Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@04:21:02 GMT

فرآیند ذبح و قربانی ساختاری بهداشتی به خود گرفته است

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۹۶۰۹۰

فرآیند ذبح و قربانی ساختاری بهداشتی به خود گرفته است

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضا رشیدیان در همایش دست اندرکاران اجرایی طرح قربانی در مکه مکرمه با بیان اینکه حج یک عبادت ترکیبی است و ذبح بخشی از این عبادت است و در بیان اهمیت کار ذابحین گفت: همین بس که حاجی اگر قربانی نکند، حاجی نخواهد شد.

 وی با بیان اینکه همه ما آماده خدمت به ضیوف الرحمن هستیم، اظهار کرد: ساختار بهداشتی و تخصصی کنونی ذبح و قربانی در این ایام به مدد پیگیری هایی است که جمهوری اسلامی ایران انجام داده و با برنامه‌ریزی بانک توسعه اسلامی این ساختار فعلی شکل گرفته و از سویی این امر از این جهت که گوشت قربانی امروزه هدر نمی‌رود هم خود نکته مثبت و مناسبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی با تاکید بر اینکه امروز کار حجاج ما در این رابطه خیلی راحت شده است، افزود: ذابحین از استان‌های مختلف کشور انتخاب شده‌اند که به نمایندگی از ضیوف الرحمن  کار ذبح  را انجام خواهند داد.

 وی در ادامه عنوان کرد: ذابحین رهروان ابراهیم خلیل الله هستند و ادامه دهندگان خط حضرت ابراهیم خلیل الرحمان که عمل واجبی را به نیابت از زائران انجام می دهند و در واقع با خدا معامله می کنند اما به طور قطع اجر و پاداش آنها نزد خداوند محفوظ است.

  رشیدیان در ادامه گفت: یکی از دغدغه های جدی امسال ما گران شدن حج مردم با توجه به برابری نرخ ارز بود که به تبع آن وجه مربوط به قربانی هم افزایش می یافت که با تلاش هایی که انجام شد با کمک گرفتن از دولت و همراهی رئیس جمهور مساعدت های لازم در تعدیل این نرخ ها انجام پذیرفت.

  وی گفت: برای رعایت ملاحظات شرعی و فقهی در زمینه  ذبح و قربانی نیز از روحانیون کمک گرفته شده و در این رابطه دقت آنان در ذبح به نیابت از زائران بسیار مهم خواهد بود زیرا در واقع هر یک از حجاج در این کار به آنان وکالت داده اند و در حکم وکیل حجاج هستند و از این رو کارشان بسیار با ارزش است.

وی تصریح کرد: در این راستا به یاد خدا بودن و نام خدا را بر زبان آوردن و ذبح کردن به نام حاجی بسیار مهم است و در واقع  تا ذابحین ذبح را انجام ندهند زائرین نمی‌توانند مرحله بعد که حلق و تقصیر است را انجام داده و از احرام خارج شوند.

وی ابراز امیدواری کرد که عمل ذبح با اهمیتی که در صحت و درستی انجام آن است با دقت به درستی انجام گیرد.

رئیس سازمان حج و زیارت در نهایت از همکاری ذابحین در امور راهنمایی حجاج و نقل آنان در طول این مدت تشکر کرد و گفت: به طور قطع کمک شما از ذهن زائران دور نیست ضمن آنکه اجر و پاداش این عمل خیر نزد خداوند متعال محفوظ خواهد بود.

کد خبر 4687951

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا رشیدیان حج تمتع عید سعید قربان شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران سازمان حج و زیارت حج تمتع 98 قوه قضاییه سید جواد حسینی دستگیری سارق پلیس راهور سازمان تامین اجتماعی وضعیت معابر محسن هاشمی ازدواج بنیاد شهید و امور ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۶۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید

رئیس مرکز پزشکی سازمان حج و زیارت جمعیت هلال احمر با اشاره به انجام بررسی استطاعت حجاج برای اعزام به سرزمین وحی گفت: حجاجی که بیماری خاص دارند، باید داروها و نسخه پزشک معالج خود را همراه داشته باشند.

سید علی مرعشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به لزوم احراز استطاعت جسمی و روحی حجاج اظهار کرد: هر ساله این موضوع به عهده مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر است، افراد قبل از قطعی شدن ثبت نام در کاروان توسط پزشکان معاینه و احراز انجام می‌شود تا استطاعت جسمی و روانی تشرف به حج را داشته باشند.

وی افزود: معاینه و احراز حجاج در یک ماه گذشته توسط پزشکان مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در شهرستان‌های مختلف، انجام شده و هر پزشک بیش از ۶۰۰ نفر از زائران را معاینه کرده است و افرادی که استطاعت جسمی و روحی برای این سفر معنوی داشتند، تایید شدند و شرایط افرادی که بیماری خاص داشتند، نیز بررسی شد تا در صورت امکان برخی از آنها نیز به سرمین وحی اعزام شوند، بنابراین در ادامه روند بررسی‌ها به کمیسیون‌های استانی ارجاع داده شده و در کمیسیون‌ها، پزشکان متخصص افراد را بررسی و تعدادی قبول و احراز شدند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه تیم پزشکی هلال احمر حدود سه روز قبل از اعزام اولین کاروان حجاج به سرزمین وحی اعزام شدند، خاطرنشان کرد: تیم‌های پزشکی و تخصصی در مکه و مدینه مستقر هستند و طی ایام حج خدمات درمانی و بهداشتی از جمله خدمات آزمایشگاهی، دندان‌پزشکی، سونوگرافی، رادیولوژی و سایر موارد درمانی را به زائران ارائه می‌دهند.

مرعشی خاطرنشان کرد: افرادی که به فشارخون، دیابت و بیماری قلبی و ریوی مبتلا هستند، باید داروهای تخصصی خود را به میزان کافی و برای ۴۵ روز همراه داشته و لازم است که نسخه پزشکی به زبان انگلیسی را نیز به همراه داشته باشند تا در فرودگاه مقصد دچار مشکل نشوند، همچنین افرادی که سمعک و عینک دارند، باید از هر کدام دو عدد همراه خود داشته باشند.

کد خبر 749197

دیگر خبرها

  • اعزام نخستین گروه حجاج عمره از ۳ استان جنوبی کشور
  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • امسال ۸۷ هزار و ۵۵۰ زائر از کشور برای به جای آوردن اعمال حج تمتع به سرزمین وحی می‌روند
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • پرداخت ۵۰۰ یورو ارز مبادله‌ای به حجاج
  • ‏جزییات پرداخت ارز حجاج/ ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • شوراهای فرادستی مشکل ساختاری دارند
  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید