Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته پایش و ارزیابی ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان یزد گفت: از 208 مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی استان در سال گذشته، 116 مصوبه ستاد معادل 56 درصد، کاملا اجرا شده و یا در دست اجراست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، سید علی اکبر کلانتر پیش از ظهر امروز در نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان یزد در خصوص پیشرفت مصوبات جلسات این ستاد گفت: در سال گذشته 23 جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان تشکیل شده که 208مصوبه را به همراه داشته است و برای هر مصوبه صریحا مجری و همکار تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به تاکیدات استاندار یزد مبنی بر پایش پیشرفت اجرایی شدن مصوبات و همچنین پیشنهاد رفع موانع و اصلاح فرایند کار و ایجاد سرعت و دقت در موضوع پایش و کنترل روند اجرای مصوبات این ستاد، یک بانک اطلاعات جامعی طراحی و ایجاد شده است که کلیه اطلاعات مربوط به مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی در آن درج می‌شود و پیگیری یک مصوبه و روند اجرای آن از این بانک قابل استخراج و گزارش گیری است.

دبیر کمیته پایش و ارزیابی ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان افزود: گزارش جزئیات و آمار تفضیلی اقدامات انجام شده توسط مجریان و همکاران از جمله مکاتبات و پاسخ‌های دریافتی از دستگاه‌های مجری، ریز موراد و نظر کمیته، درصد انجام پروژه‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی و ... در این بانک موجود است و پاسخ ‌های واصله از دستگاه‌ها توسط اعضای کمیته بررسی و وضعیت نهایی مصوبه نیز مشخص می‌شود.

کلانتر با اشاره به نحوه پاسخگویی دستگاه‌های اجرایی به مکاتبات صورت گرفته از ستاد مقاومتی استان گفت: از 208 مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی استان در سال گذشته، 116 مصوبه ستاد معادل 56 درصد، کاملا اجرا شده و یا در دست اجراست، برای  33 درصد مصوبات اقدامی انجام نگرفته یا عدم پاسخ به مکاتبات دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی بوده و  11 درصد مصوبات نیز خنثی و به عبارتی عدم امکان اجرای و یا عدم پیگیری متقاضی بوده است.

رئیس خانه صنعت معدن تجارت یزد با تاکید بر لزوم پاسخگویی دستگاه های اجرایی در خصوص وضعیت اجرایی مصوبات استاد اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: پیشنهاد می‌شود شیوه‌نامه‌ای برای تهیه مقدمات و نحوه تشکیل جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی تهیه شود و مدیران مجری و محور انجام مصوبات نظرات و مشکلات اجرایی را قبل از مصوبات مطرح کنند و برای اجرای هر مصوبه بازه زمانی مشخص شود.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۰۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر

حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی در مراسم آغاز به کار مجدد این واحد صنعتی با بیان اینکه در بازدید سال گذشته موضوع تعطیلی این واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت گفت: این واحد صنعتی با مشکلات متعددی مواجه بود که با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دستگاه‌های اجرایی حل و فصل و امروز فعالیت مجدد آن آغاز شد.

او با بیان اینکه اقدامات انجام شده در ستاد اقتصاد مقاومتی و حمایت حقوقی و قضایی از واحد‌های تولیدی و صنعتی در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب و تحقق شعار سال است گفت: در سیاست‌های ابلاغی سند تحول قوه قضاییه بر جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی، صنعتی و اقتصادی تاکید شده است.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان فارس از استمرار فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان و جدیت در پیگیری مشکلات ۸۰ واحد دارای مشکل خبر داد و افزود: با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضایی دادگستری استان در هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحد‌های صنعتی پیگیری و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان و کارشناسان حل و فصل می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی رصد فعالیت واحد‌های تولیدی احیا شده و ادامه حمایت حقوقی و قضایی در جهت پیشگیری از ایجاد اختلال در روند فعالیت آنان را از جمله برنامه‌های ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خواند.

او تصریح کرد: بازدید‌های میدانی و هدفمند از واحد‌های صنعتی و تولیدی در سراسر استان و تشکیل جلسات با محوریت دادگستری استان با مدیران واحد‌های تولیدی و بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات رسان مطرح و با جزئیات و حساسیت پیگیری می‌شود.

موسوی رفع مشکل و بازگشت واحد کشتارگاه صنعتی طیور فسا را از جمله اقدامات عملی دادگستری استان را در راستای پیشگیری از بیکاری نیرو‌های کار خواند و خاطر نشان کرد این واحد تولیدی علاوه بر اشتغال ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم زمینه فعالیت اقتصادی ۳۰۰ نفر دیگر به صورت غیر مستقیم را فراهم کرده و با قول مساعد سرمایه گذار، طرح توسعه واحد صنعتی را مطرح کرده است که در این خصوص نیز حمایت‌های قضایی در دستور کار قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۱۰هزار عامل اجرایی برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس در کرمانشاه
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان