Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمدرضا دربندی مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت ارشاد در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گیلان به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار که در سالن اجتماعات مرکز آموزش دولتی رشت برگزار شد، گفت: با گذشت چهل سال از انقلاب ۱۱ هزار و ۴۰۰ مجوز توسط هیأت نظارت در کشور صادر شده است.

او با اشاره به اینکه از این تعداد ۵ هزار و ۷۰۰ رسانه فعال هستند و مابقی شروع نکرده یا رها کردند، افزود: ۴ هزار و ۱۰۰ نشریه مکتوب فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۳۰۰ روزنامه، ۱۸۰۰ هفته نامه و دو هفته نامه و ۲ هزار ماهنامه و فصلنامه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دربندی با بیان اینکه کل کشورهای اتحادیه اروپا در مجموع ۳۰ خبرگزاری دارند و ما از استاندارد جهانی خارج شده‌ایم، افزود: هزار و ۷۵۰ پایگاه خبری و در مجموع ۳۰ خبرگزاری در سراسر کشور در حال فعالیت هستند.

مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت ارشاد در ادامه با اشاره به اینکه هزار و ۴۰۰ نفر از مدیران مسئول را بانوان تشکیل می‌دهند و ۱۵۰ مدیر مسئول نیز از برادران اهل سنت هستند، تصریح کرد: در کل کشور ۳۵۰ نشریه تخصصی ورزشی، ۲۸۰ نشریه تخصصی دین و معارف اسلامی، ۱۰ نشریه در حوزه هنر و ادبیات، ۷۲ نشریه کودک و نوجوان، ۹۰ نشریه در حوزه خانواده و سرگرمی، ۱۰ نشریه در حوزه معلولان و ۱۲ نشریه نیز درباره اقلیت‌های دینی اعم از مسیحیت، زرتشتی و سایر ادیان فعالیت می‌کنند.

سالانه ۳هزار نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می‌گیرند

مدیرکل مطبوعات و رسانه‌های داخلی وزارت ارشاد با اشاره به وضعیت بیمه خبرنگاران، گفت: تفاهم‌نامه‌ای با صندوق هنرمندان منعقد شده است که بر اساس آن هر ساله سه هزار نفر تحت پوشش بیمه و سه هزار نفر نیز بیمه تکمیلی می‌شوند.

سید محمدرضا دربندی در ادامه به اقدامات پیش بینی شده برای رفاه خبرنگاران به عنوان بدنه اصلی رسانه نیز اشاره کرد و افزود: ارائه اینترنت بدون فیلتر یکی از این موارد است که در گیلان خانه مطبوعات ماهیانه ۲۰ تا ۲۵ نفر را تحت پوشش اینترنت بدون فیلتر قرار می‌دهد.

او مشاوره رایگان بیمه‌ای و حقوقی مدیران مسئول و خبرنگاران، ساده سازی صدور کارت خبرنگاری، صدور کارت خبرنگار بین المللی را از دیگر اقدامات این سازمان برای خبرنگاران اعلام کرد.

مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت ارشاد با اشاره به پرداخت یارانه به مطبوعات مجازی، گفت: تغییر در ساماندهی پرداخت یارانه سبب شده تا به خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری یارانه پرداخت شود که این موضوع شامل پایگاه‌هایی است که در استان‌های کم برخوردار از امکانات و یا پایگاه‌های تخصصی اعم از اقتصاد، ورزشی و ... و پایگاه‌هایی که در رتبه بندی شرکت کرده اند، می‌شود.

 وی تصریح کرد: به پایگاه‌های خبری زیر نظر سپاه، دادگستری و ... یارانه تعلق جز این موارد محسوب نمی‌شود و تنها به پایگاه‌های خصوصی تعلق می‌گیرد.

در طول دو سال اخیر هیچ روزنامه‌ای تعطیل نشده است

دربندی گفت: با بیان اینکه در طول دو سال اخیر هیچ پایگاه خبری و نشریات مکتوب تعطیل نشده است.

وی با اشاره به اینکه ۲۵ هزار تن کاغذ ارز دولتی در سامانه مربوط به ارائه کاغذ به نشریات است، تصریح کرد: از آذر ماه سال گذشته بانک مرکزی ارز دولتی برای کاغذ را قطع کرد و این ارز را به سایر اقلام همانند نخ بخیه، داروی بیهوشی و دیگر موارد اینچنین اختصاص داده است.

مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت ارشاد با بیان اینکه کمبود کاغذ برای نشریات وجود ندارد، افزود: با ورود ارز نیمایی و فروش کاغذ با ارز دولتی از ۲۰ اردیبهشت، هزار و ۳۰۰ تن کاغذ توزیع شده است و هزار و ۵۰۰ تن نیز در حال توزیع است.

۲۳۲۳

کد خبر 1287260

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد کاغذ روزنامه ایالات متحده آمریکا محمدجواد ظریف باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال حسن روحانی لیگ برتر نوزدهم کاریکاتور دونالد ترامپ بازار طلا و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ محمدرضا رضایی مدیر کل بیمه سلامت خوزستان گفت: پوشش بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و عشایر، بیمه شدگان شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و ۵ دهک اول درآمدی در استان به صورت سیستمی و متمرکز بدون پرداخت حق بیمه به صورت رایگان به مدت یکسال و تا پایان فروردین ۱۴۰۴ تمدید شد.
بیمه شدگان مذکور نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان برای تمدید پوشش بیمه‌ای ندارند و در مراجعه به مراکز ارائه دهنده خدمت سلامت صرفا با ارایه کد ملی می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را ظبق ضوابط و دستورالعمل این سازمان دریافت کنند.
وی ادامه داد: افرادی که جزء دهک‌های ۶ تا ۱۰ می‌باشند می‌توانند جهت برخورداری از بیمه و یا تمدید اعتبار بیمه خود با پرداخت حق بیمه مصوب مطابق تخفیفات اعلام شده بین ۵۰ تا ۸۰ درصد در سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت ایران به نشانی https://csp.ihio.gov.ir اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • ۱۲۵ هزار کارگر در استان اردبیل تحت پوشش بیمه اجباری هستند
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود
  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند