Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@03:26:02 GMT

سومین جشنواره بورس و رسانه برگزیدگان خود را شناخت

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۹۲۴۳۱

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، در این مراسم که با حضور خبرنگاران و روزنامه نگاران، اساتید علوم ارتباطات، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیر روابط عمومی و امور بین الملل این سازمان برگزار شد، آثار برتر در بخش‌های هفت گانه  معرفی و با اهدای جوایزی از خالقین این آثار تقدیر شد.

در بخش تیتر این جشنواره، هیات داوران به اتفاق آرا لیلی شهیر از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا) را با تیتر "نوری در بورس، شوری در سهامداران" حائز رتبه نخست دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سمیرا ابراهیمی از روزنامه تعادل با تیتر "ظرفیت پارکینگ پول تکمیل است" دوم شد و مهدی حاجی‌وند از تسنیم با تیتر "لی لی پوتی های بازار، کوچک اما سودآور " رتبه سوم را به خود اختصاص داد.

در بخش خبر، هیچ یک از آثار ارسالی، ویژگی های لازم برای کسب رتبه نخست را کسب نکرد. جایزه دوم  خبر به علیرضا باغانی از بورس 24 برای "مجموعه آثار" و رتبه سوم به مهناز عبدی از تهران تایمز برای خبر  "رشد بیش از 62 درصدی بورس تهران" رسید.

جوایز بخش گزارش به ترتیب به محمد علی غلامرضایی از بورس نیوز برای "بررسی اثرات یک قانون بر خساپا"، علی اصغر حیدری از هفته نامه اطلاعات بورس برای گزارش " تلخکامی قند شیرین "و آتوسا جعفری از ماهنامه بورس برای اثر "بخش بورسینما "اختصاص یافت. همچنین اثر علیرضا نوری کجوریان با عنوان " ب مثل بورس" از هفته نامه ترنم شمال ( نوشهر) شایسته تقدیر شناخته شد .

در بخش گفتگو هیات داوران  اثر محمدرضا چراغی از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با نام "اگر رانت ها برداشته شود، بسیاری از شرکت ها تعطیل می شوند"  را حائز رتبه نخست تشخیص داد . محمد حسین بابالو از روزنامه دنیای اقتصاد با مطلب "سرعت گیرهای بازار آتی زعفران "رتبه دوم را کسب کرد و جایزه سوم با عنوان "الزام حضور  بازار سرمایه در تصمیمات کلان اقتصادی" به مهرنوش سلوکی از پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) رسید .

در بخش یادداشت، مقاله و سرمقاله، هیات داوران هیچ یک از آثار دریافتی را شایسته رتبه نخست تشخیص نداد . محمدصادق پور از خبرگزاری آنا با اثر "رخوت صنعت بیمه در حوادث آب و هوایی و نقش بورس" رتبه دوم را کسب کرد و احمدرضا منزه از روزنامه اصفهان امروز با ارائه مطلب "مدیریت باهوش، موفقیت باسود" به مقام سوم رسید.

در بخش رسانه های دیداری و شنیداری، مریم سادات نجبائی از برنامه پیک بامدادی رادیو سراسری که با اثری با عنوان "عرضه زعفران در بورس کالا" در این جشنواره شرکت کرده بود، رتبه اول را کسب کرد. مجید امینی از  برنامه تیتر امشب شبکه خبر با "مجموعه آثار" و  رضا نگهبان از باشگاه خبرنگاران جوان با مطلب "تکمیل چرخه ملی شدن صنعت نفت در بورس " رتبه دوم را به دست آوردند . همچنین حازم الکلاس از شبکه العربی قطر با ارسال مطلبی از "دوازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه " و اعظم قربانی از صداو سیما مرکز سهند(آذربایجان شرقی) برای اثر " سنگینی کفه سرمایه گذاری، به نفع بازار سرمایه" ، سوم شدند . آثار ارسالی نسرین گودرزی از خبر شبانگاهی شبکه سوم سیما با عنوان "سومین لیگ ستارگان بورس" و  یوسف جلالی از شبکه پرس تی وی با عنوان "نشست بازار سرمایه اسلامی" نیز شایسته تقدیر شناخته شد.

در نهایت در بخش ویژه، جایزه نخست سومین جشنواره بورس و رسانه به حمیده سلطانی از رادیو اقتصاد "به خاطر تهیه "برنامه رادیویی کالای ایرانی " رسید. جوایز دوم و سوم هم در این بخش به ترتیب به نفیسه توتونچیان از سایت اطلاع رسانی صنعت کار به خاطر تهیه مطلب "تالار شیشه ای، بورس رونق تولید" و  سیده لیلا اسراری از رادیو مرکز فارس برای ارائه "برنامه اثر بورس برای همه " اختصاص یافت.

خاطر نشان می شود: سومین جشنواره ملی بورس و رسانه، امسال میزبان 820 اثر از رسانه های مختلف مکتوب، دیداری و شنیداری بود و طی آن بیش از 200 خبرنگار، گزارشگر ، مقاله نویس و یاداشت نویس به رقابت پرداختند . بررسی های آماری همچنین از رشد بیش از 20 درصدی آثار دریافتی حکایت دارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۲۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴ بهار با رادیو

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی درباره سالروز ۸۴ سالگی رادیو گفت: آسمان رادیو همیشه پرستاره بوده و با وجود گسترش رسانه ها، همچنان رادیو در سپهر رسانه می‌درخشد. این قدرت رادیو است که این قدمت را پشت سر می‌گذارد و اکنون وارد ۸۴ سالگی می‌شود. در رادیو مجموعه‌ای از نیرو‌های کارآمد، خلاق و مبتکر مستقر هستند. معمولاً آثار تولید شده فاخر است و بیراه نیست که بگوییم رادیو، آسمانی پر ستاره است. همه دوستان و همکاران خوب رادیو در عرصه فرهنگ و پیام رسانی تلألو و درخشش قابل تحسین دارند. این به خاطر این است که ما در رادیو مجموعه‌ای از هنرمندان فرهیخته، با سواد، مبتکر و خلاق داریم.

وی ادامه می‌دهد: رادیو رسانه‌ای قدرتمند برای پاسخگویی به انواع نیاز‌های ارتباطی بشر است، به ویژه نقش این رسانه در اطلاع‌رسانی، انتشار آگاهی‌های عمومی، پخش موسیقی و ایجاد فرصت‌های تفریحی و پر کردن اوقات فراغت خیلی چشمگیرتر و بیشتر از گذشته شده است. همین نیاز و ظرفیت پاسخگویی در رادیو است که منجر به بقای رادیو شده است. امروز شبکه‌های تخصصی رادیو را داریم که هرکدام متناسب با ذائقه مخاطبان برنامه‌ها را روانه آتنن می‌کنند. از سوی دیگر تعامل با مخاطبان بسیار گسترده‌تر از قبل شده است. به عنوان مثال بهره بردن از رادیونما‌ها رنگ و لعاب ویژه‌ای به شبکه‌های رادیویی داده و مخاطبان از این طریق عکس در حوزه‌های مختلف ارسال می‌کنند که از طریق رادیو نما قابل تماشا است.

معاون صدا تاکید کرد: توجه به همین ویژگی‌ها نشان می‌دهد که رادیو همچنان با قدرت در سپهر رسانه مشغول به فعالیت است و امروز که رسانه ملی در جهت تحول گام بر می‌دارد، رادیو در این راستا با رویکرد جهاد تبیین در تمامی زمینه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، هنری و ... گام‌های رو به جلو برداشته و با ساخت برنامه‌های متنوع اعتماد، امید به آینده، نشاط فردی و اجتماعی، سبک زندگی ایرانی اسلامی و ... را گسترش می‌دهد. همین شاخصه‌ها باعث شد تا رادیو به عنوان رسانه مردمی لقب بگیرد که مانایی این رسانه فراگیر، مدیون اندیشه، هنر و مهارت هزاران فردی است که نجیب و شریف هستند و با تعهد حرفه‌ای مشغول به فعالیت هستند. 

بخشی زاده با اشاره به برگزاری سومین دوره جشنواره ملی مستند‌های رادیویی بیان کرد: اکنون در سالروز هشتاد و چهارمین سالروز رادیو، مراسم افتتاحیه سومین دوره جشنواره ملی مستند‌های رادیویی برگزار می‌شود. این جشنواره در طول سه دوره برگزاری در زمینه رونق مستند‌های رادیویی گام‌های موثری برداشته، حتی معتقدم که این جشنواره، پنجره‌ای گشوده تا برنامه سازان و مستندسازان رادیو با جدیدترین ایده‌ها و قالب‌های مستندسازی آشنا شوند. هدف این جشنواره احیای گونه مستندسازی در رادیو بوده و قدم به قدم درهر دوره بیشتر به این هدف رسیده و اکنون در سومین دوره شاهد بلوغ این جشنواره و مستندسازی در رادیو هستیم. 

وی در ارزیابی کمی و کیفی آثار ارسال شده به جشنواره توضیح داد: خوشبختانه برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه مستندسازی رادیو جواب داده و در این دوره شاهد شکوفایی آثار ارسالی به لحاظ کمی و کیفی هستیم و این موضوع جای خرسندی دارد که برنامه سازان در این زمینه رشد خوبی داشتند. همچنین در حوزه مردمی، آثار مناسبی ارسال شده که نشانه مسیرهمدلانه رادیو با مردم است که همیشه رسانه مردمی است.

دیگر خبرها

  • برترین های«آب و رسانه » در استان سمنان تجلیل شدند
  • گزارش خبرگزاری مهر رتبه دوم جشنواره آب و رسانه را کسب کرد
  • معرفی برگزیدگان جشنواره آب و رسانه در سمنان
  • فراخوان ارسال آثار «عملیات تنبیهی وعده صادق» به جشنواره پژواک اعلام شد
  • ببینید | فراخوان ارسال آثار عملیات تنبیهی وعده صادق به جشنواره پژواک اعلام شد
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار
  • افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • برگزاری هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • ۸۴ بهار با رادیو