Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگسازی درباره امر به معروف و نهی از منکر، ورود دستگاه‌های حاکمیتی برای ترویج این فریضه و راه‌اندازی موکب‌های غدیر در نشست مشترک اعضای شورای معارف سیما با ستاد امر به معروف و نهی از منکر و نمایندگان ستاد مرکزی اربعین به بحث و بررسی گذاشته شد.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف: نشست مشترک اعضای شورای معارف سیما با اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر و نمایندگان ستاد مرکزی اربعین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این جلسه حجت الاسلام «کاظم صدیقی» ضمن بیان فضائل، جایگاه و مقام حضرت علی (ع) به اهمیت عید غدیر اشاره و بیان کرد: رسانه ملی می تواند از طریق هنر، امیرالمومنین علی (ع) را به مردم معرفی کند.

 

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: فرهنگ سازی در خصوص این فریضه از نیازهای امروز جامعه است  که برای انجام آن نیازمند تغییر رویکرد از نگاه حاکمیتی به نگاه مردمی هستیم.

 

وی با اشاره به اینکه حکومت‌ بدون نهادهای مردمی توفیقی نخواهند داشت، تاکید کرد: مردم در خصوص این فریضه مهم جلودار باشند و دستگاه‌های دیگر پشت سر مردم حرکت کنند.

 

حجت الاسلام صدیقی ضمن تشکر از رسانه ملی به جهت پیش قدم بودن در این اتفاقات، اتحاد دستگاه های مختلف با یکدیگر را خواستار شد و ابراز کرد: در خصوص حوزه غدیر و امر به معروف و نهی از منکر کارهای جدی انجام خواهیم داد.

 

امام جمعه موقت تهران همچنین درباره واقعه غدیر گفت: غدیر یک روز نیست، بلکه جریانی است که باید در تمام زندگی مردم جریان پیدا کند.

 

بنابر گزارش روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، در ادامه این جلسه «حسن پلارک» گفت: بیش از 2500 موکب سازماندهی شده در کشور داریم که می توانیم هر روز تعاریف وظایفشان را توسعه دهیم و آمادگی آن را داریم که در حوزه های امر به معروف و نهی از منکر و فرهنگی- هنری در کنار شما باشیم که قطعاً تاثیرگذار خواهد بود.

 

رئیس بخش مشارکت های مردمی ستاد مرکزی اربعین اعلام کرد: همچنین از راه‌ اندازی موکب‌ها در ایام عید غدیر در سراسر کشور خبر داد.

 

شیخ اکبری نیز پرداختن به فریضه امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح رویکرد حاکمیتی به مردمی این ستاد را مهم دانست و گفت: رسانه ملی به عنوان یک سازمان جریان ساز پرداختن به این موضوع را در غالب هنر در دستور کار خود قرار داده است.

 

مدیر شبکه قرآن و معارف سیما خاطرنشان کرد: برپایی کرسی های تلاوت با حضور قاریان مطرح کشور و همچنین برگزاری نماز جماعت در موکب های مراسم پیاده روی اربعین باید مورد اهتمام باشد رسانه ملی نیز آمادگی پوشش زنده این مراسم ها را دارد.

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان ازدواج روزنامه روز خبرنگار شیراز نماز جمعه شهرستان دزفول دزفول ازدواج آسان شورای معارف سیما اربعین شبکه قرآن و معارف غدیر امر به معروف و نهی از منکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۲۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند

رئیس هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی‌ گفت: دانشجویان دانشگاه‌های افسری و جوانان باید درس مقاومت و فداکاری را از شهدای دوران هشت سال دفاع مقدس فرابگیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، امیر سرتیپ ناصر آراسته‌ رئیس هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی‌ در بیست و ششمین دوره‌ هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی در جمع دانشجویان، ضمن تأکید بر قداست مناطق مرزی کشور که در دوران جنگ شاهد کشاکش‌های مختلف میان سربازان اسلام و مزدوران رژیم بعث عراق بوده‌اند، اظهار داشت: مناطق مرزی غرب کشور که عرصه‌ نبرد میان خیر و شر، یعنی میان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و رژیم بعثی صدام بوده‌اند، به مثابه‌ فرش قرمزی هستند که با خون پاک و مطهر شهدای هشت سال دفاع مقدس مزین شده‌اند.

وی افزود: به همان نحوی که در قرآن کریم، از ستارگان در معنای تلألو، نورافشان و راهنمای پیدا کردن مسیر یاد شده است، شهدا نیز به مثابه ستارگانی بر روی زمین، راهنمایان تمامی افراد جامعه برای گام نهادن در مسیر درگاه ذات احدیت، انبیای الهی و ائمهی اطهار در دنیا و آخرت هستند.

امیر سرتیپ آراسته اظهار کرد: اساتید، جانبازان و پیشکسوتان دوران جنگ تحمیلی به سبب به دوش کشیدن تجربیات و آموخته‌های ارزشمند نظامی و غیرت‌مندی نسبت به انقلاب و نظام اسلامی، به منزله‌ ستاره‌های دنباله‌داری هستند که نوری از عشق و ایثار از خود به یادگار می‌گذارند.

وی تصریح کرد: حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در چنین مکانی، بدان سبب است که این جوانان بتوانند با دیدن «عبرت»، شنیدن «نصیحت» و دریافتن «حکمت»، درس مقاومت و فداکاری را از شهدای دوران هشت سال دفاع مقدس فرابگیرند تا از این طریق، بتوانند به عوامل و زمینه‌های پیشرفت و حصول دستاورد در طی دوران جنگ تحمیلی نائل شوند.

رئیس هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی در پایان خاطر شان کرد: در صورت ممارست در اصول سه‌گانه‌ فوق‌الذکر و فراگیری آموزش‌های میدانی و عملی کافی و درست، می‌توان به کسب رضایت خداوند متعال، جانشینان وی و ولی فقیه دست یافت و سعادت دنیا و آخرت خود را در راه اعتلای میهن اسلامی، تضمین کرد

ایستادگی بر سر ارزش‌ها و اصول، عامل پایداری نظام در مقابل هرگونه توطئه‌ای است

امیر سرتیپ محمدحسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، با حضور در آیین افتتاحیه بیست و ششمین دوره‌ هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که با حضور جمعی از فرماندهان نیروهای چهارگانه‌ ارتش، مسئولان لشکری و کشوری استان خوزستان، اساتید مدعو و پیشکسوتان هیئت معارف جنگ، روحانیون عقیدتی‌سیاسی‌های ارتش و دانشجویان دانشگاه‌‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران، در پادگان "دژ" شهر خرمشهر برگزار شد، ضمن ابراز مسرت از حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در این دوره‌ هیئت معارف جنگ، گفت: همان‌طور که امام خمینی (ره) فرمودند «دوران هشت سال دفاع مقدس، دانشگاه انسان‌سازی بود»؛ بدین معنا که تمامی آحاد جامعه، با هر رنگ و جنسیتی، از هر قومیت و گویشی، برای پاسداری از آب و خاک میهن اسلامی خود به پا خاسته و با وجود تمام تفاوت‌های رفتاری و زیستی، از انقلاب و نظام اسلامی دفاع کردند.

وی افزود: تبدیل شدن به انسان‌هایی وارسته و متعالی برای حراست از آب و خاک کشور و عبور از کسوت‌ها و تعلقات دنیوی و دست یافتن به صفات و نشانه‌های الهی بر روی زمین، رسیدن به تجرد معنوی که افراد را به اصل خود نزدیک‌تر کرده تا به پاسداشت ارزش‌ها و هنجارهای ناب انقلاب اسلامی پرداخته و از این رهگذر بتوان در مقابل هر دشمنی از شرق تا غرب عالم ایستادگی کرد، همان مراد و منظوری است که امام خمینی (ره) از دانشگاه بودن جنگ و دوران هشت سال دفاع مقدس مد نظر داشتند.

امیر سرتیپ دادرس با تأکید بر توأمانی شناخت گذشته برای نیل به موفقیت در آینده، اظهار کرد: همکاری و تعامل میان تمام افراد دست‌اندرکار و نیز ایستادگی به پای ارزش‌ها و اصول بنیادین نظام اسلامی، با وجود انواع هجمه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، اصلی است که می‌تواند نظام مقدس جمهوری اسلامی را در مقابل هرگونه توطئه، تحمیل یا تغییر ارزش‌های غیرمرتبط با اسلام ناب محمدی رهایی بخشد.

وی حضور مؤثر در فضای مجازی را برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و تقویت بنیه‌های انقلابی ضروری دانسته و تصریح کرد: با حضور در عرصه‌ فضای مجازی می‌توان ضمن برخورداری از آخرین اطلاعات، در راه دفاع و حفاظت از ارزش‌های والای هشت سال دفاع مقدس نیز کوشش کرد تا بدین ترتیب بتوان با تقویت اعتقادات و تکیه بر ارزش‌هایی که در دوران جنگ تحمیلی، سبب برتری ما بر دشمنان شده‌اند، برای روز‌ها و حوادث آتی نیز آمادگی و بصیرت خود را حفظ کنیم.

امیر سرتیپ دادرس در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که امروز در دستان نظام اسلامی وجود دارد، همرده با آخرین دستاوردهای فنی- مهندسی کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی بوده و لازم است تا این برتری در حوزه‌ جنگ سخت را با بهره‌گیری از مهارت‌های نیروهای انسانی و قدرت نرم جوانان کشور، به موفقیت دوچندان بدل کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • قابل توجه پان‌ترک‌ها که منکر حضور وهابی‌ها در باکو هستند!
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • آیا امر به معروف ونهی از منکر به یک چالش سیاسی تبدیل شده است؟ + فیلم
  • عشق جوانان به ائمه اطهار (ع) وصف ناپذیر است
  • عریانی مقدمه بی‌حیایی است