Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالهادی فقیهی‌زاده روز چهارشنبه در نشستی با مدیران مسوول موسسه‌های فرهنگی قرآنی منطقه شمال استان اصفهان افزود: در گام نخست نمایشگاه بین المللی قرآن کریم امسال با اختصاص ۵۰ میلیارد ریال، دست‌کم یک‌سوم کمتر از هزینه سال ۹۰ و ۹۱، برگزار شد و سایر اعتبار مورد نیاز را با کمک‌هایی از محل جذب مشارکت‌های مردمی تامین کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سالانه نزدیک به پنج میلیارد ریال برای تقویت محتوایی قرآنی به سازمان اوقاف و امور خیریه کمک می‌کند و سال گذشته همه یکهزار و ۲۰۰ موسسه قرآنی که با زیرمجموعه‌ها به ۲ هزار و ۲۰۰ مورد می‌رسند، را در سه سطح فعال، نیمه فعال و کاغذی بررسی و به ۷۰۰ موسسه کمک مالی شد.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اعتبار ۱۳۵ میلیارد ریالی سال ۹۶ این معاونت بیان کرد: عملکرد سال گذشته ۱۶۴ میلیارد ریال بود که ۳۵ میلیارد ریال از مبلغ مصوبه قطعی کمتر بود.

وی اضافه کرد: امسال نیز روی کاغذ ۱۴۰ میلیارد ریال به معاونت قرآن و عترت اختصاص داده شده و نزدیک به ۵۰ میلیارد ریال نیز در قالب کمیسیون‌ها به این معاونت اختصاص می‌یابد.

فقیهی‌زاده در مورد بیمه فعالان قرآنی نیز گفت: سه هزار و ۸۰۰ نفر بیمه شده سال ۹۶ به نزدیک هفت هزار نفر رسیده و در آینده برای افزایش افراد زیر پوشش به ۱۰ هزار نفر برنامه‌ریزی خواهد شد.

وی مجموعه قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان شفاف‌ترین معاونت در دولت جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و اظهار داشت: این وظیفه ماست و نباید چیز مبهمی در کار وجود داشته باشد.

 معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه مسوولیت‌های بین‌المللی، مردمی و دولتی این معاونت را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: هیچ‌گونه رقابت، اختلاف یا مساله خاصی با سازمان‌ها و نهادهای موازی نداریم و تنها یک مشکل اداری وجود داشت؛ مبنی بر این‌که از نظر حاکمیت، دولت باید مجوز صادر کند اما برخی رسانه‌ها با بزرگ‌نمایی به آن دامن زدند.

وی به تشکیل کمیسیون ملی فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی اشاره کرد و افزود: این کمیسیون حلقه ارتباطی معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با سازمان‌های کلان فرهنگ قرآنی کشور است که هم‌اکنون با ۲۱ عضو، هماهنگی پشتیبانی برنامه‌ها و حمایت مالی از کلان برنامه‌های قرآنی کشور را بر عهده دارد.

فقیهی‌زاده تاکید کرد: با وجود همه کاستی‌ها، تلاش‌های صورت گرفته تاکنون بجا بوده چراکه ایران برخلاف سایر کشورهای دارای پسوند اسلامی در منطقه، وامدار قرآن کریم است و بدون این کتاب آسمانی نمی‌توانست وجود داشته باشد.

۶۱۳۶/۸۱۲۳

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف اوقاف و امور خیریه قرآن قرآن کریم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۹۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به‌عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در حکمی عاطفه خادمی را به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به‌عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر اساس ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه هشتم اسفند سال گذشته شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه جلسه بیست‌ویکم بهمن سال ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسیده، در حکمی عاطفه خادمی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود؛خادمی متولد سال ۱۳۶۳ و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به‌عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.


وی عضو هیئت علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه با محوریت زنان و خانواده نیز هست.

در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.

پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.

کد خبر 749609

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود