Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@21:42:09 GMT

هشدار جدی متخصص زنان به خانم‌ها

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۶۵۵۳۰

طاهره افتخار، متخصص زنان و زایمان اظهار کرد: اندومتریوز نوعی بیماری است که ممکن است درهر جایی از حفره لگنی وجود داشته و فعالیت کنند. یکی از نشانه های بارز این نوع بیماری، درد در ناحیه لگن است.

​اخبار اجتماعی -او گفت: بیماری های دیگری هستند که می توانند موجب بروز اندومتریوز شوند، همانند بیماری های عفونت لگن ،کیست تخمدان و سندرم روده تحریک پذیراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص زنان و زایمان درباره علائم بیماری اندومتریوز بیان کرد: درد شدید قاعدگی که حتی با مسکن های ساده هم رفع نمی شود، عادت ماهانه های طولانی همراه با خونریزی شدید از جمله نشانه های این نوع بیماری است که گاهی ممکن است ناراحتی های روده ای و ادراری که به همراه اسهال، یبوست و نفخ  است نیز همراه با آن رخ دهد.

او درباره علل شایع این نوع بیماری افزود: یکی از شایع ترین علل اندومتریوز قاعدگی عقب گرد است. در این نوع قاعدگی، خون قاعدگی شامل سلول های اندومتر است که به جای آنکه از بدن خارج شوند، از طریق لوله های رحمی وارد حفره لگنی می شوند. این سلول های اندومتر به دیواره لگن می چسبند و در آنجا رشد خواهند کرد و موجب خونریزی شدید  در طول این دوره می شوند.

متخصص زنان بیان کرد: اندومتریوز ۳۰ درصد از موارد ناباروری را در برمی‌گیرد اما همه زنان مبتلا به اندومتریوز مشکل بارداری ندارند و حتی  ممکن است علائم آن را تشدید کند.

او گفت: بعضی از راه‌های تأثیرگذار اندومتریوز بر باروری همانند اندومتریوز زخمی، چسبندگی یا کیست وجود دارد که در اطراف تخمدان به وجود می‌آیند و مانع ورود تخمک به لوله رحمی می‌شود. اندومتریوز گاهی در لوله‌های رحمی شکل می‌گیرد و مسیر داخل لوله‌ها را مسدود کرده  و مانع تماس تخمک و اسپرم خواهد شد. البته هنوز دلیل اندومتریوز هنوز مشخص نشده است اما بعضی از پزشکان معتقدند که مشکل از  سیستم ایمنی بدن است.

این متخصص زنان تصریح کرد: به ندرت اندومتریوز در قسمت های خارجی از لگن مثل قفسه سینه، مغز و اندامها رخ می دهد. برای تشخیص معاینه بالینی صورت می‌گیرد. در این هنگام تخمدان‌ها در ناحیه کف لگن دیده می شود. هیچ  تست آزمایشگاهی و تصویربرداری برای تشخیص قطعی این بیماری وجود ندارد اما سونوگرافی ممکن است کیست های تخمدان را  نشان دهد.

افتخار درباره درمان این بیماری توضیح داد: دوش آب گرم و پدهای گرماده، عضلات لگن را آرام و شل می‌کند و از گرفتگی و درد می کاهد. داروهای غیراستروئیدی و غیرالتهابی مانع بروز درد اندومتریوز می‌شوند البته افراد باید به طور مرتب ورزش کنند.

وی در  پایان گفت: بیمارانی که برای درمان بیشتر از  طب سوزنی استفاده می کنند؛ اثر مطلوبی را دریافت نخواهند کرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: زایمان یبوست کیست رشد زایمان زنان سیستم ایمنی بدن مغز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۵۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص تغذیه گفت: مصرف برخی خوراکی‌ها می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

دکتر یحیی پاسدار با بیان اینکه مطالعات متعدد در تمام دنیا نشان داده که مصرف برخی خوراکی‌ها می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را تشدید کند، افزود: از جمله این خوراکی‌ها، غذاهای سرخ کردنی است، زیرا در دمای بالا روغن ها سبب تولید یک نوع ماده اسیدی می شوند که احتمال ابتلا به سرطان را تشدید می کند.

وی گفت: باقی مانده سموم در میوه‌ها و یا مصرف سبزیجاتی که در محیط‌های آلوده پرورش داده شده‌اند نیز سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان خواهد شد.

این متخصص تغذیه مصرف ماهی یا دیگر فرآورده‌های دریایی که در آب های آلوده و یا آب هایی که فاضلاب کارخانجات وارد آن می شود، پرورش یافته‌اند را نیز در افزایش احتمال ابتلا به سرطان موثر دانست.

پاسدار با بیان اینکه توصیه می شود از مصرف خوراکی هایی که ریسک بیماری و عوامل سرطان‌زا را افزایش می دهند پرهیز شود، گفت: در مقابل پیشنهاد می شود از مواد غذایی ضدسرطان همچون سبزیجات سالم و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین«سی» استفاده شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهت پزشکان داوطلب غزه از شدت جراحات در بیمارستان‌ها
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • تعرض مرد رمال به زنان به بهانه بخت گشایی
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟
  • ببینید | حرف‌های این متخصص را بشنوید تا دیگر ته‌دیگ نخورید!
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • در چه سنی میزان باروری زنان به انتها می‌رسد؟