Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ در حاشیه آئین کلنگ زنی و ساخت آموزشگاه 9 کلاسه ازنا محمدرضا حیدری مدیرکلنوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اظهار کرد: این پروژه سی و دومین مدرسه‌ای است که پس از سیل توسط خیرین ساخته می‌شود؛ همچنین 27 مدرسه در قالب 202 کلاس درس هم پس از سیل توسط خیرین در دست تعمیر قرارگرفته‌ است.

وی بیشترین خسارت ناشی از سیل را متوجه پل‌دختر معمولان دانست و افزود: در سیل اخیر 423 فضای آموزشی دچار آسیب شدند که از این تعداد 113 مدرسه نیازمند تخریب و بازسازی و 310 فضای آموزشی نیازمند تعمیرات اساسی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری خاطرنشان کرد: با مساعدت خیرین مدرسه‌ساز، کار ساخت 57 پروژه آغازشده است و با فعال شدن پروژه‌های نوسازی مدارس، بیش از 65 میلیارد تومان از اعتبارات عمرانی برای این حوزه جذب شد که در نوع خود رکورد محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: اعتبار موردنیاز برای ساخت این آموزشگاه در شهرستان ازنا بالغ‌بر 40 میلیارد ریال است که به‌طور کامل توسط خیرین پرداخت می‌شود.

شایان‌ذکر است؛ این واحد آموزشی با 9 کلاس درس، 3 کارگاه، یک آزمایشگاه، کتابخانه و سالن چندمنظوره با زیربنای آموزشی 1500 متر در زمینی به مساحت 6 هزار مترمربع احداث خواهد شد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیل مدرسه استان برنا مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۵۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است

به گزارش خبرنگار مهر؛ مصطفی سلیمی مفرد عصر یکشنبه در بازدید از طرح‌های آبیاری قطره‌ای نخیلات آب‌پخش اظهار داشت: طرح تحول نخیلات و اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند یک اجماع استانی برای تأمین اعتبار پروژه و همکاری دستگاه‌های اجرایی مختلف از جمله اداره آب منطقه‌ای و سازمان جهاد کشاورزی به منظور اجرای با کیفیت آن است.

وی در خصوص نحوه تأمین اعتبار این طرح اظهار کرد: در حال حاضر طرح تحول نخیلات و اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش دارای اعتبار ملی است اما در سال گذشته تنها ۵۰ درصد اعتبار آن (حدود ۶۰ میلیارد تومان) تأمین شده و همین موضوع منجر به کند بودن روند پیشرفت پروژه شده است.

سرپرست بخشداری آب‌پخش در پایان خاطر نشان کرد: اجرای سریع و باکیفیت این پروژه نیاز به همدلی و هماهنگی بین همه مسئولان استان بوشهر دارد و در کنار اعتبار ملی، اعتبار استانی نیز باید برای آن در نظر گرفته شود.

کد خبر 6091528

دیگر خبرها

  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است