Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک سخنگوی دفتر نخست وزیری عنوان کرد جانسون درباره ضرورت کاهش تنش ها در منطقه خلیج فارس هم تاکید کرده است.

دولت انگلیس پس از ناکامی در ایجاد ائتلاف دریایی اروپایی در منطقه خلیج فارس در کنفرانس هفته گذشته بحرین، موافقت خود را برای پیوستن به یک ماموریت بین المللی دریایی با ادعای حفاظت از کشتی های تجاری درتنگه هرمز اعلام کرده که «عمدتا مبتنی بر امکانات نظامی موجود در منطقه خواهد بود».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر امور خارجه انگلیس پیشنهاد داده تا رهبری یکی از گروه های بین المللی اقدام دریایی برای همراهی کشتی های تجاری را به عهده بگیرد.

این گروه با هدف ارتقاء همکاری بین کشورها در مورد مسایل دریانوردی تشکیل شده و به نظر می رسد انگلیس که به شدت از ضعف قوای نظامی دریایی رنج می برد و در حالی که طرح ائتلاف دریایی اروپایی این کشور شکست خورده است، برای آنچه که «اطمینان از امنیت کشتی های تجاری در تنگه هرمز» ادعا می کند، با نیروهای آمریکایی همکاری خواهد کرد.

با این حال در این ماموریت اشاره ای به ائتلاف نظامی به رهبری آمریکا موسوم به عملیات «سنتینل» که کشورهای اروپایی با پیوستن به آن مخالف هستند، اشاره ای نشده است.

«دامینیک راب» وزیر امور خارجه انگلیس می گوید:‌ هدف ما این است که بتوانیم گسترده ترین حمایت بین المللی را برای تامین آزادی تردد در منطقه آن‌ طور که تحت قوانین بین المللی از این اصل پاسداری می شود تامین کنیم.

وی افزود: رویکرد ما نسبت به ایران تغییر نکرده است، ما نسبت به همکاری با ایران و شرکای بین المللی مان برای عادی سازی موقعیت و نیز حفظ قرارداد هسته ای متعهد هستیم.

«راب مکر» سفیر انگلیس درتهران هم ضمن بازنشر بیانیه دولت این کشور، در توییتر نوشت وزیر خارجه انگلیس تاکید کرده که رویکرد لندن نسبت به ایران تغییری نکرده و برای کاهش تنش و پشتیبانی از برجام با ایران «همکاری خواهد کرد».

همچنین بر اساس گزارش دفتر نخست وزیری انگلیس، جانسون در گفت وگوی تلفنی با شماری از رهبران کشورهایی که پیروزی وی در انتخابات انگلیس را تبریک گفتند، اهمیت برجام را مورد تاکید قرار داده است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۹۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید

به گزارش خبرآنلاین ناوچه هلندی «ترومپ» پس از گذران یک ماه در دریای سرخ، این منطقه را ترک کرد و وارد بندر بمبئی در هند شد.

به نوشته روزنامه ایندین اکسپرس، این ناوچه هلندی برای چهار روز در آب‌های هند لنگر انداخت و در ۲۸ آوریل به سمت شرق آسیا روانه شد.

به نقل از ایسنا «ترومپ» یک ناوچه فرماندهی و دفاع هوایی است که توسط نیروی دریایی سلطنتی هلند مستقر شده و هدف آن «ارائه مسیری امن برای کشتی‌های باری که از منطقه دریای سرخ عبور می‌کنند» اعلام شده است.

این خبر در حالی منتشر شده که حملات ارتش یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و همچنین درگیری میان نیروی دریایی یمن و کشتی‌های جنگی ائتلاف آمریکا و اروپا در منطقه شدت گرفته است.

پیش از هلند، فرانسه و آلمان نیز کشتی‌های جنگی خود را از منطقه خارج کرده بودند.

روز جمعه هم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر یو اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی پس از حدود چهار ماه حضور در دریای سرخ از کانال سوئز به سمت شرق مدیترانه عبور کرده‌اند.

دریاسالار «اچ.اچ.هرولد» این ناوچه هلندی گفت: «هلند یک کشور تجاری است و ما به تجارت آزاد برای رفاه کشور خود وابسته هستیم. تا به امروز، ۷۰ درصد از تجارت ما از طریق منطقه هند-پاسیفیک انجام می‌شود برای همین حفظ آزادی حمل‌ونقل بین‌المللی در مسیرهای تجاری بی طرف در دریا، بسیار مهم است.»

گفته شده این ناوچه مجهز به تسلیحات مدرن و سیستم‌های سنسور مانند سیستم پرتاب عمودی، نیزه، پرتابه‌های اژدر و سیستم پرتاب طعمه است که در آوریل ۲۰۰۱ وارد نیروی دریایی سلطنتی هلند شد و در مارس ۲۰۰۳ به ماموریت رفت.

افسر فرماندهی این ناوچه نیز گفت «تهدید حوثی‌ها (انصارالله) از دریای سرخ آغاز می‌شود و تا خلیج عدن ادامه دارد که دریا را با اقیانوس هند متصل می‌کند».

وی افزود: «ما برای یک ماه در دریای سرخ بودیم و تهدید حوثی‌ها از دریای سرخ تا خلیج عدن است. حوثی‌ها غیرقابل پیش‌بینی هستند و علیه کشتی‌های مرتبط با اسرائیل عملیات انجام می‌دهند.»

این ناوچه به سنگاپور، هاوایی و جزایر کارائیب می‌رود و بعد از طریق کانال پاناما به هلند بازمی‌گردد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901750

دیگر خبرها

  • چراغ سبز لندن به تداوم همکاری‌های تسلیحاتی با اسرائیل
  • خود را به رویکرد امنا برای تغییر مدیریت مجلس آینده پایبند می‌دانم
  • بورل در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا خواهان تنش با ایران نیست
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • جنگ دریایی بی‌سابقه میان ارتش یمن و آمریکا و انگلیس در ۴۸ ساعت گذشته
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • جنگ دریایی بی‌سابقه میان یمن و آمریکا و انگلیس | در ۴۸ساعت گذشته در دریای سرخ چه گذشت؟
  • حادثه دریایی جدید در اطراف یمن
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد