Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-01@06:22:46 GMT

پیشگیری از اعتیاد، نیاز به همت همگانی دارد

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۶۹۱۷۵

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، سومین جلسه کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد به ریاست مریم بیدخام مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری در سالن جلسات معاونت سیاسی امنیتی استانداری قزوین برگزار شد.

مریم بیدخام در این جلسه ضمن تبریک هفته خبرگار بیان کرد: رسانه ها بازوی توانمند اطلاع رسانی در جامعه هستند که می توانند موجبات امیدآفرینی در جامعه را فراهم نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بحث اعتیاد مربوط به دستگاه خاصی نیست بلکه همه دستگاهها و سازمانهای مردم نهاد باید در راستای پیشگیری از آن تلاش نمایند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری قزوین اظهار کرد: از آنجا که مواد مخدر در حال تبدیل از سنتی به صنعتی می باشد، این نیاز وجود دارد آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به خانواده ها با جدیت بیشتری انجام شود.

بیدخام عنوان کرد: خانواه ها بهترین الگو برای فرزندان هستند. خانواده بستر مناسبی برای پرورش نسلی سالم است که بتواند جامعه را در تمام حوزه ها مدیریت نماید.

وی بااشاره به نقش سازمانه های مردم نهاد در پیشگیری از اعتیاد افزود: سازمان های مردم نهاد در محلات بسیار تاثیرگذار می باشند. اما برنامه های این سازمان ها باید مستمرا در طول سال انجام شود. باید از ظرفیت خیرین در بحث پیشگیری و بهبودیافتگان استفاده شود چه بسا که اگر بهبود یافتگان پس از بهبودی مورد حمایت خانواده و جامعه نباشند بستر برای بازگشت آنها به اعتیاد ادادمه دارد وخیرین می توانند نقش بسزایی در این امر داشته باشند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری قزوین اضافه کرد: نمی توان آسیبهای اجتماع موجود را نادیده گرفت چرا که نادیده گرفتن تبعات آسیبها در واقع پاک کردن مساله بوده و موجب می شود این فعالیت ها زیرزمینی انجام شود.

بیدخام بااشاره به اینکه پنجاه NGO در حوزه آسیبهای اجتماعی فعال هستند تصریح کرد: ۲۵ تفاهم نامه با این NGO ها منعقد شده که در مناطق حاشیه شهر برنامه های مختلف در زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را اجرا می کنند.

وی گفت: با توجه به روز سازمانهای مردم نهاد، همایش سمن ها و در کنار آن نمایشگاهی برای حضور سمن ها برگزار خواهد شد که سمن ها بتوانند خود را معرفی کنند چرا که سمن ها خیرخواهانی هستند که بدون چشم داشتی در حال فعالیت می باشند و با این نمایشگاه ها می توان این سمن ها را شناخت و از ظرفیت آآنها استفاده کرد.

بیدخام افزود: هدف از برگزاری این نمایشگاه ها این است تا هر چه در حوزه اعتیاد اتفاق افتاده بیان کرده و بتوانیم جذب اعتبار کنیم و از زحمات افرادی که در حوزه آسیبهای اجتماعی فعال هستند تقدیر شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۹۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان در یک سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا باوی با اشاره به روز ایمنی و حمل و نقل، اظهار داشت: در سال‌های اخیر اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام شده است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

 وی با بیان اینکه در استان خوزستان 19 نقطه حادثه‌خیز توسط پلیس راهور کشور و وزارت راه و شهرسازی احصا و به استان خوزستان نیز ابلاغ شد، افزود: در سال 1402 تعداد 9 نقطه که در تعهد اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بود، رفع شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان گفت: منطقه غره در محور رامهرمز - بهبهان، شهرک دانش در محور اندیمشک - شوش، شهرک مدنی در محور ماهشهر - هندیجان، تقاطع ظلم‌آباد در محور گتوند - لالی، کیلومتر 20 محور خرمشهر - اهواز، قلعه چنعان محور کمربندی - صنایع فولاد، تدین در محور ملاثانی- اهواز، کارخانه قند محور شوش- دزفول و خارستان در محور بهبهان - رامهرمز، نقاطی است که رفع نقص آن‌ها انجام و ایمن‌سازی شده است. در معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان، جلسات متعددی برگزار و مصوبات از دستگاه‌های مسئول با توجه به تکالیف و امور محوله، پیگیری می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی صحیح بین مردم و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات این معاونت در سال گذشته تهیه محتوای پیشگیرانه و انتشار از طریق رسانه‌های جمعی و ارسال پیامک به رانندگان پر خطر بوده است.

باوی افزود: مواردی همچون نصب و به روزرسانی سامانه‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات جاده‌ای (درون و برون شهری)، رصد آخرین وضعیت دوربین‌های هوشمند در استان خوزستان و نصب سامانه‌های نظارتی جهت اعمال نظارت بر نقاط حادثه خیز، می‌تواند در کاهش تلفات جانی و خسارت های مالی موثر باشد و باید در سال جاری نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است