Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که طولانی شدن بحران برگزیت تاثیرات بدی بر روح و روان شهروندان انگلیسی گذاشته و حتی آمار طلاق را افزایش و زاد و ولد را کاهش داده است. ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۷ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "تاگس شاو" آلمان، نتایج یک بررسی نشان می دهد که از زمان برگزاری همه پرسی برگزیت در انگلیس و رای مثبت شهروندان این کشور به خروج کشورشان از اتحادیه اروپا بیماری های روانی مثل افسردگی اضطراب و پرخاشگری به شدت در بین انگلیسی ها افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخصوص کسانی که به ماندن در اتحادیه اروپا رای داده‌اند گرفتار این آسیب های جدی شده‌اند.

این روزنامه آلمانی در ادامه این گزارش نوشت: برگزیت به درازا می کشد و انگلیس همچنان در این باتلاق فرو می رود. بررسی های جدید نشان می دهد که از زمان برگزاری همه پرسی برگزیت بیماری های روانی به طرز چشمگیری در بین شهروندان انگلیسی افزایش پیدا کرده است. به این ترتیب مناقشات درباره عضویت انگلیس در اتحادیه اروپا نه تنها در اتاق نشیمن حتی به اتاق خواب های انگلیسی ها هم نفوذ کرده است.

اتحادیه اروپا: بروکسل برای برگزیت نامنظم آماده استگاردین: برگزیت بدون توافق سناریوی اصلی نخست وزیر انگلیس استآمادگی انگلیس برای دستیابی به توافق با اتحادیه اروپا بر سر برگزیت

یک بررسی که توسط دانشکده اقتصاد لندن انجام گرفته است نشان می دهد که از زمان برگزاری همه پرسی برگزیت در سال 2016 بیماری های روانی مثل استرس و اضطراب های عاطفی در بین شهروندان این کشور افزایش پیدا کرده است. بر این اساس بخصوص افرادی که به ماندن در اتحادیه اروپا رای داده اند از این آسیب های روانی رنج می برند. این بیماری های روانی به صورت ضعف تمرکز، عصبی بودن تا افسردگی و احساس بی ارزش بودن و بی قدرتی خود را نشان می دهد.

بر اساس این بررسی که حدود 35 هزار انگلیسی در آن شرکت کرده اند اکثر رای دهندگانی که به ماندن در اتحادیه اروپا رای داده اند از این بیماری ها رنج می برند.

سرویس آنلاین دوست یابی در انگلیس نشان می دهد که حدود 1.6 میایون انگلیسی به واسطه همه پرسی برگزیت به روابط خود پایان داده اند. همچنین درمان های روانی روی زوج ها هم به شدت افزایش پیدا کرده و نتایج این بررسی نشان می دهد که برگزیت حتی به جدایی روزافزون بین زوج ها منجر شده است. نتیجه این است که برگزیت به درد جدایی در جامعه انگلیس منجر شده است.

به این ترتیب در حالی که میزان طلاق با هر بحث بی نتیجه درباره برگزیت افزایش می یابد هم زمان نه تنها ارزش پوند بلکه میزان زاد و ولد در جامعه انگلیس کاهش می یابد.

مسئله برگزیت به کلاف سردرگمی در اتحادیه اروپا تبدیل شده و حل این بحران بسیار به درازا کشیده است.

 انتخاب بوریس جانسون به نخست‌وزیری انگلیس در شرایطی که این کشور در آستانه خروج از اتحادیه اروپا قرار دارد با واکنش‌های توأم با نگرانی و دلسردی مقامات اروپایی همراه شده است.

در سال 2016 دولت انگلیس طی یک همه‌پرسی موظف شد طی یک برنامه زمان‌بندی، سال 2018 از اتحادیه اروپا خارج شود. اما ترس از عواقب اقتصادی و سیاسی آن موجب شد دولت ترزا می تلاش کند برای اجرای تدریجی برگزیت با اتحادیه اروپا توافق‌نامه‌ای را امضا کند. اما این توافق‌نامه پس از چندبار اصلاح نیز نتوانست در پارلمان انگلیس رأی بیاورد و خروج این کشور از اتحادیه اروپا هم‌چنان در هاله‌ای از سردرگمی قرار دارد.

ناتوانی ترزا می در رسیدن به توافق با بروکسل موجب شد وی استعفای خود را اعلام کند و حالا هم بوریس جانسون با رای اکثریت محافظه کاران به عنوان نخست وزیر جدید انگلیس انتخاب شده است.

جانسون اعلام کرده که در صورت لزوم در همان تاریخ مقرر 31 اکتبر بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج می شود.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط مذاکرات برگزیت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مذاکرات برگزیت مذاکرات برگزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۷۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس

در حال حاضر همانطور که کمک‌های اخیر نظامی انگلیس نشان می‌دهد، قوای اوکراین کمی تهاجمی‌تر خواهد شد و بر روی موشک‌های میان برد و سلاح‌هایی تمرکز خواهد کرد که در نبردهای بهاره بتواند در آستانه انتخابات انگلیس موفقیت‌هایی را به ارمغان بیاورد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه تسنیم، سیاست مداران و بخشی از جامعه انگلیس بر این باورند که باید به اوکراین کمک های مالی بیشتری شود و بخش دیگری از جامعه انگلیس از این ایده حمایت نمی کنند.

اما ریشی سوناک نیم درصد دیگر به بودجه نظامی انگلیس اختصاص داد تا 2.5 درصد از تولید ناخالص ملی این کشور صرف نظامی گری شود.

این مهم به بخش هایی از جامعه از جمله تحقیقات و بهداشت و درمان فشار خواهد آورد اما محافظه کاران از این فرآیند حمایت می کنند چرا که شرایط در جهبه‌های جنگ اوکراین با آنچه پیش بینی می شد، چندان هم خوانی ندارد.

تکیه بر جنگ اوکراین برای دستاورد انتخاباتی

در حال حاضر و پس از گذشت بیش از دو سال از آغاز جنگ در فوریه 2022 باید به چند نکته توجه داشت. انگلیس در گذر این دو سال سه نخست وزیر به خود دیده و دولت محافظه کار پس از بیش از یک دهه حضور در قدرت، خود را برای انتخاباتی در تابستان 2024 آماده می‌کند که نظرسنجی ها نشان می دهد برای پیروزی به یک معجزه نیاز دارد.

از سوی دیگر این حضور نظامی با تشویق و راهبری بوریس جانسون، نخست وزیر پیشین انگلیس وارد کارزار سیاسی این کشور شد، در حالی که اکنون نه از جانسون خبری است و نه از تبلیغاتی که در سال گذشته برای این جنگ در سطح شهرهای انگلیس صورت می گرفت.

اما محافظه کاران بخشی از حضور بین المللی خود را در گروی این جنگ می بینند و درست پس از تصویب کمک های نظامی آمریکا، محافظه کاران انگلیسی نیز بسته کمک های نظامی تصویب کردند که یکی از بخش های جالب توجه آن، تانک های چلنر 2 است.

نقشه‌های بلندمدت انگلیس برای جنگ اوکراین

یک ماه قبل در مارس 2024 مجلس عوام انگلیس گزارشی را در خصوص جنگ اوکراین و کمک های نظامی انگلیس منتشر کرد که این گزارش نشان می دهد نگاه لندن به روند جنگ در اوکراین یک نگاهی مقطعی و صرفاً پیروی از حرکت عمومی غرب نیست و این کشور اهداف مخصوص خود را در اوکراین چه در وضعیت کنونی و چه آینده این کشور دنبال می کند.

آنچه تاکنون انگلیس برای اوکراین انجام داده است، آموزش 30 هزار نیروی متخصص نظامی است که در 10 هزار تن هم در سال 2024 طبق برنامه آموزش داده می شوند. این افراد شامل نیروهای نظامی هستند که در جبهه های جنگ حضور دارند یا حضور خواهند یافت که بخش مهمی از آنها را خلبانان جت های جنگنده و کاربران سامانه های راداری و موشکی تشکیل می دهند که البته شامل پرنده های تهاجمی نیست.

آنچه مجلس عوام انگلیس در اختیار عموم قرار داده، نشانگر موضع لندن در مقابل جنگی است که به گفته٬ رابرت (اف) کندی (جونیور)‌٬ از یک کودتا علیه دولت حامی روسیه آغاز شد.

انگلیس البته اصلی ترین حامی جنگ در اوکراین نیست این کشور را آلمان پس از مرکل و البته آمریکای بایدن همراهی می کنند اما می توان به جرات گفت مانند مسابقات اسب دوانی نعل به نعل آلمانی ها سیاست مداران محافظه کار کمک های مالی برای ادامه این جنگ اختصاص داده اند.

آنچه در گزارش رسمی آمده است، همچنین نشان می دهد از فوریه (‌بهمن – اسفند )‌ 2022 عددی معادل 7.1 میلیون پوند توسط دولت محافظه کار به این جنگ اختصاص داده شده است که شامل کمک های نظامی و پشت جبهه های جنگ است.

این کمک ها تنها در داخل اوکراین صرف نشده  بلکه همانطور که اشاره شد بخش مهمی از آن در آموزش نیروهای متخصص صرف شده است. اگر بخواهیم به تفکیک در مورد این کمک ها صحبت کنیم باید اینگونه اشاره شود:

 2.3 میلیارد پوند

سال مالی 2022

2.3 میلیارد پوند

سال مالی 2023

2.3 میلیارد پوند با تصویب بودجه کمکی 2.5 میلیارد پوندی در 12 ژانویه 2024

سال مالی 2024- 25

 *Detailed timeline of UK military assistance to Ukraine (February 2022-present)

آینده متزلزل در جبهه اوکراین

این کمک ها نشان می دهد در جبهه های شرقی هیچ چیز آرام نیست. از پیشروی روسیه خبرهایی به گوش می رسد و از نافرمانی فرماندهان نسبت به زلنسکی.

 به نظر می رسد ماه عسل زلنسکی و رهبران غربی روزهای سردی را سپری می کند و آمریکایی ها هم از ادامه کار با زلسنکی چندان خشنود نیستند. چهره ای که می تواند جانشین زلسنکی شود بلاشک یک نظامی است و تنها نیرویی که توانسته مستقل از زلسنکی برای خود با غربی ها به گپ و گفت بنشیند، وزیر دفاع رستم انورویچ اومروف است که به پست ریاست جمهوری اوکراین نزدیک است.

در بین تسلیحات و کمک های نظامی که به اوکراینی ها داده شده و آنها که وعده گرفته اند، آنچه مشهود است راهبرد نظامی است که انگلیسی به همراه دو متحد بزرگ خود در جنگ اوکراین دنبال می‌کنند. آنها خواهان تضعیف قوای نظامی روسیه از طریق از بین بردن تسلیحات عملیاتی روسها هستند؛ به همین دلیل موشک‌های نقطه زن و میان برد همواره در لیست کمک های نظامی غربی بوده است.

در حال حاضر همانطور که کمک های نظامی انگلیس نشان می دهد، قوای اوکراین کمی تهاجمی تر خواهد شد و بر روی موشک های میان برد و سلاح هایی تمرکز خواهد کرد که در نبرد های بهاره بتواند در آستانه انتخابات انگلیس موفقیت هایی را به ارمغان بیاورد.

این موفقیت ها با سرنگونی سامانه های ضد موشکی و ناوهای روسیه برای لندن معنا خواهد یافت به همین جهت در نبردهای بهاره و ضد حمله های روزهای پیش رو به بنادر و سامانه هایی تمرکز دارد که در سواستوپل کریمه و مناطق شرقی مستقر هستند.

نویسنده: سید بهزاد اخلاقی، کارشناس مسایل روسیه

 

تحولات اوکراین|واکنش مسکو به ارسال موشک‌های دوربرد به کی‌یفوعده انگلیس برای ارائه بزرگترین بسته کمکی به اوکراین

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیتی به مصاف تیم بدون مربی می‌رود!
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است