Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنچه مسلم است به کارگیری ترکیب یک مدیر جوان و کاربلد در کنار تجربه دلسوزانه حجت الاسلام شهیدی در مقام مشاور می‌توان به آینده بنیاد شهید در رفع مشکلات جامعه ایثارگری امیدوار بود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اوایل مردادماه بود که نوروزی، رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی در گفتگو با رسانه ها  از نامه جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور برای برکناری حجت الاسلام شهیدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داده بود و گفته بود «امضاکنندگان معتقدند که آقای شهیدی به‌ دلیل کسالت و بیماری توان رسیدگی به امور را ندارد و این  بیماری او موجب شده تا قادر به رسیدگی به امور نبوده و سیستم اداری بنیاد شهید نیز دچار ضعف شود، نمایندگانی که نامه درخواست برکناری آقای شهیدی را امضا کرده‌اند، خواستار این هستند که فرد جوانی از داخل بدنه بنیاد شهید به ریاست این بنیاد منصوب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

اما حال با گذشت بیش از دو هفته از انتشار خبر، شواهد امر پیداست هیچگاه نامه نگاری برخی نمایندگان برای برکناری رئیس سالخورده بنیاد شهید به مرحله عملیاتی نرسید و بنا به دلایل نامعلوم پرونده اش از سوی این نمایندگان بسته شده است.

اما درست چند روز پس از یکم مرداد (انتشار خبر نامه نگاری برخی نمایندگان برای برکناری رئیس بنیاد شهید) روابط عمومی بنیاد در بیانیه ای به این خبر واکنش نشان داد و از فعالیت مستمر شهیدی خبر داد و نوشت:

«در پی انتشار خبری به‌نقل از یکی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی مبنی بر کسالت یا عدم حضور حجت الاسلام والمسلمین شهیدی در محل خدمت به‌اطلاع می‌رساند ایشان همچون گذشته در حال پیگیری و رسیدگی مستمر به مسائل جامعه ایثارگری است...  در میانه جنگ اقتصادی دشمنان علیه ملت ایران و در شرایطی که پیگیری و تلاش همه‌جانبه مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه دارد انتظار می‌رود همه مسئولان و رسانه‌ها مانند همیشه متحد و یکپارچه برای رفع مسائل و مشکلات تلاش کنند و از بروز شایعاتی که آرامش جامعه ایثارگری این ولی‌نعمتان جامعه اسلامی را خدشه‌دار می‌کند خودداری شود».

اما این پایان ماجرا نبود و شهیدی روز گذشته در میان جمعی از اهالی رسانه نسبت به این حواشی واکنش داد و ضمن تایید بیماری سختی که با آن دست و پنجه نرم می‌کند گفت: «سال گذشته کسالت ریوی و جراحی برایم پیش آمد و باعث شد در هفت روز اول سال یک جراحی داشته باشم و بعد از آن هم به درمان مشغول شدم؛ ولی هم اکنون روی هم رفته حالم مساعد است، با وجود اینکه جراح من گفته که در روز بیشتر از چهار یا پنج ساعت کار نکنم، ولی بیش از ۱۲ ساعت در روز کار می‌کنم اما باز هم بسیاری از کارها باقی می‌ماند، زیرا حجم کار بنیاد سنگین است و من انتظار دارم کوتاهی‌ها در این زمینه را غرض من و همکارانم نبینید؛ بلکه گرفتاری زیاد باعث شده تا بعضی اوقات از فضای رسانه‌ها دور باشم.»

در مجموع باید این حسن نیت و صداقت رئیس بنیاد شهید را به فال نیک گرفت  که بسیار صادقانه به این نکته اذعان میکند که به علت کسالت بسیاری از کارها در بنیاد شهید روی زمین می ماند زیرا همانطور که خود مسئولین بنیاد شهید معتقدند جامعه سه‌میلیونی ایثارگران آن‌قدر مشکل و کمبود دارد که اداره کردن آن نیاز به انرژی مضاعف و حوصله و توان زیادی دارد که در هر صورت بیماری، سن بالا و کسالت می‌تواند مانع از مدیریت خوب شود و حال که شخص رییس بنیاد شهید در کمال حسن نیت به زمین ماندن برخی کارها در بنیاد اذعان دارد شایسته است مسئولیت دولت نسبت به بکارگیری یک مدیر جوان، با انرژی و با تجربه در مسند ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران اقدام کند و از حضور شهیدی به عنوان یک مشاور باتجربه در کنار این مدیر باانگیزه بهره بگیرد تا صدها مشکل ریز و درشت جامعه سه میلیونی ایثارگران که در این گزارش هیچ اشاره ای به آن نشد تا حدودی مرتفع گردد.

در پایان میتوان گفت، آنچه مسلم است به کارگیری ترکیب یک مدیر جوان و کاربلد با تجربه دلسوزانه حجت الاسلام شهیدی در مقام مشاور می توان به آینده بنیاد شهید در رفع مشکلات جامعه ایثارگری امیدوار بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهیدی بنیاد شهید بنیاد شهید و امور ایثار روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۶۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر سلمانی، سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی صبح شنبه در این جلسه که در شرکت عمران شهر جدید سهند برگزار شد، گفت: برابر یکی از توافق‌های منعقد شده بین بنیاد شهید آذربایجان شرقی و شرکت عمران شهر جدید سهند، باید زمین مسکونی ۶۰۰ نفر از ایثارگران استان توسط شرکت عمران شهر جدید سهند تأمین شود که در جریان سفر اخیر وزیر محترم راه وشهرسازی به آذربایجان شرقی شاهد واگذاری قرارداد زمینِ ۱۷۷ نفر از این تعداد بودیم و انتظار داریم زمین‌های باقی مانده، در اسرع وقت تحویل ایثارگرانِ مشمول شود.

وی افزود: یکی دیگر از توافق‌هایی که در سال‌های ماضی منعقد شده بود و صورتجلسۀ آن به امضای مدیرعامل اسبق شرکت عمران شهر جدید سهند و به تائید مرحوم عابدین خرم، استاندار پیشین آذربایجان شرقی رسیده بود، واگذاری گروهیِ زمین برای ساخت ۲۵۸ واحد مسکونی ایثارگران بود که احیا و اجرایی شدن آن نیازمند مساعدت و پشتیبانی شرکت عمران شهرهای جدید ایران و اهتمام شرکت عمران شهر جدید سهند است.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی همچنین خواستار عملیاتی شدن مفاد مصوبۀ پنجمین جلسۀ کارگروه مسکن ایثارگران شد و گفت: برابر این مصوبه باید شرکت عمران شهر جدید سهند، ۷ هزار واحد مسکونی را به ایثارگران آذربایجان شرقی واگذار کند.

سلمانی یادآوری کرد: هزاران ایثارگرِ فاقد مسکن یا بد مسکنِ آذربایجان شرقی چشم انتظار گشایش‌های جدید و تحقق تکالیف قانونیِ دستگاه‌های اجرایی در قبال تأمین مسکن جامعۀ ایثارگران هستند.

وی افزود: حراست از آرمان‌های شهدا و تکریم فرهنگ ایثار و شهادت از مهم‌ترین زیربناهای تقویت نظام جمهوری اسلامی است و یکی از مهم‌ترین مصادیق تحقق این رسالت، صیانت از جامعۀ ایثارگران و خانواده‌های معظم آنان در قالب ارائۀ انواع خدمات شهروندی در ساحت‌های اقتصادی و اجتماعی است. به این منظور و برای تعیین چارچوب ارائۀ خدمات به این قشر معزّز، قوانین و مقرراتی در کشور وضع شده که یکی از آنها قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران است.

سلمانی گفت: ماده ۷ این قانون، تکلیف تأمین مسکن ایثارگران را به روشنی مشخص کرده و انتظار ایثارگران عزیز و خادمان ایشان در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی نیز اهتمام دستگاه‌های اجراییِ مسئول، برای تسریع و تسهیل در صاحبخانه شدن خانوارهای ایثارگر است.

وی تاکید کرد: بسیاری از خانواده‌های ایثارگران به خاطر صدماتی که در راه حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع از کیان و استقلال کشور در طول هشت سال جنگ تحمیلی و ادوار دیگر به آن‌ها وارد شده است، توانایی کسب درآمد کافی را از دست داده‌اند. این مشکل باعث شده درصد بزرگی از آن‌ها برای تهیه مسکن مناسب برای خود و خانواده‌شان با چالش روبرو شوند.

سعید غفوری، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس هیأت مدیره و سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید ایران نیز در این جلسه وعده پیگیریِ ویژۀ موضوع مسکن خانواده‌های شاهد و ایثارگر آذربایجان شرقی در شهر جدید سهند را داد و دستیارش را مأمور ارتباط با بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی برای حل موانع و چالش‌های احتمالیِ فرا روی تحقق تکالیف قانونی شرکت عمران شهر جدید سهند در قبال تأمین مسکن ایثارگران کرد.

در این جلسه اجرا نشدن قانون تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران در خصوص برخی از فرزندان شهدا و جانبازانِ شاغل به خدمت در شرکت عمران شهر جدید سهند نیز مورد پیگیری قرار گرفت که سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید ایران قول داد مراتب را تا حصول نتیجۀ مطلوب و رفع مشکل، تعقیب کند.

کد خبر 6089554

دیگر خبرها

  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • ایثارگران اسوه عزت و پایداری انقلاب هستند
  • پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان در سطح ملی
  • عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام قابل تقدیر است