Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‎شرقی گفت: در سند تدبیر توسعه استان دو محور «احیا و تقویت هویت فرهنگی» و «تقویت اقتصاد فرهنگ» را مورد توجه قرار دادیم؛ چرا که معتقدیم هنر باید بتواند به تقویت اقتصادی، ایجاد گردش مالی و اشتغالزایی کمک کند. ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۸ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی آذربایجان‎شرقی، داود بهبودی، در آیین گرامی‌داشت یکصدمین سال آموزش هنر در تبریز اظهار داشت: آرزوی همه ما دستیابی به جامعه‎ای است که در آن آسایش و آرامش در کنار هم مهیا باشند و همه تلاش بشر، صاحب‌نظران، دولت‎ها و هنرمندان به نحوی در این راستاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر جامعه‌ای که به آرامش و آسایش دست یابد و در کنار برخورداری و امکانات بتواند با ابزار هنر، اندیشه را تعالی و آرامش درون را به جامعه هدیه دهد، جامعه توسعه یافته‎تری است.

بهبودی با بیان اینکه یکی از ضرورت‎ها و پیش‌نیازهای دستیابی به این ظرفیت، تجلی،  شکوفایی و رونق بخش هنر و فرهنگ و گرامی‎داشت اصحاب فرهنگ و هنر  به عنوان سرمایه‎های نمادین جامعه است، افزود: در جامعه‌ای که هنر و فرهنگ عزیز است، می‌توان امید داشت این جامعه در مسیر پیشرفت و تعالی حرکت ‎کند ولی اگر اهالی هنر مورد بی‌مهری قرار گیرند آن جامعه راه به جایی نخواهد برد.

سند توسعه اجتماعی استان بوشهر تدوین شدکبگانیان: آغاز اجرای سند توسعه دانش‌بنیان استان‌ها از بوشهرسند توسعه فعالیت‌های بانوان همدان تدوین می‌شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‎شرقی در عین حال خاطرنشان ساخت: در واقع فرهنگ پیش‎نیاز توسعه است و متقابلا هر وقت توسعه اتفاق بیافتد به توسعه و غنای فرهنگ و هنر کمک می‎کند و جامعه را به سمت تعالی سوق می‎دهد.

وی یادآور شد: تبریز این قابلیت را داشته که مهد فرهنگ و هنر لقب بگیرد و وجود مکاتب هنری تبریز بیانگر بستری است که در خاک این سرزمین بوده و نشان از ظرفیتی است که در گذشته وجود دارد که امروز کم رنگ‌تر شده و اساتید و اهل فرهنگ و هنر، فعالان سیاسی، اقتصادی و اجتماعی می‎توانند به احیای این ظرفیت کمک کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‎شرقی گفت: در سند تدبیر توسعه استان دو محور «احیا و تقویت هویت فرهنگی» و «تقویت اقتصاد فرهنگ» را مورد توجه قرار دادیم؛ چرا که معتقدیم هنر باید بتواند به تقویت اقتصادی، ایجاد گردش مالی و اشتغالزایی کمک کند؛ البته این امر نیازمند ایجاد زیرساخت‎هایی است که در این زمینه نیز تلاش‎هایی از سوی ارگان‎های ذیربط صورت می‎گیرد.

بهبودی همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت رایزنان فرهنگی در انتقال و طرح هنر و فرهنگ استان در عرصه‎های بین المللی، کمک گرفتن از ظرفیت معافیت‎های مالیاتی و اهتمام در برگزاری جشنواره‎ها و نمایشگاه‎ها در جهت توسعه و تعالی فرهنگ و هنر استان تاکید کرد.

انتهای پیام/ش

R7887/P/S6,47/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۵۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی حجت الاسلام میکائیل اسکندری در جلسه شورای برنامه ریزی بزرگداشت دهه کرامت و آیین‌های مربوط به بزرگداشت ۱۴ خرداد سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام راحل و قیام ۱۵ خرداد افزود: نهاد‌های فرهنگی باید برنامه‌های ویژه خود برای این دهه را به دبیرخانه ستاد ارسال کنند تا با زمان بندی و برنامه ریزی دقیق آحاد مردم را برای حضور و شرکت در این برنامه‌ها دعوت کنیم.

وی هدف اصلی از اجرای برنامه‌های مربوط به دهه کرامت را توجه به نهاد خانواده اعلام و اظهار کرد: بر همین اساس انتظار می‌رود تمام ادارات، سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی و عمومی حداقل برای اجرای یک ویژه برنامه برنامه ریزی کنند تا در طول ۱۰ روز این برنامه‌ها به شکل باشکوه و با مشارکت خانواده‌ها برگزار شود.

حجت الاسلام اسکندری فضاسازی محیطی توسط شهرداری ها، اجرای جنگ‌های شادی در بوستان ها، برپایی ایستگاه‌های صلواتی، اعطای تخفیف‌های ویژه از سوی نهاد‌های خدمات رسان همچون دستگاه قضائی، شهرداری ها، میراث فرهنگی و اجرای برنامه‌های فرهنگی در امامزاده‌ها و تجلیل از بانوان نمونه، تدوین برنامه‌های فرهنگی در مساجد، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز مذهبی را از جمله رئوس برنامه‌های مربوط به دهه کرامت در آذربایجان شرقی برشمرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی به روز‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد مصادف با ارتحال امام راحل و قیام تاریخی مردم ایران ضد رژیم ستم شاهی اشاره و اضافه کرد: برای اجرای ویژه برنامه‌های این روزهای مهم ۱۴ کمیته در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی راه اندازی شده است که باید در حوزه‌های تخصصی وارد شده و برنامه‌های جامع خود را برای برگزاری باشکوه این دو رویداد ارائه دهند.

وی تبیین ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره)، آماده سازی مساجد و پایگاه‌های بسیج، راه اندازی گروه سرود دانش آموزی با محوریت سوگواری، اجرای برنامه‌های متنوع برای جانبازان و ایثارگران، مسابقات نقاشی، تبیین و تشریح وصیت نامه امام راحل، برنامه‌های مختلف ورزشی، توزیع اقلام معیشتی برای نیازمندان و اجرای مسابقات فرهنگی و کتابخوانی در فضای مجازی، برگزاری نشست‌های تخصصی اندیشه‌های امام را از جمله برنامه‌های مدنظر برای ۱۴ و ۱۵ خرداد ماه اعلام کرد.

از سالروز ولادت حضرت معصومه(سلام الله علیها) تا سالروز میلاد ثامن الائمه امام رضا (علیه السلام) برابر با اول تا ۱۱ ذیقعده _ که امسال مصادف شده است با ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت ماه _ به عنوان دهه کرامت نامگذاری شده است.

 

دیگر خبرها

  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • کارگران مایه رشد و شکوفایی کشور هستند
  • روایت فرمانده فراجا از اهمیت هجمه سنگین دشمن علیه فرهنگ جامعه
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد