.

بازگشت به اسلام و تعالیم وحیانی دین، احیای نقش تمدنی و تاریخی اسلامی در تکامل اسلام و تعامل با انسان ها، مبارزه با زور و زر و تزویر، تبدیل حقوق بشر اسلامی به یک مطالبه جهانی، خارج شدن کشور های اسلامی از فشلی و انفعال و بی عملی، فعال شدن رسانه های اسلامی  و فعالان رسانه ای مدافع حقوق بشر، می تواند وضعیت نابسامان و آشفته سیاست های دوگانه و یا چندگانه حقوق بشر غربی را در افکار عمومی رسوا و طعم شیرین حقیقت را در کام مستضعفان عالم شیرین کند.

و در این گرامیداشت روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی و در این بین و در دوران پساترامپ و در حالی که حق مسلم کشور در برخورداری و بهره مندی از طعم توافق برجام تضییع شد، دستگاه دیپلماسی و مسئولان کشور می بایست فعالانه با تمرکز بر ارزش های انقلابی و اسلامی در مسیر احقاق حقوق حقه کشور و سایر ملل مظلوم با اقتدار فریاد حق خواهی و حق جویی را به گوش جهانیان برساند.

و تنها راه و مسیر و صراط مستقیم برای این منظور برای همه حق خواهان و حقیقت طلبان، راه امام روح الله و تبعیت از فرامین مدبرانه رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در ریلی است که در بهمن ۵۷ با اسلام ناب محمدی مسیرگزاری و بنا شد.

قاسم یعقوبی والا

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۴۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مطهری امام
  • اجرای ۳۵۰ برنامه توسط آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است