Web Analytics Made Easy - Statcounter

فراهم ساختن زمینه ازدواج آسان با وجود مشکلات اقتصادی در جامعه امروز امری ضروری بوده و در این راستا خانواده و دولت باید از جوان حمایت کنند و با ترویج فرهنگ ازدواج آسان و پیروی از سبک زندگی بزرگان دین باید جلوی رواج آسیب های اجتماعی گرفته شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، ازدواج سنتی حسنه و ارزشمند بوده و لازمه ازدواج به موقع لازمه، توجه خانواده ها به جوانان و امر ازدواج، فراهم کردن زمینه ازدواج آسان و پیروی از سیره بزرگان دین و ائمه اطهار(ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ازدواج به موقع جوان، در کاهش آسیب های اجتماعی مؤثر بوده و ایجاد تعهد و ارتقای اخلاق و معنویت در جامعه نقش آفرین است، امروزه شاهد هستیم که دشمنان نظام جمهوری اسلامی با ابزارهای مختلف در صدد به گمراهی کشاندن جوانان و رواج بی بند و باری وافزایش آسیب های اجتماعی در جامعه هستند و یکی از این عوامل بالا رفتن سن ازدواج جوان، اعتیاد جوان و عدم تعهد نسبت به خانواده و افزایش مفاسد اخلاقی و اجتماعی است.

 

فرهنگ سازی امری مهم برای پرداختن به مسأله ازدواج جوانان است و در این راستا باید آثارو برکات ازدواج به موقع و آسان در جامعه تبیین و به عوامل و نتایج ازدواج دیرهنگام که در جامعه آثار مخربی بر جای می گذارد، پرداخته شود.

 

منظور از رواج ازدواج آسان، عجله کردن در اصل ازدواج نیست، بلکه باید مراسم و تشریفات ازدواج آسان گرفته شود، توقع خانواده ها و جوانان پایین بیاید و مسئولان نیز برای رواج ازدواج آسان از نسل جوان حمایت کنند، به این منظور که زمینه اشتغال و مسکن جوان که امروزه معضلی بزرگ در جامعه و پیش روی نسل جوان است؛ فراهم شود.

 

جوانان در ازدواج باید انتخاب درست داشته باشند چراکه این مهم در تحکیم پایه زندگی نقش افرین است، ازدواج باید بر مبنای شناخت اولیه و هم سطح بودن خانواده ها شکل بگیرد تا جلوی مشکلات و آسیب های پس از تشکیل خانواده گرفته شود.

 

تأخیر در ازدواج جوانان زمینه ساز افزایش آسیب های اجتماعی در جامعه است، خانواده نباید از حمایت جوان غافل شود، باید از سطح توقعات و هزینه های بالای مراسم ازدواج کاسته شود و با این امر در فرهنگ سازی ازدواج آسان بین خانواده ها و جامعه ایفای نقش شود.

 

ضرورت ورود خیران به امر ازدواج جوانان

 

ورود خیران در زمینه ازدواج جوانان امری مهم و ضروری برای ترویج ازدواج آسان است، باید با استفاده از ظرفیت های فرهنگی و تبلیغی خیران به فعالیت در حوزه ازدواج جوانان تشویق کرد، چراکه در سایه حضور خیران بسیاری از مشکلات ازدواج جوانان حل می شود و در نتیجه سبب کاهش

آسیب های اجتماعی می شود.

 

جوانان افزون بر الگو گیری از سیره حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) در تشکیل خانواده، باید در رفتار با یکدیگر و تربیت فرزند نیز از این بزرگان الگو بگیرند، زن نقش کلیدی در آرامش و استحاک بنیان خانواده دارد و زنان جامعه اسلامی برای ایفای نقش مهم خود در کانون خانواده باید

از حضرت فاطمه(س) الگو بگیرند.

 

خداوند در آیه ی 21 سوره ی روم، به اصل وجود عشق و احساس محبت متقابل بین زن و شوهر اشاره فرمودند: «از نشانه های خداوند این است که از نوع خودتان، همسرانی برای شما آفرید تا در کنار آنان آرامش یابید و میانتان دوستی و رحمت نهاد.»

 

وجود آرامش و رابطه محبت آمیز بین زن و مرد یکی از اهداف مهم ازدواج است و زن و مرد در این زمینه رسالت خطیری بر دوش دارند، در زندگی مشترک فاطمه(س) با علی(ع) عبارات و کلمات محبت آمیز بسیار است و زندگی این بزرگان برای زوجین بهترین الگو است.

 

 

پایان پیام/666

منبع: شبستان

کلیدواژه: ازدواج ازدواج جوانان ازدواج آسان کانون های مساجد نماز جمعه خبرگزاری شبستان کانون های فرهنگی هنری مساجد روزنامه ها شهادت امام جواد ع ترویج فرهنگ ازدواج آسان سالروز ازدواج حضرت علی ع و حضرت فاطمه س ازدواج آسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۹۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، ماموستا "رسول احمدسیوچ" امام جمعه موقت شهربانه در خطبه های عبادی سیاسی جمعه این هفته در جمع نمازگزاران و مومنان شهر بانه با اشاره به مشکل و معضل و بلای خانمان سوز یاس و ناامیدی که متاسفانه سایه خود را بعضا بر جامعه ما گسترانده اظهار داشت: یکی از معضلاتی که متاسفانه موجب ویرانی زندگی خانواده ها و از هم گسیختگی و از هم پاشیدگی خانواده ها شده است، یاس و ناامیدی در زندگی است؛خداوند متعال در قرآن کریم در شش جا امر فرموده که ای انسانها مایوس نشوید از رحمت و مغفرت پروردگار متعال.

وی گفت: متاسفانه یاس و ناامیدی در زندگی  موجب نابودی زندگی بسیاری از افراد و جوانان شده و بسیاری از خانواده ها را از هم پاشیده است و جوانان به دلیل اینکه از زندگی خود مایوس و ناامید شده اند و رحمت و الطاف خداوند متعال در دل آنها نفوذ نمی کند به زندگی خود پایان می دهند که از نظر شریعت اسلام کاری بسیار ناروا و ناشایست است.

ماموستا احمدسیوچ در ادامه افزود: صفت یاس و ناامیدی صفت انسان مومن و ایماندار نیست بلکه باید بسیار مواظب باشیم که این صفت انسان‌های گمراه و کافر و بی دین است.

وی به آثار یاس و ناامیدی اشاره کرد و اظهار داشت: عواقب و آثار یاس و ناامیدی که از صفات بارز کفار و گمراهان است یکی از آثار یاس و ناامیدی بی ادبی در حق پروردگار است و طبق نظر اجماع علمای اسلام، مایوس بودن عملی حرام است و فرد مرتکب از اسلام بیرون می شود و از جوانان خواست که خدای نکرده با یاس و ناامیدی در دل و درون خود ، خودشان را از اسلام بیرون نکنند و مایوس نشوند و یکی دیگر از آثار یاس این است که خداوند را به درستی نمی شناسند و همچنین یکی از عواقب یاس، زیاده روی از ترس است که نباید از رحمت و الطاف بیکران خداوند غافل شویم.

خطیب نماز جمعه شهرستان بانه تصریح کرد: عامل و مسبب یاس و ناامیدی رفاقت و دوستی با افراد ناباب و ناسالم است و یکی دیگری تعلقات به مسایل دنیوی است که شکرانه خداوند را به جای نمی آورند.

ماموستا احمدسیوچ خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم صبر پیشه کنیم و از خداوند و توکل به او غافل نشویم و در تنگناها و مشکلات از خداوند یاری بخواهیم و دلبستگی به تعلقات زندگی دنیوی یکی دیگر از مشکلات جامعه بشری است که خود از آثار مهم  یاس و ناامیدی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • عروسی‌هایی بدون تالار و تشریفات
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • معلمان سکانداران علمی جامعه هستند
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است