Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ستاد توسعه علوم و فنآوری‌های شناختی، در هشتمین مدرسه تابستانه دانش‌آموزی مغز و شناخت که با هدف ترویج دانش علوم شناختی بین دختران مقاطع دبیرستان از پنجم تا دهم ماه جاری برگزار شد، موضوعات مختلف حوزه علوم اعصاب شناختی از جمله بافت شناسی دستگاه عصبی، آناتومی دستگاه عصبی، شیوه‌های پژوهش در علوم اعصاب، فیزیولوژی، الکتروفیزیولوژی، نقشه‌برداری مغز، حس و ادراک، حافظه و یادگیری، راهکارهای ارتقای عملکردهای شناختی و تیم سازی با رویکرد نوروساینس، توسط اساتید علوم اعصاب و شناختی تدریس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دوره آموزشی تابستانه با حمایت ستاد توسعه علوم و فن‌آوری‌های شناختی، از سوی آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و با همکاری انجمن علوم اعصاب ایران و کلینیک مغز و شناخت برای دانش‌آموزان دختر مقاطع اول و دوم متوسطه در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، علوم پزشکی شهید بهشتی و کلینیک مغز و شناخت دایر شد. 

دراین دوره آموزشی، دانش‌آموزان همچنین نتایج تحقیقات خود را در قالب یک سخنرانی کوتاه علمی ارائه کردند که پس از داوری، "غزل حاتمی" به عنوان نفر اول انتخاب شد.

از سوی دیگر، آماده‌سازی دانش‌آموزان در انجام فعالیت‌های گروهی و ایده‌پردازی، یکی از اهداف مدرسه تابستانه مغز و شناخت عنوان شده است و به همین منظور دانش آموزان دختر در تیم‌های ۱۰ نفری به ایده‌پردازی در علوم شناختی پرداختند که در نهایت یکی از گروه‌ها به عنوان تیم برتر انتخاب شد. ایده برتر مورد حمایت ستاد توسعه علوم و فن‌آوری‌های شناختی قرار می‌گیرد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علوم اعصاب علوم شناختی مدرسه تابستانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۴۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • آیین «زنگ سپاس معلم» در مشهد برگزار شد
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»