Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@15:00:33 GMT

تعداد مدارس برکت امسال به ۱۲۵۰ مدرسه می‌رسد

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۸۲۵۷۷

تعداد مدارس برکت امسال به ۱۲۵۰ مدرسه می‌رسد

خبرگزاری میزان- بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با افتتاح ۱۱۰ مدرسه‌ی جدید در سال جاری، تعداد مدارس برکت در سراسر کشور را، به ۱۲۵۰ مدرسه می‌رساند. تاریخ انتشار: 10:36 - 16 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۹۵۴۶

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، این بنیاد در راستای نهضت مدرسه‌سازی و به منظور توسعه‌ی فضا‌های آموزشی و توزیع عادلانه‌ی امکانات تحصیلی در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور، ساخت ۱۱۰ باب مدرسه را در این مناطق برای سال جاری پیش‌بینی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، ۱۰ باب مدرسه‌ی ۱۵ کلاسه از مدارس ذکر شده، در مناطق زلزله‌زده‌ی کرمانشاه تکمیل و تقدیم دانش‌آموزان این مناطق خواهد شد.

مدرسه‌سازی یکی از بنیادی‌ترین و ماندگارترین اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مناطق محروم است که از طریق بنیاد برکت دنبال می‌شود.
براساس تأکید مقام معظم رهبری بر ارتقای عدالت آموزشی در مناطق محروم و در ادامه‌ی نهضت مدرسه‌سازی، بنیاد برکت پس از احداث ۱۰۰۰ مدرسه‌ی اول، ساخت هزار مدرسه‌ی دوم برکت را در دست اقدام دارد.

بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تا به امروز نسبت به احداث ۱۶۴۰ مدرسه با ۹۲۴۰ کلاس درس، ظرفیت پذیرش ۱۹۲ هزار دانش‌آموز و اعتباری بالغ بر ۸۶۰۰ میلیارد ریال اقدام کرده، که از این تعداد تاکنون، ۱۱۴۰ باب مدرسه با ۶۱۱۰ کلاس درس، به بهره‌برداری رسیده است.

با افتتاح ۱۱۰ مدرسه‌ی جدید در سال جاری، تعداد مدارس بهره‌برداری شده‌ی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سراسر کشور، به ۱۲۵۰ باب خواهد رسید.

گفتنی است، مدارس بنیاد برکت تاکنون بالغ بر ۲۵۰۰ روستا در ۳۱ استان کشور را تحت پوشش قرار داده‌اند.

هم‌چنین لازم به توضیح است که مدارس برکت در مناطق محروم مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس کشور و با رعایت استاندارد‌ها و الزامات آموزشی و ضوابط فنی و زیربنایی ساخته می‌شوند و پس از تکمیل، تقدیم دانش‌آموزان عزیز این مناطق می‌شود.

براساس تفاهم‌نامه‌ی میان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و وزارت آموزش و پرورش، مقرر شده است که تعداد مدارس برکت تا چند سال آینده، به ۲۰۰۰ باب مدرسه در سراسر کشور برسد. بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای نیل به این هدف، با وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در تعامل مستمر است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدارس برکت مدرسه سازی بنیاد برکت مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۲۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس به نتیجه برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی، ظهر امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، اظهار کرد: در مجموعه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تلاش شده است تا در راستای دستورات مقام معظم رهبری، رویکرد تازه‌ای در پیش گرفته شود و در حوزه تخصصی معاونت ما تقریباً ۶ هزار و ۹۰۰ فضا در کشور تحویل دانش‌آموزان داده شده است.

وی با بیان اینکه خیران به عنوان مهم‌ترین و موثرترین افراد در مدرسه‌سازی هستند، افزود: درخصوص مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: در استان بوشهر اگرچه بسیاری از سرانه‌های مدرسه‌سازی حل شده است، اما در بسیاری مناطق نیاز به بازسازی دارد.

خان محمدی اضافه کرد: یکی از مواردی که از اثرات مالیات ملموس است، بازسازی و مقاوم‌سازی مدارس است و تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس تا به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا کاربری مدرسه را از اینکه تنها مدرسه باشد به محل تربیت و رشد تغییر دهیم، افزود: در سند هفتم توسعه بخش‌های اقتصادی ویژه برای مدارس برنامه‌ریزی شده تا خودگردان شوند، همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

منبع: فارس

کد خبر 749134

دیگر خبرها

  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود