Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: امنیت غذایی همانند امنیت ملی مهم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، آیت‌الله سید رضا تقوی در همایش زکات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در جمع مسئولان، با اشاره به اهمیت فریضه زکات و نقش آن در جامعه اظهار داشت: اگر‌میخواهیم آمار زکات بالا بیاید و محرومین از این‌ نعمت برخوردار باشند، باید به مساله کشاورزی توجه بیشتری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: هر حاکمیتی که می خواهد معیشت مردم بهبود پیدا کند، اگر محصولات کشاورزی با کیفیتی ارائه نشود سلامت جامعه به خطر می افتد چرا که اهمیت امنیت غذایی همانند امنیت ملی مهم است.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، با تاکید بر اینکه تغذیه مفید به لحاظ کمی و کیفی یکی از نمودهای تمدنی یک جامعه است، ابراز کرد: از اولین شاخصه های یک‌ جامعه پیشرو و قدرتمند بحث معیشت و تغذیه مردم است .

آیت الله تقوی، تاکید کرد: تلاش در جهت تقویت فریضه زکات در راستای تقویت سفره محرومان بوده و همین مسئله موجب می شود بسیاری از مشکلات اشتغال حل شود.

وی، با اشاره به تلاش آمریکا در جهت صفر کردن نفت ایران، بیان کرد: دشمنان خیالات واهی دارند و تحریم ها هیچ تاثیری در کمبود اقلام معیشتی نهواهد داشت، چنانکه الحمدالله در وزارت جهاد کشاورزی انسجامی وجود دارد تا در بازار اقلام معیشتی مردم کمبودی نداشته باشد.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، با اشاره به خودکفایی کشور در غله، افزود: تولید 120 میلیون تن محصولات باغی زراعی در کشور، تولید 90 درصد گوشت در داخل کشور که تنها ده درصد آن وارداتی است و موارد دیگر از جمله تلاش های وزارت جهاد کشاورزی است و با پیش بینی های 6 ماه قبل از بروز هرگونه مشکل جلوگیری می شود.

آیت الله تقوی، تاکید کرد: بیش از ۳۸ هزار نیروی دامپزشک، پاسدار صنعت فراورده های دامی‌کشور هستند تا نگذارند موردی بیگانه وارد چرخه صنعت دامی کشور شود.

وی، افزود: کلیه مدیران باید به سمت پرداخت زکات شتاب بورزند تا‌ برکت افزونی به مملکت‌ ما از بارگاه الهی نازل شود، با همین شرایط فعلی در زمینه کشاورزی می‌توانیم تا ۱۰۰۰میلیارد پرداخت زکات پیشروی کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۲۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از ۱۰ روز گذشته و کارخانجات اقدام به خرید و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر اعلام نشده است و کارخانجات نمی دانند به چه قیمت محصول خود را به بازار عرضه کنند. - اخبار اقتصادی -

بهرام رمضانی مدیر عامل شرکت قند بیستون در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: حدود 2 میلیون و 400 هزار تن شکر در کشور مصرف می شود که حدود یک میلیون و 400 هزار تن تا یک میلیون و 500 هزار تن در داخل کشور تولید و مابقی وارد می‌شود.

وی افزود: برای سال جاری نیز تا به امروز ارز 28 هزار و 500 تومانی برای واردات شکر اختصاص داده شده است که عمده این محصولات نیز توسط بخش خصوصی وارد می شود.

آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از 2 روز دیگر

مدیر عامل شرکت قند بیستون ادامه داد: برای بهره برداری و استحصال شکر داخلی و فروش آن در بازار مشکل داریم و وزارت جهاد کشاورزی همواره نرخ جدید فروش این محصول را با تاخیر اعلام می کند.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از 10 روز گذشته آغاز شده و کارخانجات اقدام به خرید چغندر و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر برای فروش به بازار اعلام نشده است و کارخانجات نمی‌دانند به چه قیمت محصول خود را عرضه کنند.

رمضانی گفت: تعلل در عرضه شکر به بازار شوک وارد می کند و لازم است که وزارت جهاد کشاورزی به سرعت نرخ جدید شکر را اعلام کند.

رمضانی گفت: نرخ خرید تضمینی چغندر از کشاورزان در سال جاری از 2 هزار 800 تومان به 3 هزار و 330 تومان تغییر کرده است.

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: نرخ شکر در سال قبل 25 هزار و 550 تومان تومان درب کارخانه بوده است اما در سال جاری هنوز قیمت جدید اعلام نشده است.

وی اظهار داشت: در صورتی که شکر وارداتی با ارز 28 هزار تومان وارد شود اما عوارض گمرکی بیشتری برای آن اعمال نشود، نرخ آن از شکر داخلی ارزان تر می‌شود و با توجه اینکه با محصول داخلی قابل تفکیک نیست، امکان اختلاط وجود دارد؛ راهکار دیگر تغییر نرخ ارز واردات شکر از تالار اول به تالار دوم  یا پرداخت مابه التفاوت محصول داخلی با وارداتی به کارخانجات است.

وی افزود: با توجه به تاخیر دولت در پرداخت مطالبات به کارخانه‌های تولید شکر، پیشنهاد می‌شود که دولت از از دو روش اول برای ایجاد تعادل در تعیین نرخ شکر اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است
  • کشت گندم دیم و آبی در ۴۰۸ هزار هکتار اززمین‌های کشاورزی آذربایجان غربی