Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@02:52:38 GMT

طلا رکورد جدید زد

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۸۴۷۳۲

 هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۹ درصد رشد کرد و به ۱۴۸۶ دلار و ۴۱ سنت رسید.

اخبار اقتصادی- در بازار آمریکا، هر اونس طلا ۰.۹ درصد افزایش یافت و به ۱۴۹۷ دلار و ۹۰ سنت رسید.

ایلیا اسپیواک، استراتژیست ارزی ارشد در شرکت دیلی فارکس در این باره گفت: جنگهای تجاری عامل افزایش اخیر قیمت‌ها بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنگ لفاظی شدید میان واشنگتن و پکن نگرانی‌ها نسبت به شدت گرفتن منازعه و آسیب دیدن رشد اقتصاد جهانی را برانگیخته است.

طبق نظرسنجی رویترز، آمار احتمالا نشان خواهد داد صادرات چین در ژوییه برای دومین ماه متوالی کاهش پیدا کرده است. انتظار می‌رود واردات این کشور نیز کاهش پیدا کند که علامت عدم موفقیت تدابیر محرک اقتصادی دولت چین خواهد بود.

بانک گلدمن ساکس اعلام کرده دیگر انتظار ندارد پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ توافق تجاری صورت بگیرد و بانک مورگان استنلی هشدار داده که تعرفه‌های تلافی‌جویانه ممکن است اقتصاد جهانی را تا اواسط سال میلادی آینده دچار رکود کند.

بر اساس گزارش رویترز، یک مقام بانک مرکزی آمریکا روز سه شنبه اظهار کرد که بهتر است پیش از تصمیم گیری درباره کاهش دوباره نرخ‌های بهره، کمی صبر کرد و آمار اقتصادی بیشتری را دید.

ذخایر طلای "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایه گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز سه شنبه ۰.۲۱ درصد رشد کرد و به ۸۳۶.۹۲ تن رسید که منعکس کننده تقاضای بالا برای طلا است.

بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله آمریکا به پایین‌ترین حد در سه سال گذشته سقوط کرد.

به گفته وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز، هر اونس طلا برای تحویل فوری ممکن است مقاومت در سطح ۱۴۹۷ دلار را امتحان کند و اگر این قیمت شکسته شود، طلا ممکن است تا محدوده ۱۵۲۴ دلار صعود کند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۱.۷ درصد رشد کرد و به ۱۶ دلار و ۷۳ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با یک درصد افزایش، ۸۵۵ دلار و ۷۶ سنت معامله شد. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد کاهش، در ۱۴۳۶ دلار و ۳۴ سنت ایستاد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: طلا قیمت طلا بازار جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۴۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست