Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز ، علی لاریجانی در مراسم آئین بزرگداشت روز خبرنگار که امروز در محل کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی برگزار شد، ضمن تبریک روز خبرنگار،گفت: بنده خوشحالم خانم عبدالمحمدی که مدتی است در بستر بیماری به سر می‌برد، در این جلسه حاضر است؛ وی خبرنگار خدومی بود و از خداوند شفای عاجل برای وی می‌خواهم و لازم است یاد مرحوم مردوخی را هم گرامی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به دغدغه‌هایی که از سوی خبرنگاران پارلمانی در این جلسه مطرح شد،افزود: خبرنگاران مطالبی را درباره جایگاه شغلی خود بیان کردند که بنده هم معتقدم جایگاه خبرنگاران باید حفظ شود و آنان باید مورد حمایت قرار گیرند.

رئیس مجلس شورای اسلامی متذکر شد: تلاش‌هایی در مجلس شد تا طرح نظام رسانه‌ای و قانون مطبوعات برای حمایت از خبرنگاران آماده شود اما دولت گفت که لایحه‌ای را در این زمینه آماده می‌کند و به همین دلیل ما صبر کردیم تا دولت در این باره لایحه خود را به مجلس ارائه کند.

لاریجانی ادامه داد: متأسفانه دولت در ارائه لایحه نظام رسانه‌ای و مطبوعاتی، تأخیر داشت و به همین دلیل ما از کمیسیون فرهنگی مجلس خواستیم که طرحی را که در این زمینه از قبل آماده کرده بودند، مجدداً مورد بررسی قرار دهند تا در مدت باقی‌مانده از این مجلس، به صحن علنی ارائه شود. امیدواریم تا دو ماه آینده این مسئله محقق شود و آن را بررسی کنیم.

وی درباره درخواست برخی از خبرنگاران مبنی بر داشتن گوشی هوشمند در مجلس گفت: این مسئله بیشتر جنبه حفاظتی دارد و مربوط به مسئولان حفاظت است. از سوی دیگر، برخی از شما تأکید کردید که با گوشی هوشمند به دنبال عکسبرداری از مجلس هستید که با وجود عکاسان، نیازی نیست که شما عکسبرداری کنید.

رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به خبرنگاران گفت: در شرایط ویژه‌ای که کشور قرار دارد، ما باید به صورت مشترک با یکدیگر به مسائل کشورمان توجه داشته باشیم و برداشتمان مشترک باشد.

لاریجانی متذکر شد: پس از توافق هسته‌ای و سپس بعد از خروج آمریکا از برجام و ماجراجویی‌های این کشور، دو شرایط متفاوت برای جمهوری اسلامی ایران هم در وضعیت داخلی و هم در روابط بین‌الملل به وجود آمد که ما باید تحلیل درستی از رفتارهای آنان داشته باشیم و بدانیم که هدف حریفمان از این اقداماتی که انجام می‌دهد، چیست.

وی با اشاره به اینکه برخی تصور می‌کنند که دشمنان ما به دنبال جنگ با ایران هستند، گفت: ممکن است برخی از کشورهای منطقه و همچنین رژیم صهیونیستی، برنامه‌های این‌چنینی تدارک دیده باشند اما آنان به خوبی می‌دانند که اگر کوچکترین ضربه‌ای به ایران بزنند، پاسخ محکمی از ما دریافت خواهند کرد و پایگاه‌های آمریکا در منطقه گرفتار می‌شوند و اگر آنان مختصر عقلی داشته باشند، وارد جنگ با ایران نمی‌شوند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما باید جنس کار حریف را بشناسیم، تصریح کرد: در وهله اول آنان به دنبال فشارهای اقتصادی در درون ایران هستند که به مردم ما فشار ایجاد کنند و نارضایتی آنان را از حکومت افزایش دهند به گونه‌ای که آقای «هُوک» که موجود عجیب و غریبی است، گفت ما به دنبال آن هستیم که مشکلات درونی ایران را افزایش دهیم و بی‌اعتمادی مردم ایران نسبت به مسئولانشان را ایجاد کنیم.

لاریجانی تأکید کرد: تاکنون دشمنان نظام جمهوری اسلامی موفق نشدند که به این هدف شوم خود برسند به همین دلیل مرحله دوم هدف خود را اجرایی می‌کنند مبنی بر اینکه می‌خواهند جلوی توسعه اقتصادی ایران را بگیرند.

وی با اشاره به اینکه ملت آمریکا گرفتار گروه تند و فاسدی شده‌اند که این افراد بعضاً دچار توهم هستند، اظهار داشت: آنان به دنبال آن بودند که فروش نفت ایران را به صفر برسانند و با ارتباطاتی که با کشورهای مختلف دارند، فشار اقتصادی به ایران را افزایش دهند. همچنین آنان مشکلاتی را از حیث امنیتی و سیاسی در منطقه ایجاد کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به زحماتی که وزیر امور خارجه کشورمان برای تقویت روابط ایران با کشورها انجام داده است، گفت: ظریف به دلیل نقش زیادی که در افشای مسیر غلط آمریکا داشت، تحریم شد و ما باید با حربه‌های دشمن مقابله کنیم و اصحاب رسانه هم در این زمینه مسئول هستند.

لاریجانی با تأکید بر ضرورت توجه به اقتصاد ملی در رسانه‌ها، اظهار داشت: رسانه‌ها به جای مأیوس‌ کردن مردم و ارائه گزارش‌های منفی، باید نکات مثبت را به مردم بگویند. برای مثال باید دولت و مجلس را واقف کنند که از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مختلف اقتصادی کشور استفاده کنند چرا که بسیاری از ظرفیت‌های بالقوه ما بالفعل نشده است و متأسفانه واردات در بخشی از جاها بسیار زیاد است.

وی متذکر شد: همچنین چندی پیش مجلس شورای اسلامی قانونی را برای توسعه اقتصادی روستاها به تصویب رساند که فرصت خوبی برای جذب جوانان در روستاها و ارتقای شغلی آنان است که توقع ما آن بود که رسانه‌ها بیش از این بر روی مسئله مذکور کار می‌کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توانمندسازی اقتصادی کشور با توجه به شرایط فعلی، عزم ملی می‌خواهد و رسانه‌ها می‌توانند این عزم را ایجاد کنند، گفت: ما چاره‌ای جز این مسئله نداریم. از سوی دیگر باید همبستگی سیاسی و اجتماعی در جامعه ایجاد شود چرا که دشمنان به دنبال تخریب و مأیوس کردن مردم هستند و ما باید اختلافات جزئی را کنار بگذاریم و بر همبستگی‌ها بیافزاییم.

وی ادامه داد: متأسفانه گاهی‌اوقات برخی از مسائل فرعی در رسانه‌ها برجسته می‌شود درحالی‌که نباید به این اختلافات دامن زده شود و باید حواس‌ها در انعکاس اخبار و اطلاعات جمع‌تر باشد چرا که مأیوس کردن مردم نسبت به مسئولان و نهادها، هیچ سودی ندارد و برجسته کردن آن کاری نادرست است و باید اقدامات مثبت برجسته‌تر شود.

لاریجانی با بیان اینکه انتخابات پرشور، یک پشتوانه بزرگ برای نظام است، گفت: باید به همبستگی داخلی توجه بیشتری شود و جزئی کردن مسائل و منفی نشان دادن موضوعات، فقط به نفع دشمنان است و رسانه‌ها باید توانمندی‌های سیاسی و اقتصادی را مورد توجه قرار دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در صورتی که رسانه‌ها توجه زیادی به ظرفیت‌های کشور کنند، دشمنان دیگر نمی‌توانند ارتباط با ایران را کنار بگذارند اما اگر ما این‌چنین نباشیم و اخبار مأیوس‌کننده را برجسته کنیم، فشارهای دشمنان زیاد می‌شود. بر این اساس باید یک عزم واحد در مصاف با دشمنان داشته باشیم.

156 / 156 علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۲۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، فاطمه محمدبیگی ضمن تبریک روز جهانی ماما به فعالان این عرصه، اظهار داشت: مامایی یکی از مشاغل ارزنده در جهان هستی است، رشته مامایی به دلیل اینکه سلامت مادر و کودک را به ارمغان می‌آورد بسیار ارزشمند است، ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولا به واسطه این گروه حساس رشته پزشکی انجام می‌پذیرد. نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کاهش جمعیت ایران در سال‌های آینده، افزود: ایران تنها کشور دارنده جایزه کاهش جمعیت در جهان است، در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمیت وجود ماما در کشور اشاره شده، یعنی به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ متاسفانه به دلیل کمبود ماما در بیمارستان‌های کشور این بند قانونی اجرایی نمی‌شود. عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کشور نیازمند ۹ هزار ماما برای فعالیت در مراکز بهداشتی و در مانی است، یادآور شد: متاسفانه کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده است و منجر به استهلاک، خستگی کادر مامایی شده است که همین مسئله عاملی بر کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور است. رئیس فراکسیون جمعیت مجلس با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، اظهار داشت: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت تنها حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، چرا باید میزان جذب و استخدام ماما علیرغم نیاز کشور کم باشد. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: بحث ترویج زایمان و خوشایندسازی آن که از روش‌های جدید برای بهبود کیفیت و ترغیب به زایمان طبیعی به کار می‌رود، در دنیا میزان زایمان طبیعی رقمی بین ۷۰ تا ۷۵ درصد است، اما در کشور ما متاسفانه این درصد جای خود را به سزارین داده است و ۵۶ درصد زایمان‌ها در کشور به روش جراحی سزارین صورت می‌گیرد. محمدبیگی با تاکید بر اینکه روش سزارین غیر ضرور به دلیل عوارض بسیار پذیرفته شده نیست، یادآور شد: سزارین عوارض بالینی بر فیزیک بدن مادر دارد که گاه نمی‌توانند بیش از دو یا سه فرزند داشته باشند؛ سزارین یکی از عوامل عدم تمایل مادران به تعداد فرزند بیشتر است در حالی که به طور مادرات ذاتأ علاقمند به داشتن فرزندان بیشتر هستند. نماینده مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: با توجه به جلسات مشترک برگزار شده در کمیسیون بهداشت با وزیر بهداشت در حوزه درمانی، مقرر شد که طرح دوره مامایی اجرایی شود، فارغ التحصیلان رشته مامایی که بلاتکلیف بودند و نمی‌توانستیم از آنان استفاده کنیم در بیمارستان‌های دولتی مشغول به اجرای طرح خود شدند تا بتوانیم برای تولد کودکان و مراقبت با کیفیت از مادران شاهد حضور این عزیزان باشیم. محمد بیگی با تاکید بر توجه به نیاز‌های معیشتی قشر مامایی، خاطرنشان کرد: مشکلات معیشتی جامعه مامایی یکی دیگر از مسائلی است که ظرف یک ماه گذشته در این خصوص جلسه‌ای را با معاونت درمان و وزیر بهداشت برگزار شد و خوشبختانه در بحث پرداخت کارانه و فوق العاده‌ها صحبت‌هایی صورت گرفت تا شاهد ارتقاء شرایط جامعه مامایی باشیم، البته اعتراضات دیگری نیز در خصوص مشکلات جامعه مامایی وجود دارد و در برخی موارد حق آنان پایمال می‌شود که همه این مسائل مورد بررسی قرار می‌گیرد، امیدواریم برخی از حقوق آنان که تاکنون پرداخت نشده به زودی جبران شود.

دیگر خبرها

  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از فلسطین
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان