Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد آذری جهرمی صبح سه شنبه در جلسه شورای اداری کاشمر که در سالن همایش‌های مرکز آموزشی رفاهی فرهنگیان این شهرستان برگزار شد، با اشاره به فعالیت های حوزه دیجیتال در کشور اظهار کرد: اقتصاد دیجیتال، محور اقتصادی آینده کشور است که توسط جوانان ساخته خواهد شد.

وی افزود: برای پیشرفت هر چه بیشتر و سرعت بخشیدن به این پیشرفت  همه باید در حوزه ارتباطات دست به دست هم بدهیم تا آینده کشور یک محور اقتصادی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آذری جهرمی به ظرفیت بالای موجود در اقتصاد دیجیتال  اشاره و بیان کرد: تحول دیجیتال باعث می‌شود که شبکه توزیع نیز تغییر کند.

وی با بیان اینکه تحول اقتصاد دیجیتال موجب می‎شود شبکه توزیع هم تغییر کند کاری که امروز اتفاق افتاده و شاهد آن هستیم و ظرفیت‎های بسیاری را به خصوص برای جوانان به وجود آورده است تصریح کرد: باید از مواهب اقتصادی فناوری دیجیتال بهره‎مند شویم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: امروز فقط در یکی از شرکت حمل و نقل اینترنتی هزار و ۶۰۰ نفر کارمند و بیش از ۸۰۰ هزار خودرو و راننده برای آن کار می‎کنند و این از مواهب ظرفیت‎هایی بوده که به وجود آمده است.

وی باتأکید براینکه در عرصه اقتصادی وظیفه داریم ابتدا دسترسی را بالا ببریم، گفت: اگر امروز فرش کاشمر دارد به فراموشی سپرده می‎شود با تحول دیجیتال می‌شود آن را زنده کرد و به بازارهای مطلوب عرصه  کرد.

جهرمی گفت:  به توسعه دسترسی توجه داریم چون هدف والاتری را داریم پیگیری می‌کنیم، در همین راستا اکنون شاهدیم طی ۱.۵ سال گذشته اتصال مناطق شهری کشور به شبکه ملی اطلاعات از ۵۰ درصد به ۱۰۰ درصد و مناطق روستایی از ۳۲ درصد به ۷۸ درصد رسیده است و این موجب شد بازار شرکت‎های اینترنتی دوبرابر شود.

فرایند ومکانیزم رشد نخبگان تسهیل شود

وی با تاکید براینکه باید فرآیند و مکانیزم رشد نخبگان در کشور را تسهیل کنیم، افزود: از  پیرمردانی که به صندلی‎های خود چسبیده‌اند و حاضر نیستند آن را رها کنند نمی‎توان چنین انتظاراتی را داشت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: برای رشد و رفع مشکلات نخبگان در کشور باید در این عرصه ورود کنیم و اقدامات لازم را انجام دهیم که این کار انجام شده و طرح نوآفرین با هدف حمایت از کسب و کارهای نوپا مصوبه دولت گرفته شده است که تا روز گذشته بیش از هزار شرکت فن‌آور از سراسر کشور در این طرح ثبت نام کرده‌اند.

جهرمی گفت: در طرح نوآفرین استارتاپ‌هایی را مد نظر داریم که اندازه اقتصادی آنها از صفر تا ۵۰۰ میلیون تومان درآمد سالانه است و این استارتاپ‌ها سه سال فرصت دارند تحت حمایت قرار بگیرند تا خودشان را از درآمد صفر به ۵۰۰ میلیون تومان برسانند و اگر زودتر به این مقدار رسیدند خدمات نوآفرین برای آنها به پایان می‌رسد و وارد مرحله بعدی می‌شوند.

اقتصاد دیجیتال جایگزین اقتصاد نفتی خواهد شد

وی با اشاره به اینکه طرح «نوآفرین» با هدف حمایت از کسب و کارهای نوپا، توانایی ایجاد ۶۸ هزار شغل در سال را دارد، عنوان کرد: به زودی اقتصاد دیجیتال جایگزین اقتصاد نفتی خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه به ابعاد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی تحول دیجیتال اشاره کرد و گفت: اکنون ظرفیت شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی به حدی رسیده که وزیر امور خارجه، مسئول دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران را تحریم می‎کنند تا صدای وی از طریق فضای مجازی به گوش مردم و سیاستمداران سایر کشورها نرسد.

وی با بیان اینکه اگر در استفاده از فضای مجازی توانمند باشیم بدون شک می‌توانیم برای کسانی که خیر و صلاح مردم ما را نمی‌خواهند ایجاد تهدید کنیم و حرف حق خود را بزنیم گفت: امروزه تحول دیجیتال موجب تغییراتی در سبک زندگی مردم شده و بسیاری از صف‌های طویل و مشاغل حذف شده و به زودی کنتور خوان و توزیع کننده قبض‌های مختلف را نخواهیم داشت البته به جای آن رویش‌های بسیاری از مشاغل جدید را خواهیم داشت.

جهرمی عنوان کرد: برای تغییر سبک زندگی باید برنامه داشت و از فرصت‎های فرهنگی استفاده کرد.

وی بیان کرد: برخی قائل براین هستند که رشد فناوری را کم کنیم تا رشد فرهنگی به آن برسد در صورتیکه در آینده دنیا ی اقتصاد را هم از دست خواهیم داد و معلوم نیست فرهنگ را هم به دست آوریم.

فناوری هوشمند قابل تحریم نیست

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه کسانی که در عرصه فرهنگ کار می‎کنند باید در حوزه فضای مجازی کار کنند و حضور جریان ساز کلید بخورد اظهار کرد: هرچند برخی به فعالیت من در فضای مجازی ایراداتی می‎گیرند اما روایت‌گری زندگی مسئولان در فضای مجازی یک فرصت است.

وی عنوان کرد: به عنوان یک مسئول تلاش می‎کنم از روش‎های مختلف با مردم ارتباط برقرار کنم تا مردم بدانند در ذات عملکرد ما چه است.

آذری جهرمی با تأکید بر اینکه اگر خود را خادم مردم می‎دانیم باید نظرات آنها را بدانیم، بی‎توجهی به نظرات کسانی که می‎خواهیم به آنها خدمت کنیم خدمت نیست گفت: شفافیت از فرصت‎های شبکه‎های مجازی است، اگر نورافکن شبکه‌های اجتماعی در مسئولان سابق بود چه بسا عملکردشان شدیدتر از آنچه امروز است نقد می‎شد.

وی  با بیان اینکه امروز مسئولان بسیار مراقب رفتار و منش خود هستند، هرچند شایعاتی هم وجود دارد اما بازهم همان ابزار فضای مجازی کمک می‎کندتا در برابر شایعه سازان بایستید اظهار کرد: اگر می‎خواهیم آینده روشنی داشته باشیم باید ایران هوشمند را ساخت، این فن‎آوری چون مبتنی بر خلاقیت، فکر و مغز است قابل تحریم نیست.

کد خبر 4686161

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شهر کاشمر بازار دیجیتال خراسان رضوی خبرگزاری مهر بوشهر قزوین شیراز گرگان خطبه های نماز جمعه شهرکرد بیرجند سانحه تصادف خرم آباد مشهد مجلس شورای اسلامی آتش سوزی گردشگری ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۲۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد | کج‌فهم به فضای مجازی ظلم کردی!
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد /از او پرسیدم طرح را خوانده ای گفت نه /با کج فهمی به فضای مجازی ظلم کرد
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم